[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #18424  03-12-2009 16:47 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Hepsiburada.com Rezaleti

Yaklaşık 1 yıldır memnun olduğum bir siteydi hepsiburada. Hepsiburada firması artık eskisi gibi değil elinde olmayan ürünleri varmış gibi satıyor ve ödeme yaptıktan sonra size aldığınız ürünleri temin etmeye çalıştıklarını söylüyorlar.Bu temin süresi 4-5 gün veya daha fazla sürebiliyor. Ürün Temin Edildikten sonra Fatura kesiliyor deniliyor ve "Ürünleriniz bazıları kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir..." Yazısı çıktıktan sonra kargoya teslim edilmesi en az 2 günü buluyor. Bana ürünlerin gelmesi yaklaşık 15 günü bulduğu oldu. Her alışveriş artık çileye dönüşmüştü. Acil olan bir ürünü 7-8 gün beklemek ne demek sizce? Telefonlara ve mesajlara da cevap vermemeleri de düşündürücü. Bence HB firmasının kapasitesi, eleman sayısı artık çok yetersiz.. 1 hafta önce Son alışverişimi gerçekleştirdim.. Umarım firma kendisini toparlar.

İşte EkşiSözlük'deki HB Yorumları...

Alıntı
bir donu paketleyemediniz kardesim! ne paketlenemez seymis, ne faturasi kesilmez seymis anlayamadim ki! ondan iki gun sonra temin edilen urun elimde su an bana molul molul bakiyor, bu don hala sirada. salvar davasina donecek resmen olay.


"tedarik ve stok takibini o ürünü sipariş eden ilk müşterinin üzerinde yapıyorlar.. şahane bir yöntem"


"stok olayına çalışması lazım gelen alışveriş sitesi.olmayan ürünü sitede varmış gibi görmek istemeyip günlerce tedarikte yazısıyla debelenmemek istediğim para kazanma kurumu."


"özensizlikleri bini aşmış, sabrım taşmış, buradan bir daha alışveriş etmemeye yemin etmiştim ki world karta uyguladıkları indirim beni benden aldı. lakin hızlı gönderideki ürünü ertesi gün kargoya vermelerini hiç sevmedim. ben ve benim gibi mütemadiyen internetten alışveriş yapan bir kitleyi kendilerinden uzaklaştırdıkları için gözlerinden öpüyorum onları."


"geçen ay garanti bank ile yaptığı mtv ödemesine karşı, tomtom navigasyon cihazı alana 100 tl lik indirim çeki veren, alınan tom tom cihazları iptal edildiğinde indirim kuponları sistem tarafından iptal edilmediğinden, yüzlerce kişinin 100 er tl ye beleş ürün aldığı online alışveriş sitesi. sistemi kuran arkadaşı tebrik ediyorum. bu indirimin karşılığını garanti banktan alacağını düşünen yönetimi ayrıca tebrik ediyorum. garanti bank'ın uyanıp zararı hepsiburadaya kitlemesi ise tam bir kapaktır."


"elestirilirken "bu iki sitenin renkleri ayni" degil de "bu iki sitenin tasarimlari ayni" seklinde elestirildiklerinin farkinda degiller, ya da daha vahimi tasarimi renklerden ibaret sanmaktalar."


"stoklarında bulunan, "süper hızlı" ibareli bir ürünü tam 10 gündür kargoya veremeyen ilginç bir şirket bu."


"gavurların bir lafı vardır "`fool me once shame on you, fool me twice shame on me`". üçüncü kez bunlardan alışveriş etme dallamalığını göstermem ise bambaşka bir kategoriye girer sanırım."


kargodan hemen süper hiper hızlı teslimat yalanına kandığıma mı yanayım, şunlara yine para kazandırdığıma mı.

"sipariş ettiğim nokia 5800 hala tedarik sürecinde beklerken yanında bedava gelen kıytırık temizlik setini kargoya veren şirket."


"teslimat süresi üç gün olan ürünü, siparişin sekizinci gününde hala teslim edemedikleri için mesaj attım. hatta özellikle belirttim "gecikme için özür dileriz, en kısa sürede gönderilecektir türü şablon mesaj yazmayın, ne zaman göndereceğinizi söyleyin" diye. baktım "gecikme için özür dileriz, en kısa sürede gönderilecektir" diye yanıt yazmışlar, siparişi iptal ettim."


"9 yıl önce sipariş ettiğim nokia 3210'umunu nihayet bugün teslim etmiştir. zaman kapsülü gibi. hiç göndermeyeydin!"

"siparişleri tedarik etmeleri bu kadar uzun sürdüğüne göre yakında batacağını düşündüren alıp-vermeyen site."

"ısıtıcı aldığım ve 10 gündür tedarik sürecinde olduğu için yapınca üşüyeceğim gerçeğini hatırlatan site. bu adamlar iyiydi eskiden ne oldu anlamadım yeminle."


"7 kasımda verdiğim siparişin yarısını, bugün (rakamla 20 kasım) da kargoya veren kötüler. diğer yarısı zaten üretici firmadan bekleniyormuş. köpkötüler."


"son zamanlarda ürün hazırlanıp paketlendikten sonra, sadece kargo arabasına koyulması 1 haftadan fazla zaman almaktadır."


"sipariş verdiğim dandik bir mp3 playeri 9 günde bana ulaştırmış olması yetmezmiş gibi mp3 playerin kutusundan sivas'taki bir alışveriş merkezinin kartviziti, bir elemanın askerlik fotoğrafları ve başka bir elemanın vesikalık fotoğrafları çıkmıştır. ürünün kutusundaki çatlak ve çiziklerden bahsetmiyorum bile. yeni diye aldığınız ürünler 2. el olabiliyor."


"türk telekomu bile sollayabilecek bir call center hizmetleri bulunmakta.
-ilk 10 arayışınızda size meşgul tonu verir
-sonra bir ihtimal bağlanırsınız sizi operatöre bağlama vaadiyle bekletir ama 10 dk bekledikten sonra ''operatörler meşgul'' denir ve çat diye telefon suratınıza kapanır.
-üstteki madde 3-4 defa yaşandıktan sonra 20dk lık bir bekleyişin ardından operatöre ulaşılır ve durumunuzu anlatırsınız. sonra o da bilgi almak için izin ister ve size 1-2 dk daha harika melodiler dinletilir.
-operatörden dahili numarası istenir -ki band kaydı bize dahili numara girebileceğimizi söylemekte- fakat o da ne? operatör demez mi ''efendim bizim dahili numaralarımız yok''.
-sonra operatörden mail alınır oradan iletişime geçilmeye çalışılır ama bu sorunlu sitenin mail bakmaya zamanı mı olacak ki? bekliyoruz artık."

Bu mesaj Can tarafından düzenlendi (11-12-2009 12:50 GMT+2 saat, ago)
__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #18426  03-12-2009 16:48 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Parayı götürüyorlar. Ellerinde para varken neden bu sorunun çözümü olmasın ki :S:S

__________________
Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #18431  04-12-2009 16:51 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Bir müşteri bu kadar bekletilmez! Kötüler 10 gün olacak verdiğim sipariş eksiksiz gönderilmedi.. Parça parça gönderiyorlar. KöpKötüler.

Bu mesaj Can tarafından düzenlendi (11-12-2009 03:45 GMT+2 saat, ago)
__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu