[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #10755  26-07-2008 16:38 GMT+2 saat  

cincancon

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 45%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 340
Meslek:
ARKADAŞLIK VE DOSTLUK MESAJLARI

Rüzgar dallarını eğsin sen eğilme sakın. Ayrılık nedir, yanızlık nedir sen bilme sakın. Ey dost bu gönül bahçesinden kimler giderse gitsin, sen gitme sakın!

Dün de bugün de yarın da hep yanındayım kendi yalnız hissetiğinde elini kalbine koy çünkü ben hep ordayım.

Zaman gelir yollarina kar yagar, etrafini hüzün bulutlari sararsa, ne zaman bir dosta ihtiyac duyarsan dost olabildigim kadar buradayim.

Her rüzgar savuracak bir toz bulur, her hayal yasanacak bir can bulur, her düş gerçeklesecek bir umut bulur ama unutma tek bulunmayan senin gibi dosttur...

BIRTANEMSIN.! Sadece arkadasim degil, ablam, kardesim, dertortagim, herseyimsin. Nezaman bir sorunum, derdim olsa ilk bilen sensin, nedenini sorarsan; cunkü sen BIRTANESIN. Farklisin herkesten; dinlersin, söylersin, kizarsin, yaparsin, edersin; cunkü sen BIRTANESIN. Yardim edersin edebildigin kadar, seversin sevebildigin kadar, herseryi yaparsin elinden geldigi kadar; cunkü sen BIRTANESIN. Ne zaman düssem elimden tuttup kaldiran sensin, dogrulari gösterip yanlislari silersin, bana hayati ögretirsin; cunkü sen BIRTANESIN.

Uzakladan bir dost buldum kalptenkalbe köprü kurdumyüregi sevgi dolu yolu mutluluk yolu sevdigi kadar sevilsin o dost asla ÜZÜLMESIN

Üzüntünün bir yaz yağmuru kadar kısa, mutluluğunun ise ömür boyu sürmesi dileğiyle...

Karanlik aydinliktan, yalan dogrudan kaçar, günes yalniz da olsa etrafa isik saçar. Üzülme dogrularin kaderidir yalnizlik. Kargalar sürüyle, kartallar yalniz uçar!

Dünde,bugünde,yarinda, yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim.

Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar ...

Gün bir gün sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize o günden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutulup gölge düsürene dek sevdalara.

Gün bitse bile gökyüzünde daha günler bitmedi çünkü dilde söz, çiçekte renk ve zamanda gelecek bitmedi. Kalbinde umudun hiç eksik olmasin....

Her mutluluk bir kum tanesi ise bütün sahiller senin olsun.

Dostuklara mesken bu yürek, aska degil; sevgilinin gözlerine degil; dostun sözlerine, Dostuklara mesken bu yürek, aska degil; sevgilinin gozlerine degil;dostun sozlerine, selamina,merhabasina muhtaç bu yürek. Merhaba dostum. Yürektesin.. selamina, merhabasina muhtac bu yurek.merhaba dostum.yurektesin..

Agirdir sevgilerim her yürek tasiyamaz! Büyüktür umutlarim her omuz kaldiramaz! Sonsuzadektir dostlugum her insana degmez!

Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasin.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasin.Mutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin.

Yagmurlu bir günde yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin bütün güzellikler senin olsun...

Sana son yalanimi son nefesimde söyleyecegim, sirf sana inat olsun diye seni sevmiyorum diyecegim...

Gülmek senin için bir tutku olsun,bir gün aglarsan o da mutluluktan olsun...

Sert rüzgarlar karanlik geceleri severmis , aynen benim seni sevdigim gibi.

Ayrilik küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi.

Güzel günlerimizde güzel ve özel insanlara,hani vazgeçemediklerimize sevgilerimizi ve kalbimizi gönderiyoruz.Sevgilerimle.

Bu sabah mavi bulutlari avcuna, mutluluklari gönlüne, sevgimi usulca kalbine birakiyorum. Günes her zaman senin için dogsun, en güzel günler seninle olsun.

Dünyada birçok insan vardir, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi gülüyor kimi agliyor, ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layik biri var o da su anda bu mesaji okuyor.

Herseye ragmen unutmak üzere oldugum su tatli mutlulugu kisa bir sürede olsa hatirlattigin ve yasattigin için tesekkürler...

Yasadiginiz ve yasayacaginiz her dakikanin birbirinden güzel ve mutlu geçmesi dilegiyle hersey gönlünüzce olsun

Mutluluk yagmurlari altinda semsiyesiz kalman dilegiyle.

Aci ve hüzün bir yildiz kadar uzak, mutluluk gözbebegin kadar yakin olsun. Umutlarin gercek, gerceklerin mutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun.

Dostlar arasına hasret ucurumu gırdıgınde, yıldızlarla vuslat koprusu kurduk yurekten yurege. Gonlumuzun hasret gunlugune unutmayı ve unutulmayı hıc yazmadık.

Gunese baglandı korkuyla once ınsan. Sonra atese, suya ... Ay battı su kurudu gun bıttı.. Sevgı kardeslık dostluktu sonsuz olan..can dostuma

Dostluklara mesken bu yurek asklara degıl sevgılının gozlerıne degıl dostun sozlerıne, selamına merhabasına muhtac bu yurek merhaba ey dost bu gece de yurektesın...

Dostluk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, umulmayacak kadar yakın, unutulmayacak kadar derın, tek basına yasanmayacak kadar zordur.

Arkadaslıklar aska donusebılır,ama asklar arkadaslıga asla donusemez.

Arkadas kıs ortasında yaz getıren,dost col ortasında suyunu paylasandır.

Sevgıler gecıcı olabılır asklarda olumlu olumsuz olan tek sey dostluklardır...

Dost vardır gıda gıbıdır,onu hep ararsın.dost vardır ılac gıbıdır gerekırse ararsın. Dost vardır hastalık gıbıdır, onu aramazsın o senı bulur..

Butun dunyayı sevgının renklerıne boyayıp ınsanlara dagıt.kendını sevgının bır rengı dıye tanıt cunku senın varlıgın sevgıye en buyuk kanıt!

Ben ne adamlar gordum elbısesı olmayan ! Ben ne elbıseler gordum ıcınde adam olmayan...

Ruhumdan baska dostum olmadı ve derdımı dınleyen sadece gonlum vardı.

Unutmayı bılıp sevgıyı bılmeyenler unutur ama sevmeyı bılıp de unutmayı bılmeyenler asla unutmaz cunku onlar sevgıye asıktırlar...sevgıye hasretlerdır...

Urkek basladıgımız seyler gun olup vazgecılmez olunca bır bakısta sevgıyı yakalıyorsak,kendımızı coskulu,guclu tutkulu hıssedıyorsak desene arkadas bız dostuz

Dunyada dost denılen kelıme yalan.benım en ıyı dostum ıckım sıgaram.onlarda terkederdı olmasa param...

Gulmek senın ıcın bır tutku olsun...olurda bırgun aglarsan eger o da mutluluktan olsun...

Evet arkadasım!gulmek varken surat asmak nıye,guldurmek varken aglatmak nıye,guzel sozler soylemek varken,kalplerı kırmak nıye?hayat cok kısa arkadasım ve bu dunyadakı hıc bır sey kırılan kalplere degmez.

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 13:52
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 102 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering