[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #18756  05-01-2010 14:00 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Ziraat Bankasında Çalışan İnsan Modeli =)

EkşiSözlük'ten alıntılar *YORUMSUZ*

Alıntı
bankonun arkasinda ispanak dograyanini gördüm, daha ne diim.


Alıntı
yardım etmekten kaçan insanlardır.sanki kendilerine mikrofon uzatmışsın gibi sorularına yarım yamalak cevap verip gözlerini kaçırıp yanınızdan uzaklaşırlar...insanı öğrenim kredisi çekmekten vazgeçirirler...


Alıntı
ozel sektor bankaciliginda gormeye alisilan calisan modelden farklidir agir aksak calismalariyla, tanidik, es-dost onceligi tanimalarindan. coktan emekli olmasi gereklilermis gibi gorunur. calismaya mecalleri yokmus gibidir de yine zorla calisiyorlardir. baska bir bankada iki dakikada yapilabilecek basit bir islem en az on dakika surer falan filan...ama yine de insandirlar. mazaretinizi belirtip, sizin imzalayip teslim almaniz gereken bir evrak icin gerekli aciklamayi yapip, insan gibi rica ettikten sonra baska bankalarin mekanikliklerine inat kesseseniz yapmayacaklari seyi de yaparlar. ustelik kendileri icin "ekrem beyi bulsun ben ona teslim ederim evraklari" degil "ekrem abi desin gelsin. ben hallederim" derler.


Alıntı
genellikle bankaci olur bunlar. (digerleri için bakiniz: hizmetli, güvenlik görevlisi, çayci vesaire) bir zamanlar bankacilar arasinda en nemrut, en huysuz, en gülümsemeyen seçilen bu insanlar, yakin bir zamanda yapilan ''devlet memurlarinin artik daha güler yüzlü olmasi'' konulu reformla, zoraki gülümseyerek, islerini seviyormus gibi yaparak, daha fazla çildirmamiza neden olmaktadirlar. halbuki biz onlari, böyle seviyorduk.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu