[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #13071  12-04-2009 19:25 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Şehit Er Annesine, "Şehit Olmaya Gidiyorum, Arkamdan Ağlamayın" Demiş
Şırnak'ta Şehit Düşen Komando Er Emre Anşin, Son Yolculuğuna Uğurlandı. Selimiye Camii'nde İkindi Namazına Müteakiben Kılınan Cenaze Namazı Sonrası Şehit Erin Naaşı Toprağa Verilmek Üzere Edirnekapı Şehitliği'ne Götürüldü.

Şırnak'ta şehit düşen Komando Er Emre Anşin, son yolculuğuna uğurlandı. Selimiye Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası şehit erin naaşı toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü.

Şırnak'ın Bestler Dereler Bölgesi'nde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Komando Er Emre Anşin İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Selimiye Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Anşin'in ailesi ve yakınları, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Vali Muammer Güler, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, askerler, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Kamuflaj giyerek camiye gelen Enes Anşin, cenaze boyunca ağabeyinin fotoğrafına sarıldığı görüldü. Baba Selami Anşin namaz öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada dikkat çekici mesajlar verdi. Üzerinde Türk bayrağı taşıyan Anşin, "Vatan sağolsun. 2 evladım daha var. Onları da bu vatana seve seve kurban ederim. Ben hainin yüzünü güldürmem. Üzerimdeki bayrağın rengi şehit kanının rengidir. Oğlum da bu bayrağa kanını verdi." dedi.

Metanetini koruyan anne Remziye Anşin ise oğluyla en son çarşamba günü görüştüklerini anlattı. Anşin, "Oğlum bana 'Şehit olmaya gidiyorum anne. Arkamdan ağlamayın' dedi. Oğluma söz verdim, ağlamayacağım. Onları sevindirmeyeceğim. Vatan sağolsun." şeklinde konuştu.

Cenaze namazının kılınmasının ardından, şehit er Emre Anşin için helallik istendi dualar edildi. Askerler tarafından omuzlara alınan Anşin'in naaşı top arabasına konuldu. Yapılan resmi törenin ardından Anşin'in naaşı toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü.

Cenaze için camiye gelen çok sayıda vatandaş zaman zaman tekbir getirip, "Hepimiz Emreyiz, PKK'ya yeteriz." şeklinde slogan attı.

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 20:06
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 60 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering