[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #19473  04-04-2010 19:56 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Adalara Nasıl Gidilir?


Büyükadaya Nasıl Gidilir? Heybeliadaya Nasıl Gidilir?
Kınalı adaya Nasıl Gidilir? Burgaz Adaya Nasıl Gidilir?

* Öncelikle ada vapur saatlerine doğru bir şekilde bakmanız gerekli çünkü adalara giden 2 vapur arasında ortalama 1 saatlik bir fark var.
* Hangi iskeleden gideceğinize karar verin. Elimizde benim kullanmış olduğum 5 tane iskele var ;Kabataş , Kadıköy , Bostancı , Kartal , Sirkeci. Bunlardan başka olduğunu da sanmıyorum .
* Bazı iskelelerden hem deniz otobüsü hem de vapurlar kalkıyor. Tek farkları fiyatları ( fiyatlarının ne kadar olduğunu bilmiyorum )
* Adaların sırası da önemli : Kartal Vapuru dışındakiler sırasıyla Kınalı, Burgaz ,Heybeli ve son olarakta Büyük Ada’ya uğruyor. Son olarak dediğime bakmayın bazı vapurlar Büyük Ada’da yolu bıraktıktan sonra Yalova’ya doğru gidiyor . Aman dikkat
* Eğer adalara pikniğe gidecekseniz bu listeye baksanız iyi olabilir. Issız olmasa da bir adaya gidiyorsunuz yanınıza her türlü şeyi almalısınız Ayrıca gitmeden önce adada yapmanız ve yapmamanız gereken şeyleri araştırmanızı tavsiye ederim.

-Alıntıdır-

Prens Adaları, Kınalıada (Proti), Burgazada (Antigoni), Kaşıkadası(Pita), Heybeliada(Halki), Büyükada (Prinkipo), Sedef Adası (Anderovitos), Tavşan Adası (Neandros), Yassıada(Plati) ve Sivriada (Ohia) da oluşuyor. Günümüzde Büyükada, Heybeliada, Burgazadası, Kınalıada, Sedef Adası Büyük adaya vapur seferleri Büyük adaya gidiş Büyük adaya nasıl giderim adaya nasıl giderim nasıl gidilir nasıl gidebilirim yol tarifi

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu