[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #17935  09-10-2009 20:35 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Mol Tüm Aileyi 9 Tl'ye Giydirecek!

İlk mağazasını geçen şubat ayında Pendik'te açan ve içerisinde Türkiye'de üretim yapan 528 firmanın ürünlerinin satıldığı MOL, "Türk malı kullanmaya söz veriyorum" diyen aileleri 9 TL'ye giydirecek.
İthal ürünlere savunma hattı oluşturmak amacıyla yeni bir kampanyanın startını veren MOL, ilk uygulamayı 10 Ekim'de İstanbul Deposite Outlet ve Ankara Via/Life'ta yapacak. Daha sonra Bursa, İstanbul Hayat Park, Urfa, Konya, Karaman, Denizli ve Tekirdağ'daki Tekira AVM ile devam edecek olan kampanya kapsamında o gün geçerli olmak üzere kadın ve erkek elbisesinin fiyatı 3 TL, gömleği de 1 TL olarak belirlendi.
Kampanyayı Türk malı kullanımını teşvik etmek ve Türk tekstilinin üretimden kaynaklanan gücünü göstermek amacıyla düzenlediklerini belirten MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "Bu sayede bir nevi ithal ürünlere karşı adil bir savunma hattı oluşturmak istiyoruz" dedi.

Kampanya ile ihtiyacı olandan ziyade duyarlı olan tüketiciyi beklediklerini kaydeden Özdemir, şöyle devam etti: "Yaptığımız hesaba göre sadece bir gün içinde herkes Türkiye'de üretilen ürünleri kullandığında piyasa yüzde 22 canlanıyor. Yaptığımız kampanya kapsamında iki mağazaya toplam 100 bin müşterinin gelmesini bekliyoruz. Kampanya stoklarla sınırlı. Stoklarımızda da 20 milyon adet ürün var. Kampanyadan herkesin faydalanabilmesi için her aile üye sayısı kadar ürün alabilecek. Kampanyanın bize maliyeti de 2 milyon TL olacak" dedi.

Mağaza talebi çok
Şu anda MOL'un 19 mağazaya ulaştığını ve ekim ayı sonuna kadar 6 mağaza daha açacaklarını belirten Özdemir, "Yıl sonuna kadar yurtiçinde 50 MOL'a ulaşırız. Şu anda Türkiye'de 729 yerden mağaza açmamız için talep var. Yurtdışında da ilk mağazamızı 15 Kasım'da Almanya'da açıyoruz. İnşaatı devam eden ise 19 mağaza var.
Bunun yanında Amerikan İş Konseyi, Irak'ta bizimle birlikte hareket etmek istiyor. Bugüne kadar mağazalar için 21 milyon dolar yatırım yaptık. Yeni mağazalarla birlikte yapılacak yatırım tutarı 70 milyon doları bulacak" diye konuştu.
528 üreticinin ürünlerinin satıldığı MOL'un KOBİ'lerin markalaşmasında büyük katkısı olduğunu ifade eden Özdemir, "MOL sayesinde 52'ye yakın fabrika çalışmaya başladı. Özellikle Urfa ve Kastamonu'da üretimi bırakan fabrikalar yeniden açıldı" dedi.
Öte yandan MOL'da ev hanımlarının yaptıkları ürünler de satılıyor. Her MOL mağazasının yüzde 11'lik kısmının ev hanımlarının ürettiği ürünlere ayrıldığını söyleyen Özdemir, "Bugüne kadar 61 bin ev hanımından ürünlerinin satılması için teklif aldık. 4 bine yakın ev hanımının ürününü mağazalarımızda satıyoruz" dedi.

Show Tv %90 İndirim Yapan Mol Mağazası Nerede?, İndirim Yapan Mol Mağazası, Mol Mağazalarında %90 İndirim, Show Tvdeki Mol Mağazası

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (09-10-2009 20:43 GMT+2 saat, ago)
__________________
Çevirimiçi durumu