[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #20594  16-06-2010 14:36 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Her daim bronz kalmak için...kalıcı güzel iyi kararmak için evde yapılacak doğal bronzlaştırıcı kremler losyonlar

Yaz boyu binbir zorlukla elde ettiğiniz bronz görünümünüzü evde hazırlayabileceğiniz kolay reçetelerle kışa kadar koruyabilirsiniz. bronz teni korumak için uzun süre ne yapılır



Bunlardan biri vücudunuzu nemlendirmek. İkincisi ve çok az kişinin bildiği bir doğal yöntem daha var. Çay ve havuçla yapılan bu yöntemi denediğinizde gözlerinize inanamayacaksınız!

Eğer bu doğal yöntemler bana göre değil derseniz, o halde kozmetik önerilerimize kulak verin... İşte kalıcı bronluk önerilerimiz!

Herkes gibi siz de, kış aylarında bile altın gibi parlayan bir tene sahip olmak istiyorsunuz, ama tatilini üç ay yapan şanslı kesimin içinde yer almadığınızdan, bir haftada suni yollarla kızarmış domates görünümündeki teniniz çarçabuk eski haline dönüyor. Hatta bununla da kalmayıp, soyulan yerlerde çiller çıkıyor. Her yıl aynı dert! Asla bronz olamıyorsunuz.

Ãœstelik "golden ten" bu sezon bu kadar modayken! Dert etmeyin! Evde hazırlayabileceğiniz kolay reçeteler ve biraz da kozmetik yardımıyla bronz görünümünüzü kışa kadar koruyabilirsiniz.

İlk adım nemlendirme

Hepimiz biliyoruz. Bronzluk, cildin bir tür savunma mekanizması. Güneşi gören cilt pigmentleri, kendine verecek herhangi bir zarara karşı rengini koyulaştırıyor ve kalınlaştırıyor... Yani aslında pek de iyi bir şey değil bronzlaşmak. Ama yine de vazgeçilmez. O halde en az zararla bronz olmak, daha da önemlisi solaryumun kötü etkilerinden kurtulmak için bronzluğu korumak şart! Nasıl mı? Vücudu ve yüzü her zaman nemli tutarak. Zira, vücuttaki dokular suyu tutar , böylelikle cilt elastikiyet kazanır. Bunun için her daim vıcık vıcık kremlerle dolaşmanıza gerek yok. Evde hazırlayabileceğiniz şok etkili maskelerle vücudunuza ihtiyacı olan nemi kısa sürede kazandırabilirsiniz.

Uygulama...

Yüzünüzü zeytinyağlı bir sabun veya sabun içermeyen bir yıkama jeliyle yıkadıktan sonra, bol sıcak suyla durulayın. Kurulamadan, mısır özü veya saf zeytinyağı ile karıştırarak çok ince bir tabaka halinde yüzünüze sürün. 15-20 dakika sonra, kağıt mendille yüzünüzün üstünden geçerek kalıntıları temizleyin. Vücut için ise, besleyici bir banyo deneyebilirsiniz. Ilık suyla dolduracağınız küvete bir litre süt, bir fincan bal ve bir fincan tuz koyun. Erimesini bekleyin ve yarım saat kadar küvette uzanın. Durulandıktan sonra, içeriğinde A,E, C vitamini bulunan, jojobalı ya da havuç yağlı bir krem sürün. Bu kürü haftada bir kez tekrarlayın.

Çay ve havuçla bronzluk!

Bronzluğu kalıcılaştırmada çay ve havucun etkileri tartışılmaz. Demlediğiniz siyah çayı, bir pamuk yardımıyla yüz ve vücudunuza sürün. Kuruduktan sonra yıkayın. Bunu her gün yapmayı alışkanlık haline getirin. Göreceksiniz, cildiniz her geçen gün daha da koyulaşacak! Bronzluğu korumada diğer bir etkilli besin ise havuç. İki ya da üç çiğ havucu mikserde lapa haline getirin. Elde ettiğiniz lapayı yüzünüze bir fırça yardımıyla uygulayın. On dakika sonra yıkayın. Sabah, akşam olmak üzere günde iki kez yapacağınız uygulama cilt tonunuzda gözle görülür koyulaşma sağlayacaktır.

Kozmetikten faydalanın...

Piyasada bronzluğunuzun sabun köpüğü gibi hemen kaybolmaması için üretilen birbirinden etkili birçok ürün mevcut. İşte bunlardan bazıları:

Clinigue, Self Tanning Body Balm: İki, üç saatte bronzlaştırırken aynı zamanda nemlendirme özelliğiyle kuru ciltleri rahatlatıyor.
Lancome Aqua Repare: Cildin nem ihtiyacını karşılayarak, soyulmayı engelleyen aktif maddelerle bronzluğun kalıcı olmasını sağlıyor.
Lancaster, Tan Maximizer: Bronzluğu dört gün içinde yüzde seksen oranında arttırıyor. Lancome Lait ReConfort: Cildi nemlendiren ve uzun süre bronzluk sağlayan süt.

Otobronzanlar

Önerdiğimiz doğal yöntemleri uygulamak için vaktiniz yoksa o zaman işin kolayına kaçıp otobronzanlardan faydalanabilirsiniz. Güneş ve solaryumun zararlı etkilerine maruz kalmaksızın bronzlaşmayı sağlayan otobronzanlar, doğru kullanıldığı taktirde güneşten bile daha doğal bir bronzluk sağlayabiliyor. Sabah ya da akşam önceden peeling yaptığınız cildinize aşağıdan yukarıya azar azar yedirerek sürdüğünüz otobronzanlar, kaybolmaya yüz tutmuş bronz teninizi tekrar kazanmak için ideal bir yol olabilir.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #20595  16-06-2010 14:41 GMT+2 saat  

didem


Süper Aktif Üye


Tecrübe Puanı.: 64.9%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 908
Şehir: .....
Ülke:
Meslek: _____=)
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
turuncu meyve ve sebzelern suyunu içerekde olunuyomş

__________________
Gender_Bayan Çevirimiçi durumu