[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21466  01-08-2010 12:20 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 37
Facebook'ta Paylaş
Damla Sakızlı Türk kahvesinin yapılışı:
1- Alaçatının hemen karşısındakı Sakız Adasından damla sakızı alınır.(Bu arada sakız ağacı Türkiye'de sadece Alaçatı'da ve çok az sayıda kalmış durumda)
2-DİKKAT: İŞİN SIRRI BURDA Damla sakızımız havanda özenle ufalanır, eğer çok ufalarsanız kahveyi içerken azınıza sakız parçaları gelmez sadece kokusunu alırsınız ki bu bizim istediğimiz birşey değil. Kahveyi içerken o sakız parçalarını hissetmek harika birşey..
3-Bundan sonrası kolay türk kahvesi yapıyoruz. sadece sakızı kahveyle beraber aynı anda atın. Sakızlı kurabiyemizi ve içinde limon kabuğu parçaları olan suyumuzu yanında servis yapmayı unutmayın

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu