[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #12725  23-03-2009 13:00 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 37
Facebook'ta Paylaş
1 paket pötibör

100 gr tereyag

Kremasi için :

1 paket labne (veya mascarpone)

3 çorba kasigi yogurt

2 yumurta

4 yemek kasigi un

1 paket vanilya

1 su bardagi toz seker

Üzeri için:

200 gr bitter çikolata (findikli kullandim ben)

1 Su bardagi krema

1 paket bisküviyi rondodan geçirerek un haline getirin.Erimiş tereyağı ile karıştırıp kelepçeli kalıbın tabanına bastırın. Kreması için bir kasede labne peynirini,yoğurdu,toz şekeri, yumurtayı,unu ve vanilyayı karıştırın. Bisküvilerin üzerine dökün. 150 veya 160 derecelik fırında en az 1 saat süre ile içini çekene kadar pişirin. Üzeri için bir tavaya kremayı döküp kaynatın.Üzerine çikolatayı koyup erimesini sağlayın. Bu nefis çikolata sosunu iyice soğuyan kekin üzerine dökün.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu