[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #20962  23-06-2010 20:52 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Küçük Sırlar



Başrollerinde Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in rol aldığı 'Küçük Sırlar' İstanbul’un zengin ailelerinin ve çocuklarının sıradaşı, gösterişli, ışıltılı hayatlarının cüretkar ve çarpıcı hikayesini anlatıyor...

dizi nerede çekiliyor?

Sinem Kobal ile Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı dizi bazı sahnelerinin gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle tepki çekmeye başladı. Dizide kız öğrencilerin mini etek giyinmesi, sürekli alkol ve uyuşturucu gibi konuların işlenmesi çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nin yönetimini rahatsız etti. Yapım şirketine bu rahatsızlığını bildiren okul yönetimi artık çekimlerin İstanbul Erkek Lisesi'nde yapılmasını istemediklerini açıkladı. Bunun üzerine harekete geçen yapım şirketi, kalan çekimleri Mimar Sinan Üniversitesi'nde yapabilmek için kolları sıvadı.

dizinin konusu nedir?

1. Bölüm Özeti

Kanal D'de yepyeni bir dizi başlıyor...

Sahip oldukları paranın, dolayısıyla sahip oldukları gücün sınırı yok. Hikayenin ana temaları; masumiyet, büyümek, sırlar ve popüler olmak, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar.

Masumiyet bütün karakterlerin hayatlarının farklı yerlerinde işlense de aslında en çok dizinin başkahramanı Su’nun hikayesini şekillendiriyor. Su yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı. Diğerleri gibi ‘vampir’ olmamaya, ‘temiz’ kalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama o dünyanın dışında kalmak kolay değil. O dünyanın içinde durmak da. Ama hiçbiri, tam ortada durmak kadar zor değil.hangi okulda çekiliyor okulun adı nedir

gossip girl karakterleri eşleştirmesi

* Sinem Kobal / Serena
* Burak Özçivit / Chuck Bass
* Merve Boluğur / Blair Waldorf
* Birkan Sokullu / Dan Humprey
* Ecem Uzun / Jenny Humphrey
* Kadir Doğulu / Nate Archibald
* İpek Karapınar / Vanessa

Küçük Sırlar’da aşkın ve popülerliğin hayatın merkezi olduğu, sert olduğu kadar eğlenceli yönleriyle gençlerin; karanlık, karmaşık, sevgiyle olduğu kadar çaresizlik ve nefretle örülen ailelerinin hikayeleri anlatılıyor.



Küçük Sırlar’ın kahramanlarının hemen hemen hepsi ‘vitrinde yaşıyor.’ Gözümüz kahramanların hemen hemen hepsini magazin eklerinin ikinci sayfa haberlerinden ısırıyor. Bu nedenle çok uzak gibi görünseler de çok yakınlar. Onlar daha büyük arenalarda ve daha güçlü düşmanlarla savaşsa da yaraları, duyguları, aşkları, sevgi ve nefretleri hepimizinki gibi.

Dizide diğer yerli dizilerin kurgu ve hikayelerinden farklı, hızlı ve yoğun bir anlatım tarzı yaratılırken kahramanların hayatlarında önemli bir yeri olan Facebook, Twitter ve cep telefonları da hikayelerinin gelişiminde kullanılıyor.

Kimler oynayacak? oyuncular

Karakterler

Su
Sinem Kobal

Çetin
Burak Özçivit

Ayşegül
Merve Boğulur

Arzu
İpek Karapınar

Demir
Birkan Sokullu

sinem kobal ve annesinin fotoğrafları




Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (29-07-2010 19:33 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu