10 Ağustos’taki cumhurbaşkanı seçimi öncesinde ülkeyi karıştıracak çok ciddi eylemlerin yapılması talimatını alan ajanlar harekete geçti. Küresel baronların işaretiyle İsrail Gizli Servisi MOSSAD’ın kontrol ettiği merkez düğmeye bastı. 5 kişilik çok özel suikast timini Türkiye’ye yolladı. Özellikle Türkiye’deki büyük şehirlerde önemli siyasi hedefleri vurmak üzere yetiştirilen 5 ajan, Suriye sınırından Hatay’a sızdı.
KAOS PLANI VARDI
Yerli işbirlikçilerinin yardımıyla Batı’ya doğru yola çıkmaya hazırlandı. Ancak karşısında Türk istihbaratını buldu. Katiller şebekesini adım adım izleyen Türk timi, 5’ini de sınırın diğer tarafında infaz etti. Cesetlerini de geldikleri yolun yakınlarına bıraktı. Böylece cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi suikast, bombalama eylemleriyle kargaşa çıkarmayı hedefleyenler bir kez daha avucunu yaladı.
KÖSTEBEK PANİĞİ
İsrail’de şok etkisi yapan bu olay nedeniyle MOSSAD’ın Tel Aviv’deki merkezinde birçok toplantı organize edildi. İsrail Gizli Servisi’nin Tel Aviv’de bir köstebek ihtimali üzerinde durduğu belirtildi.
Kaynak: Takvim
Kürt Muzu (Uçkun / Işkın / Revas): Dağların Ekşi Mucizesi Kürt muzu, Türkiye'nin özellikle Doğu…
BKM mutfak sahnesinde yer alan ve popüler hale gelen yepyeni bir isim olan Mehmet Umut…
Bir konserde kemanıyla kurt ulumasını andıran bir ses çıkararak dikkat çeken Efe Efeoğlu, bu performansıyla…
Bam bam yaparım isimli şarkı ile popüler hale gelen ve merak edilen isimlerden biri olmayı…
Biz ayrıldık müjgan bilmiyorlar isimli parça ile Spotify gibi listelere girmeyi başaran ve merak edilen…
Dar-ı Dünya isimli şarkısı ile büyük bir çıkış yaparak tekrar gündem olan ve merak edilen…