[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #20146  01-05-2010 23:47 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Alo Paket Hediye Nasıl Yapılır?

Yeni Alo paket kullanan müşterilerimiz paket ücreti dışında hiçbir ek ücret ödemeden hediye dakikalarını almak için HEDİYE yazarak 2747&񗝢ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirler.
Alo paket kullanmayan faturalı müşterilerimiz ise HEDİYE yazarak 2747’ye kısa mesaj gönderebilir veya Alo paketlerden birine abone olarak hediyeli paketlerden faydalanabilirler

Hediyeli ToplamAylık Paket ÜcretiPaket SüresiKDV ve ÖİV dahil180 dakika (120 DK Turkcell ve sabit hat + 60 DK her yöne)
360 dakika (240 DK Turkcell ve sabit hat + 120 DK her yöne)
600 dakika (480 DK Turkcell ve sabit hat + 120 DK her yöne)
1080 dakika (960 DK Turkcell ve sabit hat + 120 DK her yöne)
2520 dakika (2400 DK Turkcell ve sabit hat + 120 DK her yöne)
5120 dakika (5000 DK Turkcell ve sabit hat + 120 DK her yöne)
Alo PaketlerAlo 60 25 TL*Alo 120 35 TL*Alo 240 65 TL*Alo 480 96 TLAlo 1200172 TLAlo 2500286 TL*20 Nisan 2010 itibariyle geçerli olan paket ücretleridir.
20 Nisan 2010 ve sonrasında başlayan fatura dönemlerinde yeni ücretler geçerlidir. Hediyeli veya hediyesiz tüm Alo paketler için geçerli olan fiyatlardır.

SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI
1. Alo paketlere özel yenilenen hediye kampanyasından kimler faydalanabilir?
Mevcutta Alo paketlerden faydalanan tüm Turkcell faturalı müşterilerimiz ücretsiz kısa mesaj ile HEDİYE yazarak 2747&񗝢ye gönderdiklerinde hiçbir ek ücret ödemeden hediye dakikalarını alacaklar. Ayrıca diğer tüm Turkcell faturalı müşterilerimiz diledikleri Alo pakete abone olarak her yöne hediyeli yeni Alo paketlerden faydalanabilirler.
2. Hediyeli Alo paket kampanyası ne zamana kadar geçerlidir?
Hem paket kadar dakika hediye kampanyası hem de her yöne hediye kampanyası 31 Temmuz 2010 tarihine kadar geçerlidir.
3. Hediyesiz Alo paketlerden faydalanmaktayım. HEDİYE yazıp 2747&񗝢ye kısa mesaj gönderdiğimde paketime ek ne kadar dakika hediye alacağım?
Hediyesiz Alo paket aboneleri HEDİYE yazarak 2747&񗝢ye kısa mesaj gönderdiklerinde Turkcell ve sabit hatlarla geçerli paketleri kadar hediye dakika ve paket büyüklüklerine göre 60 veya 120 dakika her yöne hediye kazanacaklar. (Alo 60 paket abonelerine her yöne 60 dakika & Alo 120 ve daha büyük paketlerdeki aboneler her yöne 120 dakika)
4. Paket kadar dakika hediyeli Alo paketlerden faydalanmaktayım. HEDİYE yazıp 2747&񗝢ye kısa mesaj gönderdiğimde paketime ne kadar dakika hediye alacağım?
Mevcutta hediyeli Alo paket aboneleri HEDİYE yazarak 2747&񗝢ye kısa mesaj gönderdiklerinde paket büyüklüklerine göre 60 veya 120 dakika her yöne hediye kazanacaklar. Turkcell ve sabit hatlarla geçerli paketleri kadar hediye dakikaları ise kampanya süresince her yöne dakikaları ile beraber her ay yenilenerek devam edecektir.
5. Alo paketlerden faydalanmıyorum, bu kampanyadan nasıl yararlanabilirim?
Siz de Alo paketlerdeki hediyelerinizi almak için HEDİYE yazıp 2747’ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilir ve size önerilecek Alo pakete abone olabilirsiniz (öneri sadece avantajlı kampanyalardan faydalanmayan abonelerimiz için çıkmaktadır, avantajlı kampanya ve tarifelerden faydalanan abonelerimize ise avantajları ile ilgili bilgilendirme mesajı gönderilmektedir.)
Tüm faturalı bireysel müşterilerimiz Alo paket seçeneklerinden birine abone olduklarında Hediyeli Alo Paket kampanyası süresince abone oldukları paket dakikası kadar dakika ve ayrıca her yöne hediye dakika kazanırlar. Hediye dakikalarınız da paketiniz ile beraber kampanya süresince tekrar başvurmanıza gerek olmadan her ay yenilenecektir.
Dilerseniz size uygun olan paketi kendiniz seçebilir ve istediğiniz paketin adını başına ABONE yazarak ücretsiz kısa mesaj ile 7000&񗝢e gönderebilirsiniz. Örn: Alo 120 paketini seçtiyseniz ABONE ALO120 yazarak 7000&񗝢e gönderebilir ve Alo 120 paketine abone olabilirsiniz.
6. Kampanyalı Alo paketlerden başvurudan ne kadar sonra faydalanmaya başlarım?
Alo paket abonesi değilseniz Alo paket geçişiniz, talebinize onay vermenizden sonra gerçekleşecektir. Paketiniz ve hediye dakikalarınız başvurunuzdan sonraki ilk fatura kesiminizden itibaren geçerli olur. Bu bilgi size başvuru sırasında bildirilir. Paketiniz ve hediye dakikalarınız başladığında da ayrıca kısa mesajla bilgilendirilirsiniz. Alo Paket aboneliğinizle beraber tarifeniz BizBize Hepimiz olarak değişecektir ve eski tarifenizden kalan dakikalarınız varsa silinecektir.
Alo paket abonesiyseniz HEDİYE yazarak 2747&񗝢ye gönderdiğinizde ek bir ücret ödemeden hediye dakikalarınızı kazanırsınız ancak hediye dakikalarınız kesilecek olan ilk faturanızla başlayacak fatura döneminizde geçerli olacaktır. Bu tarihte kısa mesaj ile bilgi verilecektir.
7. Alo paket dakikalarım ve hediye dakikalarım devreder mi?
Paket dakikalarınız, paket kadar dakika hediyeniz ve her yöne geçerli hediye dakikalarınız bir fatura dönemi için geçerlidir, devretmez. Alo paketinizi iptal ettirmediğiniz sürece paket dakikalarınız ve hediye dakikalarınız her ay yenilenir.
8. Aynı anda birden fazla Alo paketten faydalanabilir miyim?
Hayır. Aynı fatura dönemi içinde tek bir Alo paketten faydalanabilirsiniz.
9. Hediyeli Alo paket ile yaptığım görüşmelerde nasıl ücretlendirilirim?
Paket dakikaları ve paket kadar hediye dakikaları tüm Turkcell’lilerle ve sabit hatlarla (ev/ iş numaralarıyla) yapılan yurt içi görüşmeler için geçerlidir. Paketlere ek her yöne geçerli 60 dakika veya 120 dakika ise Turkcell, sabit hat ve diğer operatör yönüne yapılan yurt içi aramalarda geçerlidir.
10. Hediye dakikalarım mı paket dakikalarım mı öncelikli olarak kullanılır?
Turkcell ve sabit hat yönüne geçerli paket süresi ve hediye dakikaları, her yöne hediye dakikalara göre öncelikli kullanılacaktır. Diğer operatör yönüne yapılan yurt içi aramalar ise öncelikli olarak her yöne hediye dakikalardan harcanacaktır.
11. Hediye dakikalarımı bitirince ay sonuna kadar nasıl ücretlendirilirim?
Alo paket dakikalarınızı ve hediye dakikalarınızı bitirdiğinizde fatura kesim tarihine kadar tarifeniz olan BizBize Hepimiz tarifesinin paket aşım ücretlerinden ücretlendirilirsiniz (Yurt içi aramalarda her yöne KDV ve ÖİV dâhil 40 kuruş/dakika). Fatura kesiminizde kampanyalı paketiniz hediye dakikaları ile beraber yenilenir.
12. Kimler faydalanamaz?
iPhone kontratlı kampanyasından faydalanan aboneler (mini ve süper mini hariç) faydalanmazlar. Faydalanmak isterlerse kontratları iptal olur, cayma bedeli yansır.
**FCT cihazlarda kullanılan hatlar bu kampanyadan faydalanamaz alo pakete abone olmak isterlerse mevcut kontratlı kampanyalarından vazgeçmeleri gerekmektedir. Bu durumlarda cayma bedeli yansır.
13. Kampanya süresince Alo paket alan herkes her yöne hediye dakikalardan faydalanabilecekler mi? Yoksa tekrar başvurmalarına gerek var mıdır?
Kampanya süresince tüm kanallardan alınan Alo paketler her yöne hediye dakikaları ile beraber aktiflenecektir. Abonelik gerçekleştikten sonra tekrar başvurmaya gerek yoktur.
14. Nasıl iptal edebilirim?
Alo Paket’inizi iptal ettirmek için kısa mesajla IPTAL boşluk paketinizin adını yazarak 7000&񗝢e ücretsiz olarak gönderebilir (örnek: IPTAL ALO60) veya başka bir tarife veya pakete geçme talebinde bulunabilirsiniz.
Başka bir tarife veya pakete geçiş talebinde bulunmazsanız, iptalden sonraki ilk fatura kesim tarihinizde tarifeniz BizBize olarak değişir ve bu tarihten sonra BizBize tarifesinden ücretlendirilirsiniz.
Fatura dönemi içinde yaptığınız iptal talebiniz (veya tarife/paket değişiklik talebiniz) fatura kesiminizden itibaren geçerli olacaktır. O ay içinde kullanmadığınız dakikalar fatura kesiminizde silinecektir ve paket ücretinin tamamı bu faturanıza yansıtılacaktır.
15. Hat iptal, numara taşıma, ödeme tipi değişikliği, numara değişikliği ve devir işlemlerinde paket aboneliği devam eder mi?
Hat iptal, numara taşıma, ödeme tipi değişikliği ve devir işlemlerinde paket aboneliği devam etmez. İşlemin gerçekleşmesi ile beraber paket iptali geçerli olur ve son paket ücretinin tamamı paketin geçerli olduğu dönem sonunda çıkacak faturaya yansıtılır. Numara değişikliği işlemi yapıldığında abonelik devam eder.
16. Aylık dakikalarımı sorgulanabilecek miyim?
EVET. Aldığınız paketten kalan dakikalarınızı öğrenmek için PAKET DURUM yazıp ücretsiz olarak 7000&񗝢e gönderebilir veya Online İşlem Merkezi’nden öğrenebilirsiniz.
Sadece Turkcell ve sabit hat yönüne geçerli dakikalarınızdan kalan bakiyenizi ve her yöne geçerli dakikalarınızdan kalan bakiyenizi ayrı olarak görebilirsiniz.
Paket durum sorgulama ve paket dakikalarının bitimine dair SMS ile yapılan bilgilendirmelere, son 48 saat içerisinde yapmış olduğunuz görüşmeler dahil olmayabilir.
17. Aşımda bilgilendirme mesajları bu paketler için de gönderilecek mi?
Evet. Bu paketlerde de aşımda bilgilendirme yapılacak. (alo 60 örneği üzerinden):
• Alo 60&񗝢daki Turkcell ve sabit hatlarla geçerli dakikaları bittiğinde (120dk): Son 48 saatte TURKCELL ve SABIT HATLARLA geçerli HEDIYELI ALO 60 paketini bitirdiniz. Hediye HER YONE 60DK’nizin bitiminde SMS ile ayrıca bilgilendirilirsiniz.
• Alo 60&񗝢daki her yöne aramalarda geçerli dakikaları bittiğinde (60dk): Son 48 saatte HEDIYELI ALO 60 paketinizdeki HER YONE dakikalarınızı bitirdiniz. Hediye dakikalarınız kampanya suresince her fatura döneminde yenilenecektir.
18. BizBize’de olan müşterilerimiz SMS ile talepte bulunduktan sonra ne zaman faydalanmaya başlarlar?
İlk fatura kesimlerinde kendilerine gönderilecek “paketiniz başlamıştır” SMS’inden sonra faydalanmaya başlayabilirler.
19. Alo paket ile yapılan görüşmelerin ücretlendirme süresi nedir?
Paketler kapsamında ve paket aşımında yapacağınız tüm yurtiçi görüşmeler, 6 saniyede bir ücretlendirilir.
20. Müşteri Hizmetleri (Çağrı merkezleri) aramaları paketten ücretlendirilir mi?
Firmaların 444 lü çağrı merkezi numaraları sabit hat alan kodu (prefix) ile arandığında paket dakikaları kullanılabilmektedir, alan kodu eklenmiyor ise paketten düşmez.
Turkcell müşteri hizmetleri arandığında ise;
Turkcell cep telefonundan alan kodu konulmadan aranıyorsa arama başına 40 kuruş ile ücretlendirilir. Alan kodu konularak (212-216) yapılan Turkcelll müşteri hizmetleri aramalarında ise paket dakikalarından düşer.
Not: Eğer Müşteri paketsiz bir tarifede ise, alan kodu konularak yapılan aramalar mevcut tarifesindeki sabit hat arama fiyatından ücretlendirilir.
21. Fatura dönem değişikliği yaptığımda (fatura kesim tarihimi ötelediğimde), paket dakikalarımı yeni fatura kesim tarihine kadar kullanabilir miyim?
Evet, diğer Alo paketlerde de bu şekildedir.
22. Yeni faturalı hat aldım. Hattım bu paketten açılabilir mi? Örnek: 20 Mart’ta faturalı hat aldım. 25 Mart’ta ilk faturam kesiliyor. Paket haklarım ve ücretlendirmem nasıl olacak?
Eğer abonenin hattı her yöne hediyeli Alo paketler ile açılmış ise ilk fatura kesim tarihine kadar 5 gün boyunca paket dakikalarını kullanır ve aylık paket ücreti oransal olarak hesaplanarak faturasına yansıtılır.
23. Tarife değişikliği yapıldığında hediye dakikalarım hemen mi iptal olur?
Hayır, hemen iptal olmaz. Fatura kesim tarihinde iptal olur.
24. Farklı bir tarifeye geçmek istersem kullandığım paketten kalan haklarım silinir mi?
Evet, fatura kesim tarihinde silinir.
25. Yeni tesis, ödeme tipi değişikliği veya numara taşıma ile yeni hat aldığımda her yöne kampanyalı Alo paket ile hattımı açtırırsam hemen aktiflenir mi?
Evet, hemen başlar.
26. iPhone mini veya süper mini paketinden yararlanan aboneler Alo paketlerden faydalanabilir mi?
Evet, tarifeden bağımsız oldukları için kullanılabilir.
27. Her ay başvurmama gerek var mıdır?
Hediyeli Alo pakete abone olduysanız veya Alo paketiz varken hediye dakikalarınızı başvuru ile aldıysanız her ay tekrar başvuruda bulunmanıza gerek yoktur. Siz başvurmadan paketiniz hediye dakikaları ile kampanya süresince her ay yenilenir.
28. Aynı zamanda EvTurkcell kullanılıyorsa öncelik hangisinde olur?
EvTurkcell dakikaları önceliklidir.
EvTurkcell indirimli ücret kurgusunda ise; abone evden arama yaptı ve her yöne hediyeli alo paketi varsa bu durumda sabit hat yönüne yaptığı aramlalar için de öncelikli olarak Alo paketi geçerlidir ve alo paketinden düşler.
Alo paketinin bitirdikten sonra yaptığı sabit hat aramalar EvTurkcell indirimli ücretten ücretlenir.
29. Benim Diğer cep paketim var, hangisini öncelikli kullanacağım?
Diğer cep paketi Alo paketteki her yöne geçerli hediye dakikaların bitimde diğer operatör yönüne yapılacak olan yurt içi görüşmelerde devreye girecektir.
30. Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri paket dakikalarımdan düşer mi? Ücretlendirme nasıl olur?
Hayır düşmez. Bu aramalar yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.
31. İki gün bedava paketi ile aynı anda kullanıldığında hangisi öncelikli olacak?
İki gün bedava önceliklidir.
32. Günlük ve hafta sonu paketlerinden birini süper paket ile beraber alırsam hangisi öncelikli olacaktır?
Günlük veya hafta sonu paketleri önceliklidir.
33. Süper ikili tanışma setinden faydalanan bir abone süper pakete abone olursa hangisi öncelikli olacaktır?
Süper ikili tanışma setinde bedava numara ile yapılan görüşmeler her durumda önceliklidir.
34. Ödemeli aramada kendisine ödemeli arama gelir ve kabul ederse indirim geçerli olur mu?
Evet.
35. Konferans görüşmelerinde geçerli mi?
Evet.
36. Paket dakikalarımla görüntülü görüşme yapabilecek miyim?
Evet.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu