[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #20000  27-04-2010 13:13 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Genelkurmay Başkanlığı'ın yaklaşık 3 yıldır çalışmalarını sürdürdüğü yeni askerlik süresi ile ilgili olarak üzerinde durulan formülün erkekler için 12 ay askerlik uygulamasının olduğu belirtiliyor. Bu uygulamaya geçilmesi ile birlikte üniversite mezunları da 12 ay askerlik yapacak. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül kendisine bu bilgiler sorulduğunda evet bu formül doğrudur dedi.......
Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un yaptıkları görüşmede Başbuğ'un çalışılan alternatifleri Başbakan Erdoğan’a sunduğu öğrenildi. Askerlik konusunda çok çeşitli uygulamaların bulunduğuna dikkat çeken Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, “Bedelli askerlik var, kısa dönem askerlik var, yedek subaylık uygulaması var, dövizle askerlik var ve öğretmen askerlik uygulaması var. Bunları tek tip askerlik haline getirmek istiyoruz" dedi.

POLİSE ASKERLİK KALKIYOR
İçişleri Bakanı Beşir Atalay yaptığı açıklamada polislerin askerlik yapmasına yönelik uygulamayı kaldıracaklarını açıklamıştı. 48 bin polis askere alınmayı beklerken bu polislerin askeri alınması halinde polis açığının ortaya çıkmasından endişe ediliyor.
Bugün askerlik 12 ay mı olacak üniversite 4 yıllık mezunları kaç ay askerlik yapacak düştü mü

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu