[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #19633  12-04-2010 11:24 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Beren Saat deodorant reklamı, beren saat izle,beren saat reklam, Beren Saat reklam izle, Beren Saat Rexona Rekalmı İzle, Beren Saat Rexona Rekalmı seyret, Beren Saat yeni rekalmı izle, Beren Saat yeni reklam, bihter deodorant reklamı, bihter rekalm, bihter reklam, bihter rexona reklamın, Rexona reksona hangi dedorantı kullanmalıyım testi oynadığı dedorant


Neden Deodorant Kullanmalıyım?

Hepimiz terleriz!Terlemek tıpkı nefes almak gibi vücudun doğal işlemlerinden biridir. Her ne kadar
"Ben terlemem" diye düşünenler olsa da az ya da çok hepimiz terleriz.

Terleme Nedir? Neden terleriz?

Normal şartlarda vücut ısımız dengededir. Isı dengemiz bozulduğunda terleyerek tekrar dengeleriz. Ter, vücut ısısını ayarlayan bir soğutma sistemidir ve herkes terler. Nefes almak ne kadar normalse, vücudun terlemesi de o kadar normaldir. Her ne kadar “Ben terlemem” diye düşünenler olsa da az ya da çok hepimiz terleriz.


İLk Ne Zaman Terleriz?

Günün her anında ve her mevsimde; evde, okulda, yolda, tatilde… Üstelik bunun için yoğun fiziksel aktivitelerle uğraşmak ya da havanın çok sıcak olması da gerekmez. Spor yaparken olduğu kadar ilan-ı aşk ederken veya patronumuzdan zam isterken, hatta baharatlı bir yemekten sonra bile terleriz. Doğduktan 1-2 hafta sonra terleme başlar ve günün her anında vücudun doğal bir tepkisi olarak terlenir.

Ter Kokusu Neden Olur?



Ter aslında kokusuzdur. Koku, terin koltukaltında bulunan bakterilerle temas etmesiyle birlikte oluşur. Hepimizin cildinde bakteriler vardır. Vücudumuzda bakterilerin olması doğamız gereğidir.

Ter Kokusuna Karşı Ne Yapmak Gerekir?

Ter kokusuna karşı duş almak, kolonya ya da parfüm kullanmak geçici çözümlerdir. Etkileri gün boyunca devam etmez. Ter kokusuyla baş etmenin en kolay ve etkili yolu anti-perspirant deodorant kullanmaktır.

Deodorant nedir?

Sprey/aerosol, stick ve roll-on gibi tüm farklı aplikasyonların genel adı deodoranttır.

Deodorant nasıl kullanılmalıdır?

Temiz ve kuru koltuk altına ve doğrudan cilde uygulanmalıdır.
Leke oluşmaması için giysilere sıkılmamalıdır.
Sprey deodorantlar, iyice çalkalandıktan sonra koltuk altına 15cm’lik mesafeden ve kutu dik tutularak püskürtülmelidir.
Roll-on ve stick deodorantlar koltuk altına sürülerek kullanılmalıdır.
Roll-on ve stick deodorantlar cilde uygulandıktan sonra 1-2 dakika giyisiler giyilmemelidir.

Rexona deodorantı gün içinde tazelenmek için kullanabilir miyim?

Deodorantınızı her banyodan sonra ve her sabah temiz ve kuru koltuk altına uygulamalısınız. Böylece etkisi gün boyu devam eder. Ayrıca eğer ihtiyaç duyarsanız gün içinde istediğiniz kadar uygulayabilirsiniz.

Antiperspirant ürünler kanser yapar mı?

Uluslar arası Kanser Enstitüsü tarafından 20-74 yaş arası kadınlar üzerinde yapılan araştırmaya göre; Antiperspirantların kullanımına ilişkin gözlemler yapılmış ve antiperspirantların kanser ile bir bağlantısı olmadığı,güvenle kullanılabileceği kanıtlanmıştır.

Aşırı Terleme konusunda ne yapabilirim?

Aşırı terleme ergenlik yıllarında sıkça görülen bir durumdur. Tıbbi adı axillary hyperhidrosis’dir ve aslında normal terleme sürecinin bir çeşididir. Yaşanlar için pek hoşa giden bir durum olmadığını farkındayız. Anti-Perspirant deodorantlar normal düzeyde meydana gelen terleme sürecini kontrol etmeye yardımcı olurlar. Aşırı terleme durumunda ise destek olarak farklı ürünlerin kullanılması gerekebilir. Bu konuda uzman doktorlardan görüş almanızı tavsiye ederiz.

Ürünler dermatolojik testlerden geçiriliyor mu?

Tüm Rexona ürünleri dermatolojik testlerden geçirilir. Testleri bağımsız bir laboratuar yapar.

Herkes terler. Duş almak, parfüm sıkmak ya da pudrasız deodorant kullanmak sizi ter kokusuna ve ıslaklığa karşı gün boyu koruyamaz.

Sizi gün boyu kuru ve temiz hissettirecek en etkili ürün Rexona Anti-Perspirant Deodorant’tır. Rexona’nın farkını görebilmeniz için Rexona Kuruluk Testini geliştirdik. Bir çok farklı noktada sene boyunca sizlere ulaştırılacak Rexona Kuruluk Testi Kit’lerindeki testi kendiniz yapıp kuruluğun farkını keşfedebilirsiniz.

Rexona’yı kişisel bakımınızın vazgeçilmez bir parçası yapmanız için Migros ve Tansaş mağazalarından yapacağınız ilk alışverişinizde geçerli 2 TL’lik indirim kuponunuz Kuruluk Testi Kit’lerinde!

[img]http://www.rexona.com.tr/women/stepByStep.aspx[/img]


burdan test yapıp hangi dedorantın size göre olduğunu görebilirsiniz

http://www.rexona.com.tr/women/hangiDeodorant.aspx

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu