[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #18586  14-12-2009 11:14 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Nokia Booklet 3G'nin fiyatı ve detayları
Fiyatı da, işlemcisi de belli oldu! İşte Nokia'nın ilk netbook'unun özellikleri...

10 inç HD-Ready ekranı ve HDMI çıkışıyla şaşırtıcı...
İşletim Sistemi Windows 7 Olacak...

Nokia Booklet 3G netbook, piyasaya çıktığında üzerinde Windows 7 kurulu olacak. Fiyatı merakla beklenen ürünün satış fiyatı ise 575 euro (816 dolar) olacak. Bu fiyatın aracılar ve vergiler hariç olduğunu belirtelim. Piyasaya çıkış tarihi ise yılın dördüncü çeyreği içersinde olacak.

Nokia bu cihazın tüketicilere ulaştığında, aracılar sayesinde bu fiyatın altında olmasını bekliyor. Çünkü aracı dediklerimiz, ürünün üzerine kar koyup satan toptancılar değil, servis sözleşmeleriyle taksitli satış yapan cep telefonu servis sağlayıcıları. Nokia yöneticilerinden Anssi Vanjoki bunu, Almanya Stuttgart'taki Nokia World konferansında özellikle vurguladı.

Nokia Booklet 3G'nin sistem özellikleri şöyle: . İşlemcisi 1.6Ghz hızında Intel Atom Z530, sistem belleği 1GB ve sabit disk kapasitesi 120GB. 12 saat pil ömrü, 1.25 kilogram ağırlık, 2 santim kalınlık, alüminyum kasa, 1280x720 çözünürlükte 10 inç ekran, daha büyük ekranlara bağlantı için HDMI portu. Booklet 3G internete kendi içerisindeki dahili HSPA ile 3G mobil internete bağlanabiliyor. Kablosuz bağlantı standartı da en gelişmiş 802.11n Wi-Fi.

Dedikodulara gelince, bu netbook'un kendi içerisinde modemi olmayan bir modelinin de satışa sunulacağı söyleniyor. Sektör analizcileri Nokia'nın yeni Booklet 3G'si üzerinde yaptıkları spekülasyonlarda, bunun sebebinin de servis sağlayıcıların kendi kampanyalarını sunmak istemesi olduğunu konuşuyor. CCS Insight analizcisi Geoff Blaber, Nokia'nın sunmayı planladığı online hizmetlerin, servis sağlayıcıların sunduğu online hizmetlerle rakip olacağını, bu yüzden işleri karıştırabileceğini söylüyor.


CHİP

Bu mesaj Can tarafından düzenlendi (14-12-2009 15:42 GMT+2 saat, ago)
__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu