[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #12728  23-03-2009 13:05 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 37
Facebook'ta Paylaş
Hamur:

125 gr. margarin

Yarim su bardagi siviyag

1,5 su bardagi toz seker

3 yumurta

2 yemek kasigi yogurt

1,5 kabartma tozu

Aldigi kadar un

Ici:

6 orta boy elma

1,5 su bardagi seker

1 tatli kasigi tarcin

Tarifin Hazırlanışı
6 elmayi soyun,rendeleyin ve tavada 1,5 su bardagi sekerle kavurun,suyunu cekene kadar.

Sogumaya birakin.

Hamur malzemelerini karstirarak bir hamur yapin.

Hamurun kivami tart hamuru gibi olacak.

Sonra büyük firin tepsisine hamurun yarisini döseyin.

Elmali icide üzerine yayin.

Geri kalan hamuruda elinizle biraz biraz kopararak yama yaparak döseyin.

150-160° de üzeri iyice kizarana kadar pisirin.

Soguduktan sonra üzerine pudra sekeri serpistirin.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu