[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #19678  15-04-2010 16:08 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Hayır yazım hatası yok 3 boyutlu değil 5 boyutlu sinema! Peki 5. boyut da nedir?

Bazılarımız mutlaka bu deneyimi yaşamıştır. Çünkü artık büyük alışveriş merkezlerinde küçük sinema salonlarında bu deneyim yaşanabiliyor. Karanlık salona girerken elinize bir Polarize 3d gözlük veriliyor. Bu benim en sevdiğim 3d gözlük türüdür. Çünkü taktığınızda dışarıyı aynen görebilirsiniz ama ekrana bakınca 3d yayın varsa 3d görürsünüz. Ayrıca Xpand gözlükler gibi gözleri zorlamaz başı ağrıtmaz. Klasik kırmızı mavi/yeşil gözlüklerden de üstündür. Hem renkle gözleri zorlamadığı, hem de sinema teknolojilerine daha uygun olduğundan.

Böylece gözlüğünüzle lunapark koltukları gibi emniyet kemeri bulunan koltuğa oturuken kısa bir an “Ne gelecek başıma?” diye düşünürsünüz :D Evet birazdan film başlar. Uzay macerasını seçtiyseniz bir ray üstünde muhteşem bir yolculuk sizi bekliyor demektir. Sinema koltukları izlenen görüntüye göre hareket eder. İner çıkar sarsılır. Gerçekten çarpmış uçmuş gibi hissetmeniz için ne gerekiyorsa yapar.

Peki 4. boyut ve 5. boyut nasıl ekleniyor? Elbette koordinat sistemi olarak değil. Sinemanın hareketli koltukları bedeninizle orada olmanızı sağlıyor bu 4. boyut. Ve şşaırmayın yolda dumanlar çıkınca suratınıza su buharları geliyor. Astım alerji gibi sorunları olanları etkileyecek gerçek duman değil. Buna dikkat etmişler gördüğüm kadarıyla. Ayrıca mağaralardan geçerken minik su damlaları üstünüze çarpıyor. Yani her maceranın ışık ses ıslaklık duman hareket rüzgar hava gibi ek öğelerle müthiş gerçek görünmesini sağlıyorlar.

Alışveriş Merkezlerinde Gösterimleri Başladı. Biletler 7.5 TL ve kısa filmler 7-8 Dk Sürüyor. 5D sinema İstanbul'da Sefaköy Armonipark, Şişli Cevahir, Bakırköy Capacity Gibi Alışveriş Merkezlerinde Mevcuttur.

5d sinema cinema nerede var nasıl gidilir nerde kaç para kaç lira ne kadar nasıl güzel mi ucuz mu adresleri armonipark capacity cevahir izle seyret

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #19686  15-04-2010 16:53 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
salonların içi bu şekilde





ben seyrettim harika bişi gerçekten korkunç
Uzay yolu, Uzayda yarış, Sualtı, Safari ve Korku Tüneli gibi filmlerin yanısıra Zamanda yolculuk, İstanbulun fethi, İstanbul Turu, Uludağ Kayak turu, Fırat Rafting turu, Çanakkale savaşı gibi filmlerde yakında izlenmeye hazır hale gelecekmiş.4.ve 5.boyut ne

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #19696  15-04-2010 17:29 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Evet ben de 5d sinema deneyimini yaşadım. Çok güzel herkese tavsiye ederim

__________________
Çevirimiçi durumu