[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #13700  23-04-2009 20:00 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
IMBooster (Mood Avatarları ve Kendi İfadenizi Yapın)

IMBooster, ücretsiz bir messenger eklentisidir. IMBooster ile yeni kişisel ifadeleri, büyük boy ifadeleri ve göz kırpmaları gibi çalışan video ifadelerinizi arkadaşlarınıza gönderebileceğinizden daha önce bahsetmiştik. Bu konumuzu aşağıdaki yükleme bağlantısında bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

IMinent - IMBooster (Büyük İfadeler, Video İfadeleri)




IMBooster a iki yeni özellik daha eklendi.
* Mood Avatarlar
* Kendi İfadenizi Yapın


Mood Avatarlar
IMBooster la daha önce kullandığımız ifadeler, büyük boy ifadeler ve video ifadelerinden sonra artık duygularımızı yansıtan mood avatarları (hareketli görüntü resimlerini) da kullanabileceğiz.



Messenger ınızda kullanabileceğiniz bu mood avatarlar konuşmalarınızda sizin duygularınızı yansıtacaklar.

Sizin güldüğünüzde onlar da gülecek...

Siz üzüldüğünüzde onlar da üzülecek...

Siz kızdığınızda onlar da kızacaklar....




Denemek için IMBooster ı indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki yükleme bağlantısından son sürümünü indirebilirsiniz.

-*-*-* Download IMBooster -*-*-*


Mood Avatarlar Nasıl Kullanılır ?

1. Öncelikle IMBooster ın son sürümünü indirin ve bilgisayarınıza kurun.

2. Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi konuşma penceremizin sol tarafına yerleşen IMBooster çubuğunda yer alan Mood Avatars tuşuna tıklıyoruz ve Mood Avatarların yer aldığı pencere açılıyor
.



3. Açılan pencerede yer alan avatarlardan beğendiğiniz birini seçin ve üzerine tıklayın. Seçtiğiniz avatar görüntü resminiz olarak messengerda yerini alacaktır.



4. Görüntü resminizin duygularınızı yansıtıp yansıtmadığını messenger ifadelerini kullanarak test edebilirsiniz

Kendi İfadenizi Yapın

IMinent in yeni özelliği ile kendi kişisel ifadelerinizi oluşturabilirsiniz.

Bilgisayarınızda yüklü olan herhangi bir fotoğraftan ya da internette bulduğunuz, hoşunuza giden herhangi bir image dosyasından ifade yaratabilirsiniz.

1. Öncelikle ifade yapmak istediğimiz resim dosyasını bilgisayarımıza kaydediyoruz. Dosyayı hangi isimle kaydedersek ifademizde aynı isimde olacaktır.

2. Eğer ifade yapmak için bilgisayarımızda yüklü olan bir resmi kullanacaksak birinci adımı önemsemeyin. IMBooster ı açın ve aşağıdaki adımları izleyin.

3. "Upload Your Emoticon" butonuna tıklayın.




4. Açılan pencerede bilgisayarınızda kayıtlı olan resimlerden ifadeye dönüştürmek istediğiniz resmi seçin ve sağ alt köşede yer alan "upload your emoticon" butonuna tıklayın. JPG, PNG ya da GIF uzantılı image dosyalarını seçebilirsiniz.



5. Seçtiğiniz resmin önizlemesini sağ tarafta görebilirsiniz. Önizlemenin altında yer alan zoom in ve zoom out butonlarını kullanarak büyültme ve küçültme yapabilir; mouse ı hareket ettirerek resminizi istediğiniz gibi kırpabilir ve bu şekilde ifadenizi oluşturabilirsiniz.



6. İfadenize istediğiniz biçimi verdikten sonra "emoticonize" butonuna tıklayarak ifadenizi oluşturun.



7. Hepsi bu..Oluşturmuş olduğunuz ifadeyi IMBooster ınızın "My Stuff" sekmesi altında yer alan "Emoticons" kısmında bulabilirsiniz.



IMBooster la ifade oluşturmak artık çok kolay...Beğendiğiniz bir resmi bilgisayarınıza kaydedin ya da kendi bilgisayarınızdaki bir resim dosyasını kullanın. Bu resim dosyası kendi fotoğrafınız bile olabilir. Daha sonra yukarıda anlatılan adımları takip edin ve kendi ifadenizi oluşturun.


Kolay gelsin

__________________
Çevirimiçi durumu