[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #21130  06-07-2010 14:06 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Aşk-ı Memnu'daki 'Bihter' rolüyle Türkiye'nin en çok konuşulan ve kazanan oyuncularından biri olan Beren Saat 2004'te 'Türkiye'nin Yıldızları' yarışmasında keşfedilmişti.

Daha sonra bir şeker reklamında ve “Aşkımızda Ölüm Var” dizisi, Mahsun Kırmızıgül ile rol aldığı “Aşka Sürgün” ve “Hatırla Sevgili” deki rolüyle Türkiye'nin en çok ilgisini çeken oyunculardan biri oldu.

Beren Saat yarışmaya katıldığında 20 yaşındaydı. Evlenmeyi düşündüğü sevgilisi Efe'nin isteği üzerine bu yarışmaya girmiş, ikinci olmuştu. Ancak Efe yarışma sonuçlandıktan birkaç gün sonra trafik kazasında hayatını kaybetti ve bu Beren Saat’in hayatını değiştirdi.

Beren Saat'in hiç unutamadığı sevgilisi Efe'nin görüntülerini Kanaltürk'teki 'Ünlüler Bulvarı' ekrana getirdi. Beren Saat, 1 yıl önce Ayşe Arman’la yaptığı röportajda Efe için, "Hayatımın aşkıydı. Bir gün, "Hadi kalk" dedi, o zaman da Türkiye’de acayip bir yarışma kirliliği var, şarkı yarışmalarının da oyunculuk versiyonu yapılıyor, "Gideceğiz bakacağız, ne kaybedersin ki, verirlerse bir form doldururuz" dedi. Paldır küldür o elemelerde buldum kendimi.

Geçtim elemeyi. İstanbul’dakine çağırdılar. Oraya da gittik. Her şey rüya gibiydi, 20. yaş günümü o yarışmada kutladım. 4 ay çeşitli oyuncu adaylarıyla bir kamptaydım, bir sürü şey öğreniyordum. Efe sonsuz destekledi. Yarışma bitti, ben ikinci oldum.

Ankara’ya döndüm. Sonra bir akşam beraberdik, beni eve bıraktı, ben yatmaya gittim ve ve ve.... Birkaç saat sonra da onu morgda gördüm. Onu son kez görmek ve dokunmak istedim... Orada, o morgda, sevdiğim adama bakarken "Birinci hayatım bitti, şimdi ikinci hayatımdayım" dedim. Gerçekten de doğru, artık başka biriyim. Ben insanların kafayı taktığı şeylere, "Amaaaan, Allah başka dert vermesin!" diyebiliyorum, aldırmıyorum. Çünkü ölüm gibi bir gerçek var bu hayatta.”

işte unutamadığı sevgilisi efenin hikayesi

Beren Saat’in şöhrete adım atmasında yardımcı olan, 19 yaşında motosiklet kazasında kaybettiği sevgilisi Efe’nin görüntüleri ortaya çıktı..

Beren Saat’in liseden arkadaşı Efe, oyuncuyu ‘Türkiye’nin Yıldızları’ yarışmasına katılması için cesaretlendirmişti.

Beren Saat’in şöhrete adım attığı yıllardan görüntüler ve elim bir trafik kazasında hayata gözlerini yuman Efe’nin görüntüleri Kanaltürk’te yayınlanan ‘Ünlüler Bulvarı’ programında ekrana geldi.

görüntüleri izle efe videosu izle

Beren Saatin 19 yaşındaki Sevgilisiyle videosu ünlüler bulvarı Türkiyenin yıldızlarındaki görüntüleri izle

[izlecom]2326131[/izlecom]

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (06-07-2010 23:00 GMT+2 saat, ago)

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 13:45
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 120 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering