[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14930  12-07-2009 14:11 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL'DA PLAJLAR

İstanbul’un göbeğinde tatil havası yaşamak için… Tatile çıkamayanlar.. denize girmek için çok uzaklara gitmenize gerek yok. Dört bir yanı denizlerle çevrili istanbul’un göbeğinde yer alan plajlar, günübirlik tatiliniz için geniş seçenekler sunuyor.

Kısa bir süre öncesine kadar Kilyos, Şile, Adalar vs gibi belirli yerler haricinde kirlilik yüzünden denize girilemeyen istanbul'da Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yoğun arıtma çalşmaları sonucunda, bugün birçok sahil noktasında denize girme şansına sahip istanbul'da yaşayan vatandaşlarımız.

Halkın bütçesine göre ilk düşünebileceği plajlar Belediye plajları :
Daha önce açığı halk plajlarına ilaveten, istanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa yakasında üç plajı daha hizmete sokuyor. Çiroz, Güneş ve Florya plajları güneydeki benzerlerini aratmıyor.

Avrupa yakasında denize girilecek yerler bu üç plajdan ibaret değil. istanbul’a bir saat uzaklıktaki Kilyos, yenilenen Çanta, Selimpaşa, Kumburgaz ve Silivri plajları belediyenin cankurtaran hizmetiyle daha güvenli kumsallar olacak. Karaburun’un 5 kilometrelik plajı da 2007 sezonuna hazırlanıyor.

Anadolu yakasında da Caddebostan, Suadiye ve ‘Fener Beach Club’ var. Kadıköy Belediyesi bu yıl üçü ücretli, dört halk plajı daha yapmayı hedefliyor. Otoyolların yenilenmesiyle yazları 800 bin aracı ağırlar hale gelen Şile’yse sık sık boğulma olaylarıyla gündeme geliyordu. Bu yaz Büyükşehir Belediyesi Ayazma, Ağlayankaya, Uzunkum ve Kumbaba’da 55 cankurtaran çalıştıracak. Her 300 metrede bir cankurtaran kulesi olacak. Şile Belediyesi de dört kaptan, üç bot, yedi ATV motosiklet ve iki ambulansla plajlarda hazır olacak.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu