[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #19149  25-03-2010 14:37 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Yetenek sizsiniz Türkiye 1. sezon muhteşem görüntü şovları ile ve 500.000 TL'yi vererek finalini yaptı. Yetenek sizsiniz Türkiye finalistleri ise Bilal Avcı ve Uğur Karameşe oldu. Bilal ve Uğur ikilisi yaptıkları popping dansıyla hem juriden hemde izleyiciden tam not aldı.bilal avcı uğur karameşe kimdir nerelidir kaç yaşında dopum tarihi yeri yakışıklı mı fanlar nerde okuyor dansın adı kaça gidiyor tanıtım videosu ve dans izle

ve final dansları

bilal avcının hayatı, yetenek sizsiniz türkiye de uğurun evi, bilal ve uğur final kazandıktan sonra dans, bilal avcının okulu, yetenek sizsiniz uğurun evi, bilal avcı okulu, kaan baybağ nın hayatı ve okulu, yetenek sizsiniz türkiye uğurun evi, bilal uğurun hayatı, Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonu: Bilal Avcı ve Uğur Karameşe - izle, yetenek sizsiniz final uğurun evi, bilal avcının msn adresi, bilal avcının ve uğur karameşe nin hayatı, bilal ve uğur ev bağlantısı, bilal ve uğurun kazandığı an, yetenek sızsınız bilal ve ugurun finle kalan shovları, uğurla bilallın resimleri, bilal ve uğurun yetenek sizsinizde yaptığı gösteri vidyosu, bilal avcı biyografi, bilal avcı okul, yetenek sizsiniz türkiye bilal ve ugurun hayatı, uğur karameşe evi, uğur karameşe resimleri, poppin dans müziği windows sesleri, yetenek sizsiniz türkiye nin şampiyonları uğur ve bilal ın hayatları

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (25-03-2010 14:58 GMT+2 saat, ago)

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 21:57
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 5 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering