[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14214  09-05-2009 20:34 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Alyansımı Nasıl Seçmeliyim ? En İYi Alyans Nasıldır ?
en yeni alyanslar



Evleneceğiniz günün en güzel hatırası...alyanslar...Düz klasik veya farklı altın modeller, pırlantalı yüzükler, Tria'lar, tam turlar...



Alyansla birleşen ruhlar: Kadın ve erkeğin yaşamları boyunca taktıkları en romantik mücevher olan alyans, aynı zamanda aşkın sembolü. İster dini, ister resmi olsun tüm evlilik törenlerinde sol elin dördüncü parmağına takılıyor. Eski bir Mısır inanışına göre sol elin yüzük parmağındaki damarlar doğrudan kalbe gidiyor. Yüzüğün yuvarlak olmasının anlamı ise devamlılık, iki ruhun birleşimi ve sonsuzluk.

PIRLANTA REHBERİ

Evlilik yüzüğü neden sol elin yüzük parmağına takılıyor: Yüzük parmağındaki damarlar doğrudan kalbe gidiyor. Alyans belki de kadın ve erkeğin hayatları boyunca taktığı en romantik mücevher. Tarih boyunca heyecan verici ve büyüleyici güzelliği ile aşkın sembolü oldu. İster dini, ister resmi olsun tüm evlilik törenlerinde gelinin sol elinin dördüncü parmağına takılıyor. Çünkü eski bir Mısır inanışına göre sol elin yüzük parmağındaki damarlar doğrudan kalbe gidiyor. Nikah yüzüğünün şekli ise devamlılığı, iki ruhun birleşimini ve sonsuzluğu simgelediği için kesintisiz yuvarlak.


PIRLANTA VE TEK TAŞ

Yüzük nasıl seçilir: Nişan ve nikáh yüzüklerinizi seçmek için geniş bir zaman ayırmanız gerekiyor çünkü bunlar sizin en önemli yüzükleriniz olacak. Alyans alırken ilk seçimi metali konusunda yapmanız gerekiyor. Son yıllarda platin takılar kullanılmaya başlansa da altının geleneksel özelliğini ve yıllardır ilk tercih edilen metal olduğunu gözardı etmeyin.



Yüzüğün parmağınıza rahat bir şekilde oturduğundan emin olun. Çok büyük olmamalı aksi takdirde kaybetme riskiniz artar. Ölçü konusunda kuyumcunuzun fikrini alın.


ALYANS MODELLERİ



























Yüzük nereden alınır: Kapalıçarşı'da ve ünlü takı tasarım markalarında alyans bulabilirsiniz, fakat servis ve fiyat bakımından hepimiz biliriz ki Kapalıçarşı bir numaradır. Ünlü markalardan alacağınız bir yüzük iki haftada teslim edilirken Kapalıçarşı'da iki günde içlerine tarih ve isim yazılmış olarak alabiliyorsunuz. Beyaz yüzük alırken ayrica dikkat etmekte yarar var.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu