Yazar | Mesaj #21115 05-07-2010 11:49 GMT+2 saat | |||||||
|
Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
![]() |
Mesaj 4213 |
Ülke: ![]() |
Meslek: gecelerin adamı :)) |
İstanbul Yenibosnada Havuz Başı Düğün Salonu Açıldı !
Güzel Masal Düğün Salonu En Mutlu Anlarınızı Ölümsüzleştirmeniz İçin Herşeyi Düşündü.
Havuz Başında Açık Alanda 350 Kişilik Kapasitesiyle Misafirleriniz ve Sizin İçin Konforlu Bir Ortam Oluşturuldu.
Ayrıca salon gold ve salon silver olmak üzere 2 adet kapalı düğün salonu da bulunmaktadır.
Unutulmaz bir düğün için mutlu masal düğün salonu hizmetinizdedir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
*İletişim Bilgileri Yok * bahçelievler avrupa yakası güneşli petrol havuz kenarında düğün salonu cafe kafe adresi telefonu neredir nasıl gidilir
*(şirketinizin faaliyetleri hakkındaki bir tanıtım yazısını ve adres, telefon bilgilerinizi belirli bir ücret karşılığında burada yayınlayabiliriz. Lütfen can @ huzuristan.com adresine başvurunuz)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salondan Görüntüler

Güzel Masal Düğün Salonu En Mutlu Anlarınızı Ölümsüzleştirmeniz İçin Herşeyi Düşündü.
Havuz Başında Açık Alanda 350 Kişilik Kapasitesiyle Misafirleriniz ve Sizin İçin Konforlu Bir Ortam Oluşturuldu.
Ayrıca salon gold ve salon silver olmak üzere 2 adet kapalı düğün salonu da bulunmaktadır.
Unutulmaz bir düğün için mutlu masal düğün salonu hizmetinizdedir.

*İletişim Bilgileri Yok * bahçelievler avrupa yakası güneşli petrol havuz kenarında düğün salonu cafe kafe adresi telefonu neredir nasıl gidilir
*(şirketinizin faaliyetleri hakkındaki bir tanıtım yazısını ve adres, telefon bilgilerinizi belirli bir ücret karşılığında burada yayınlayabiliriz. Lütfen can @ huzuristan.com adresine başvurunuz)
Salondan Görüntüler

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (23-10-2010 12:11 GMT+2 saat, ago)

Yazar | Mesaj #21506 01-08-2010 19:25 GMT+2 saat | |||||||
güner![]() Huzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
SLM BEN SİZİN ADRESİ ALABİLİRMİYİM SALONUN
Yazar | Mesaj #21507 01-08-2010 19:27 GMT+2 saat | |||||||
|
![]() |
Mesaj 4213 |
salon sahibiyle irtibata geçince buraya yazarız

Yazar | Mesaj #21976 19-09-2010 19:07 GMT+2 saat | |||||||
lazkizi6152![]() Huzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
bu salonun goruntuleri yokmu?
Yazar | Mesaj #21980 21-09-2010 16:35 GMT+2 saat | |||||||
|
![]() |
Mesaj 4213 |
şu anda elimizde mevcut değil

Yazar | Mesaj #22120 23-10-2010 10:49 GMT+2 saat | |||||||
hunterblackeagle![]() Huzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
GÜZEL MASAL DÜĞÜN TESİSLERİ ve HAVUZBAŞI
düğün salonunun doğru ismi Güzel Masal. Geçtiğimiz hafta sonu bir düğüne katıldım,izlenimlerimden biraz bahsetmek istiyorum. Öncelikle salon çok temiz,erkek ve bayan için ayrı ayrı tuvaletleri var,servis çok kaliteli,bilirsiniz ki genelde düğünlerde ikram edilen pastalar yenilmez haldedir,ama bu düğün salonundaki kuru ve yaş pastalar çok taze ve lezzetli.Kalabalık düğünler için ideal çünkü alt ve üst salonu ayrı ayrı kullanma imkanı var.Benim özellikle hoşuma giden tarafı da düğün salonunda bulunan her iki kat da yerin üstünde ![]() *iletişim bilgilerinin eklenmesi yasaktır. Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (23-10-2010 12:10 GMT+2 saat, ago)