[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14933  12-07-2009 14:19 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
İstanbul'daki Plaj (Beach Club) Alternatifleri

Burç Beach
Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde faaliyet gösteren Burç Beach, İstanbul'un kuzey sahilinde Karadeniz'in incisi Gümüşdere'de yer alıyor. Sabah saatlerinden itibaren gününüzün dolu dolu geçmesi için her türlü akitivitenin bulunduğu Burç Beach'in 2 km'lik kumsalı bulunuyor. Su sporları ve plaj sporları olarak kiteboard, katamaran, windsurfing, bodyboard, skimboard, wavesurf yapılıyor.

Kuma batıp çıkmadan minder üzerinde konforlu bir biçimde güneşlenmeyi tercih edenler için kumsalın hemen gerisinde ahşap bir platform yükseliyor. 150 kişilik cafesi, 600 araçlık otoparkı, beach barı, lezzetli plaj ve yaz yemekleri, günbatımında düzenlenen "beach party"leri ile özellikle haftasonları eğlence, spor ve müziğin adreslerinden biri haline geliyor. Burç Beach'in fiyatları ise; misafirlere hafta içi: 20, hafta sonu 30 Y TL.
Bümed (Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği), her hafta sonu Burç Beach'e Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüsten servis kaldırıyor. 09:00'da Güney Kampüs meydanından kalkan servisler, dönüşte 18:00'de Burç Beach otoparkından kalkıyor.

Adres: Demirciköy, Kilyos
Telefon: 212 359 58 19

Dalia Beach Club

Zekeriyaköy'ü ve Kilyos'u geride bırakıp Demirciköy yoluna saptıktan az sonra , solda bir işaret göreceksiniz: Dalia. 2002 yılı yaz sezonunda faaliyete geçen Dalia Beach Club, İstanbul' lulara Akdeniz ortamını Karadeniz'de yaşatmayı hedefliyor.

Tesiste, günlük balık çeşitlerini bulabileceğiniz Dalia balık restoranı, aperatif snackler bulabileceğiniz Amigo’s Beach Food ve kahve çeşitleri tadabileceğiniz John’s Coffee bulunuyor. Dalia, yeşil alanları, plaj valeybolu, dergi-kitap köşesi, özel güvenliği, bin araçlık otoparkı ve bir klüpte istenebilecek bütün olanaklarıyla sizi bekliyor. Günlük yaşamın stresini doğada gidermek isteyenler için, çok özel bir alternatif olan trekking, kumda özgürlüğü yaşamak için plaj voleybolu, denizde ise sörf yapabilir sevdiklerinizle Dalia Beach Club'da hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Gün batımı partileri ile şenlenen mekâna hafta içi 20, hafta sonu 25 YTL’ye girebiliyorsunuz. Şezlong ve otopark için ayrıca bir ücret ödenmiyor. Sabah 08:00'de açılıyor.

Adres: Demirciköy-Sarıyer
Telefon: 0212 204 01 69 - 204 03 68

Not: Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Dalia Beach Club da deniz ve kumsal son derece kötü.Servis diye bir şey yok.Müzik de olmadığı için gidecekseniz iPod'unuzuda yanınıza almanızda yarar var.


Dodo İstanbul Sea Club

Tuzla'da hizmet veren Dodo İstanbul Sea Club, denizden direkt ulaşım imkânı, Sabiha Gökçen havalimanı ve Formula 1 yarışlarının düzenlendiği İstanbul Park’a olan 10 dakikalık mesafesi ile özellikle Anadolu Yakası’nda ikamet eden İstanbulların tercihi. Haftanın yedi günü hizmet veren Dodo, hafta içi 11:00-24:00, hafta sonu ise 11:00-02:00 saatleri arasında açık. Hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise 20 YTL’ye girebiliyorsunuz. Bu fiyata şemsiye ve minder dâhil…

Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmanın yanı sıra, açık büfe kahvaltı yapabileceğiniz mekanda ayrıca Skyy Restaurant, Rodizio Steak House, Escobar ve Coffee Corner da, güzel bir yemeğin tadını çıkarmak, kahvenizi yudumlamak ve müzik eşliğinde eğlenmek için birebir şık mekânlar...

Sörf yapma imkan sağlayan Dodo'nun 25 kişilik eğitim veren bir sörf alanı bulunuyor. Dodo İstanbul Sea Club'da haftanın her günü sörf yapabilir ve Club'dan yararlanabilirsiniz. İsterseniz Nescafé Cafe Corner`da ağaçların altında minder veya hamaklarda dinlenebilir ya da aktivitelere katılabilirsiniz. Dodo İstanbul Sea Club'da gün boyu müzik, gün boyu eğlence, gün boyu aktivite var. Ve tabi ki cumartesi ve pazar en özel günleri. Dodo İstanbul Sea Club her haftasonu gecesi Escobar Beach Bar'da içeriği her hafta değişen beach partileriyle de bizleri İstanbul atmosferinden çıkarmayı hedefliyor. Beach Club ve Sörf İstasyonu 200 kişilik partilere ev sahipliği de yapıyor.

Adres: Ankara Mercan Çınarlı Sok. No:1 Tuzla
Telefon: 0216 446 87 37-38


Golden Beach Club


İstanbul Rumeli Feneri Marmaracık Koyu’nda eski Vosvos Camping’in yerinde bulunan Golden Beach Club, 5 yıldızlı bir tatil köyü. Hem günübirlik, hem dilediğiniz kadar kalabileceğiniz Golden Beach Club, kaliteli bir tatilin İstanbul'daki adresi.

Butik oteli, bungalow evleri, snack barı, deniz ürünleri ve dünya mutfaklarından örnekler sunan restoranı ve beach barı ile Golden Beach Club, misafirlerinin konforunu en ince ayrıntısına kadar düşünmüş bir mekân. Konaklama ve aktivite imkanları: 26 adet bungalow, 6 adet suit oda, Camping Restaurant, Kır Kahvesi, Snack bar, Beach bar, Beach volley, Bisiklet ve yürüyüş parkuru, Tırmanma duvarı, Mini golf sahası.

Plaja giriş ücreti, hafta içi 20 YTL, hafta sonu 25 Y TL. Sabah 08:00'de hizmet vermeye başlayan plajın akşam kapanış saati yok. Ayrıca bungalowlar hafta içi 55 Dolar, hafta sonu 75 Dolar. Suit odalar ise hafta içi 80 Dolar, hafta sonu 100 Dolar.

Adres: Marmaracık Koyu, Rumelifeneri
Telefon: 0212 325 55 83-84

Non-Stop Beach Club

Kilyos kıyısında hizmete giren Non-Stop Beach Club deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak için ideal bir beach club. Uygun giriş ücreti ve düzenli kalkan servisleriyle diğer plajlardan farklı olan Non-Stop Beach'te hafta sonları Njoy Sport Club eğitmenleri eşliğinde aerobic, tae-bo, pilates, aquagym, yoga, body pump gibi spor aktiviteleri yapabilirsiniz. Beach volley, parti ve konserlerin olduğu Non-Stop Beach'te ayrıca her hafta sonu DJ partiler verilmekte, F1 meraklıları için de F1 simülatörü mevcut. Jetsky, banana, kano ve deniz bisikletine de binebileceğiniz plajda, basketbol, futbol ve tenis oynama imkanı da bulunuyor.

Hafta içleri 09:00-00:00 arası hizmet veren Non-Stop Beach Club, hafta sonlarıda 24 saat hizmet vermektedir. Hafta içi giriş fiyatları 09:00-19:00 arası 10 YTL. Bu fiyata şezlong, sehpa ve şemsiyede dahil. Hafta sonları ise 20 YTL. Non-Stop Beach Club'a ulaşmak için, Taksim AKM, Levent metro çıkışı, Şişli Cevahir önünden kalkan servislerden faydalanabilirsiniz.

Adres: Kilyos Turban Yolu No: 4 Kilyos
Telefon: 0212 219 22 93 - 230 21 04


Solar Beach


2002 yaz sezonunda faaliyet geçen ve büyük festivallere ve konserlere ev sahipliği yapan Solar Beach, 30.000 m2'yi aşan alanıyla Türkiye'nin en büyük özel plaj ve açık hava performans merkezi olma özelliğini taşımakta. Solar Beach, Kilyos'ta gündüzü ve gecesiyle 24 saati dolu dolu yaşayan bir ‘vaha'... Geniş altyapı olanakları, otopark alanları, özel plajı, catering alternatifleri, konser ve performans sahneleri, sınırsız spor alternatifleri, tüm yaz sezonuna yayılan gündüz ve gece aktiviteleri ile Solar Beach, İstanbul için yaz aylarının ‘vazgeçilmez'i...

Konukların hizmetine sunulmuş olan 1 kilometrelik özel plajın haricinde yararlanabilecekleriniz: Changchun Legends, Okka Express, Pizza di Parma, T Packed Tastes restaurantları, snack barı, Beach Bar, Solar Bar (40 metrelik ana bar), BBQ Corner, Performanslarda kullanılan 6 modüler bar, Performanslarda kullanılan 4 ek yiyecek servis noktası, Çocuklu ailelere yönelik Kids Club, 3.000 kişilik şezlong ve minder, 9 adet güneşlenme terası, 2000 araçlık özel otopark, 3 ayrı bölümde 60 adet WC, 40 adet duş ve soyunma kabinleri.

Solar Beach geceleri ise bir hayli renkli…Yanınıza akşamlık kıyafetlerinizi alırsanız, deniz ve kumsalın keyfini çıkardıktan sonra üzerinizi değiştirerek mekânda yer alan iki büyük festival alanında düzenlenen parti ve konserlere katılabilirsiniz. Gece geç saate kadar kalırsanız, şehrin merkezine her saatte servis bulabilmeniz mümkün…

Solar Beach hafta içi 09:00-16:00 arası, hafta sonuda 09:00-18:00 arası hizmet veriyor. Haftaiçi giriş: 20 YTL, Haftasonu giriş: 30 YTL. 6-12 yaş grubu çocuklara %50 indirim yapıldığı gibi 0-6 yaş grubuda ücretsiz girebiliyor.

Adres: Turban Yolu Caddesi 4 – Kilyos
Telefon: 0212 201 21 39 (PBX)

İstanbuldaki plajlar, İstanbuldaki beach clublar plajlar

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu