[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #15782  31-08-2009 15:50 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Sigarayı bırakma yöntemleri

Biorezonans



Biorezonans maddelerin elektromanyetik frekanslarının terapi için kullanılması olarak tanımlanabilir. Büyük guruplar üzerine yapılmış olan bilimsel çalışmalar etkileyici sonuçlar vermektedir.

Bu veriler hastalıkların sebepleri ve sağlıklı olmak üzerine düşünüş biçimimizde köklü değişiklikler yapmamızı gerektirecek gibi görülmektedir.

İLK DENEYİMLER ALERJİ TERAPİSİNDE ...
Biorezonans kendisini ilk önce alerji konusundaki başarıları ile duyurmuştur. Alerji kendisini geçmeyen cilt problemleri ile ya da alerjik astım, saman nezlesi vs. gibi solunum yolu problemleriyle gösterebilir. Hangi tipte olursa olsun tüm dünyadan, ilaç veya aşı kullanmadan, sadece o maddeye özgü titreşimleri kullanarak yapılan biorezonans terapilerindeki başarılar raporlanmaktadır. Biorezonans ile alerjen maddeye karşı vücutta kalıcı bir duyarsızlaşma yaratılabilmektedir. Peki alerji terapisini sigaraya karşı uygulanırsa ne olur? Sigaraya karşı vücudu duyarsızlaştırma anlamına gelecek olan bu işlem nasıl bir etki gösterir?

SİGARAYA KARŞI ETKİSİ NASIL BULUNDU? Biorezonansın sigaraya karşı kullanımı da ilk kez 2 yıl kadar önce Polonya'lı bir doktor tarafından denendi. Yani ilk kez sigara bir alerjenmiş gibi düşünüldü ve duyarsızlaştırma terapisi sigaraya karşı uygulandı. Sonuç çok şaşırtıcı ve heyecanlandırıcı oldu.
Sigaraya Karşı Alerji terapisi uygulanan kişilerde sigaraya karşı bir tiksinti, dumanına karşı bir tahammülsüzlük ve sigaraya karşı uzun süreli bir istek azalması oluyordu. Bu kişiler bazen isteseler de sigara içemiyorlar, içmeye kalkarlar ise kusmaya varan bulantı veya keyifsizlik hali yaşayabiliyorlardı. Sigara içme isteği azalıyor, içmek için çaba harcarlarsa bir süre sonra tiksinti ortadan kalkıyor ama sigaradan zevk almama bir süre devam ediyordu.
Sigaraya karşı etkisi anlaşıldıktan sonra, çok kısa bir süre içinde Avrupa'nın birçok şehrinde biorezonans ile sigara bırakma merkezleri açıldı. Bu merkezlerden % 75 ile % 92 arasında başarı haberleri gelmeye başladı. Polonya, İngiltere ve Almanya'da 10.000 kişi üzerinde yapılan bir çalışmada % 85 bırakma başarısına ulaşıldı.


BİOREZONANS NASIL UYGULANIR?
Sigaraya karşı etki, kişinin kullandığı sigaranın frekansının ayrılarak ters olarak vücuda geri verilmesi ile sağlanır. Nikotinin ve sigara içindeki 4000 kadar zehirli maddenin frekansı filtrelerden geçirilir ve tam ters çevrilerek elektrodlar yardımı ile vücuda geri verilir. Nikotinin ve bu zehirli maddelerin vücuttaki elektromanyetik karşılığı ortadan kaldırılır. Kişi işlem sırasında genellikle bir şey hissetmez. Ama işlem sonunda sigaraya karşı yıllar boyunca oluşmuş olan tolerans ortadan kalkmış ve bir yandan da nikotine karşı bir duyarsızlaşma olmuştur. Bu kendini sigara dumanına karşı tepki verme ve sigara isteğinde azalma ile gösterir.

TEMİZLENME NASIL OLUYOR?
Biorezonans seansı sigaranın içindeki toksik maddelere karşı vücutta bir detoksifikasyon (temizlenme) başlatır. Dokularda yerleşmiş olan toksinler kana geçer ve olabilecek her yolla vücuttan atılmaya çalışılır. Bu toksinlerin bir atılım yeri de kişinin cildidir. Kişilerin seans sonrası birkaç gün deride yağlı-bulanık bir salgı hissetmelerinin sebebi biorezonansın bu özelliğidir.

Seans sonrası en az iki gün bol su içme gerekliliği bu temizlenme işlemini hızlandırmak içindir. Seans sonrasında yorgunluk ve olabilecek hafif bulantıların sebebi de vücuttan atılmaya çalışılan bu toksinlerdir. Biorezonansın etkisi daha seans sırasında başlar ancak ikincil bir etki de temizlenmenin süreceği 48 saatten sonra oluşur. Bu süre içinde vücuda yardımcı olmak için çokca su içmek ve karaciğer üzerinde yük oluşturacak alkol ve bir takım ilaçlardan uzak kalmak gerekecektir.

ÇİP NEDİR?
Biorezonans seansının etkisinin devamı "çip" ile sağlanır. İkinci bir seansa "sadece çok nadir hallerde" gerek kalmasının sebebi bu çiptir. Enerji meridyenleri için önemli bir nokta olan göbek altına yapıştırılır. Üzerinizde bulunduğu sürece nikotinin tersi frekansları size vermeye devam eder. Sizin tarfınızdan kolayca takılıp çıkartılabilir, ancak uzun süreli çıkarmak sigara isteğinizin geri gelmesine sebep olabilir. Çipin 1 ay kadar orada kalması yeterli olmaktadır...


ETKİ HER KİŞİDE AYNI MI?
Biorezonans terapisi sonunda kişiler üzerlerinde biorezonansın etkisini fiziksel olarak hissederler. Yani etki psikolojik değil fizikseldir. Bu yüzden de fiziksel bağımlılığın daha yüksek olduğu ağır içicilerdeki başarı şansımız daha yüksektir. Ancak etki kişiye özeldir. Biorezonans terapisi sonrası kimi insanda sigaraya karşı tiksinti ve içememe etkisi daha güçlü iken kimi insanda nikotin isteğinde azalma ve unutma daha ön plandadır. Hemen hemen herkes işlemin kendi üzerindeki etkisini hisseder ancak kimi insanlarda seansın ve çipin yarattığı değişim gerçekten çok etkileyicidir.

KİLO ALACAK MIYIM?
Biorezonans terapisi sigarayı bırakırken oluşan iştah açılmasını belli bir seviyeye kadar engeller. Genellikle 1-2 kilo alındıktan bir süre sonra eski kilonuza dönersiniz. Özel durumlarda kilo almamak için biorezonansın yanında bazı başka destekler de kullanılabilir. Diyet önerilmez ancak verilecek bazı bitkisel desteklerle sigara bırakma sürecini hiç kilo almadan hatta kilo vererek bitirmeniz sağlanabilir.

HAZIR MIYIM?
Sigarasız bir hayatı istiyor musunuz? Cevap vermeniz gereken tek soru budur. Eğer artık zamanın geldiğini ve sigaradan kurtulmak istediğinizi söylüyorsanız biorezonans sizin için çok uygun bir destek olacaktır. Sigarayı bırakamamaktan korkmayın. Sadece sigaradan artık kurtulmak istediğinizi kendinize ve bize söyleyin.

UYGULAMA NASIL YAPILIYOR?
Sigaraya karşı biorezonans seansından hemen önce bir sigaranın üçte-ikisini içmenizi ve kalan sigarayı cam bir tüp içine koyup bize vermenizi istiyoruz. İşlem sırasında bu son sigaranız cihazın içinde bulunuyor.

Biorezonans seansı enerji ölçümünüze göre belirlenmiş bir temel terapi programı ile başlar. Eliniz altın alaşımlı bir plaka üzerinde duruyor olduğu halde oturmanızı ya da yatmanızı istiyoruz. Oturduğunuz yerde sırtınız hizasında bir manyetik minder bulunuyor. Bu işlem cep telefonları gibi manyetik alanların üzerinizde yarattığı kirlenmeyi ortadan kaldırıyor ve vücut enerji meridyenlerinde bir dengelenme sağlıyor. Her biorezonans terapisi öncesinde bu işlemin yapılması gerekiyor Hemen sonrasında ise sigaraya karşı duyarsızlaştırma terapisi başlatılıyor.

ÇİP NEDİR?
Kullanılan frekanslar özel bir işlem ile çip üzerine aktarılıyor. İşlem bitiminde, cihazın içinde yüklenmiş bulunan çip cihazdan çıkartılıp bir bant yardımı ile göbeğinizin iki santim altına yapıştırılıyor. Kendi kendinize nasıl çıkartılıp takılabileceğini size gösteriyoruz. Bu çip yapılan biorezonans işleminin devamını sağlıyor. 1 ay kadar orada kalıyor ve nikotinin frekansının tersini vücudunuza vermeye devam ediyor. Bu çipten dolayı biorezonans uygulamasının tek seans yapılması yeterli oluyor. Sigaradan biorezonans yardımıyla kurtulmuş kişiler bu yöntemi anlatır iken biorezonans yanında Çip Taktırdım' olarak da bahsedebiliyor...

ARTIK SİGARA İÇMİYORSUNUZ...İşlem bitiminde size büyükçe bir bardak su içiriyoruz. Hemen su içmeye başlamanız önemlidir. Son içtiğiniz sigaranızın bulunduğu tüpü cihazdan alıp size veriyoruz ve seansı sonlandırıyoruz. İşlem bitiminde biraz sersemlik ve yorgunluk hissetmeniz beklediğimiz bir şeydir. Seans sonrası biraz dinlenmenizi öneriyoruz.


Sigaradan Kurtulmak İstediğinize karar vermeniz ilk ve en önemli adımınızdır
-Önce kendinize bir bırakma tarihi belirleyiniz ve randevunuzu alınız. Bu tarihi daha sonra değiştirmemeye çalışınız. Bırakma tarihiniz sigarayı kesin olarak bırakacağınız gündür. Bu günü 6-7 gün sonrası için belirlemeniz en uygun olanıdır. Bırakma gününüzü belirlemiş olmanız size bırakma çabanızı ertelememe ve bu süre boyunca hazırlık yapma imkanı verir.

-Bırakma zamanınızı işlerinizin anormal derecede yoğun olduğu ve anormal bir stresin hakim olduğu bir zamana denk getirmeyiniz. Bayan iseniz adet zamanının hemen öncesine gelmemesine özen gösteriniz. Sizin için anlamı olan bir tarihe getirmek en güzel olanıdır. Ama bunun ille de olması gerekmiyor. Doğru tarihi beklediğinizi söyleyerek kendinizi kandırıyor olma riskine girmeyiniz.

-Hazırlık döneminde sigarayı azaltmayınız. Yarım günlük bırakmalar yapmayınız. Kendinizi denemeye kalkmayınız. Eskiden içtiğiniz kadar içiniz. Farklı ve sevmediğiniz sigara markaları içmeye başlayabilirsiniz. Ancak çipli sisteme girerken yanınızda eskiden beri çoğunlukla içtiğiniz markanın bulunmasına özen gösteriniz.

-Sigarayı bırakma gününün öncesi akşam (mümkünse birkaç gün öncesinden itibaren) alkol almayınız. Son 6 saat kahve içmeyiniz. O gün sabahından itibaren bol sıvı almaya başlayınız. Sigara içmeye devam ediniz. Yanınızda her zaman içtiğiniz marka sigaradan son bir tane kalmasına dikkat ediniz.

-Biorezonans elektromanyetik frekansların kullanıldığı zararsız bir yöntemdir. Kişinin özelliklerine göre program seçimi güçlü bir etki sağlanması açısından önemlidir. Hastalıklara göre uygulanacak terapinin seçiminde doktorun değerlendirmesi hayati önem taşır. Biorezonans doktor kontrolünde uygulanmalıdır.

-Biorezonans ile sigara duyarsızlaştırma terapisinde enerji meridyenlerine verilen frekans bilgisinin vücutta dengeleyici-tamir edici olma dışında zararlı bir etkisi olamaz. Zarar verici bir işlem vücutla rezonansa giremez. Ama yine de hamileliğin ilk 3 ayında (yaratılacak detoxifikasyondan dolayı) ve kalp pili taşıma durumlarında uygulamadığımızı biliniz.

-Seansa başlamadan sizinle bir ön görüşme yapılacaktır. Sonrasında size yanınızda getirdiğiniz son sigaranızı içmeniz için bir zaman tanıyacağız. Son sigara sürekli içtiğiniz marka sigara olmalıdır. Sigaranızın yarısını içip kalan kısmını bir tüpe koyarak bize vereceksiniz. Sonrasında ise biorezonans işleminin uygulanmasına başlayacağız ve bu işlem 50 dakika kadar sürecek.

Yani bir saatten biraz fazla bir süreyi bize ayırmanız yeterli olacaktır!

-İşlem sonunda göbeğinizin iki parmak altına siz cihaza bağlı iken cihazda yüklenmiş olan bir çip yapıştıracağız. Bu yuvarlak, metal çip işlem sırasında yapılan elektromanyetik terapinin devamını sağlayacak ve 1 ay kadar orada yapışık kalacaktır. Bu çip sizin tarafınızdan da kolayca çıkarılıp tekrardan takılabilir. Ancak uzun süreli çıkarmalar veya yer değiştirmeleri önermeyiz.

-Biorezonans yönteminin etkisi uygulama başladığı anda başlar ancak tam etkinin oluşması sigara içindeki zehirlerin atıldığı süre olan 48 saati bulur. Uygulama sonrasında özellikle ilk 48 saat fazla dumanlı ortamlarda kalmamanız gerekir. Bu iki gün fazla dumana maruz kalmak yöntemin tekrarlanmasını gerektirebilir.

-İşlem sonrası ilk 48 saat özellikle bol su (günde 2-3 litre) içmeniz gerekir. İlk 10-12 saat alkol kesinlikle alınmamalıdır. Mümkünse alkolden 48 saat uzak durulmalısınız. Bolca su içmezseniz hafif bulantı olabilir. Birkaç gün boyunca cildinizde yağlanma ve vücudunuzda hafif bir sigara-kül kokusu olabileceğini bilmeniz gerekir. Bu etki nikotinin ve diğer zehirlerin deriden atılmaya çalışmasından kaynaklanır

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu