[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #20205  03-05-2010 23:41 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Anadolu Üniversitesi Tarafından Kendisine Verilen Sinema Ödülü Almak İçin Eskişehir'de Bulunan Sanatçı Cüneyt Arkın'ın Ailesi Şehir İçinde Kaza Geçirdi.

Kara Murat'ı Korkutan Kaza

Türk sinemasının ünlü ismi Cüneyt Arkın'ın üzen kaza…. Ünlü oyuncunun oğlu Kaan, gelini Aslı ve yeğeni, Eskişehir'de trafik kazası geçirdi. Kazanın hafif sıyrıklarla atlatılması Arkın'ın yüreğine su serpti. yaralandımı öldümü ne oldu

Anadolu Üniversitesi tarafından kendisine verilen sinema ödülü almak için Eskişehir'de bulunan sanatçı Cüneyt Arkın'ın ailesi şehir içinde kaza geçirdi.

Kazada, Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan gelini Aslı Cüreklibatır ile yeğeni Turan Atik hafif yaralandı.

Törene katılmak için İstanbul'dan Eskişehir'e gelen Cüneyt Arkın'ın oğlu ile gelini, Eskişehir'deki yeğenleri Turan Atik'in kullandığı araçla kent merkezini gezerken bir minibüs ile çarpıştı.

Kazada yaralanan sanatçının yakınları Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazadan hemen sonra Cüneyt Arkın ve eşi Betül Cüreklibatır, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile devlet hastanesine gelerek yakınlarını ziyaret etti.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu