[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #15829  01-09-2009 16:17 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
GUTTO KOZMETİK LTD ŞTİ'NDEN KAMUOYUNA DUYURU


Son günlerde muhtelif radyo, televizyon, internet gibi iletişim vasıtaları ile basın organlarında şirketimiz GUTTO KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ aleyhinde bir karalama kampanyası başlatıldığı gözlemlenmektedir.


İsimleri bizce malum bazı rakip firmaların organizasyonu olarak düşündüğümüz bu karalama kampanyaları, ahlaki adap dışıdır.


Kalite, fiyat ve amaç itibarıyla şirketimizle centilmence rekabet edemeyen bir kısım rakip firmanın şikayet hakkını kötüye kullanarak yapmış oldukları yıldırma ve ürün toplatma çabalarını kınıyoruz. Bu yol, serbest ticaret hayatını bitirecek, despotik, kabul edilemez ve antidemokratik bir tavırdır. Bu itibarla kanunsuz işlem yapan unsurlar da, tarafımızca Yargıya şikayet edilecektir.




Şirketimiz GUTTO KOZMETİK' in;
Ürün imalatında kullandığı tüm madde girdilerinin alış ve satışlarında yapılan tüm işlemleri faturalı olup, son kuruşuna kadar vergileri ödenmektedir.




Ürünlerimizin Sağlık Bakanlığı, Hıfzısıhha Enstitüleri ve Üniversitelerce sürekli tahlilleri yapılmaktadır. Ayrıca başta Almanya olmak üzere 14 ülkeye de ihraç edilmektedir.


İki yılı aşkın süredir 20 000 (YİRMİ BİN)' i eczane, 30 000 (OTUZ BİN)' i parfümeri ve ekolojik madde satan aktarlar aracılığıyla olmak üzere halkımızın arzına sunulan GUTTO markalı ürünlerimiz, yapılan tüm menfi propaganda ve yasal anti reklamlara rağmen güvenle kullanılmaya devam etmektedir. Ürünlerimizin siz Yüce Halkımıza ulaştırılmasında fedakârca hizmeti geçen tüm bayii ve eczanelerimize saygılarımızla teşekkür ederiz.




GUTTO KOZMETİK LTD ŞTİ'NDEN KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR




30.08.2009 Pazar Günü; Sabah, Takvim, Posta, Vatan ve Milliyet Gazetelerinde Yayınlanmıştır.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu