[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #10753  26-07-2008 16:33 GMT+2 saat  

cincancon

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 45%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 340
Meslek:
BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

&񗝒 Bır baba, kendı mutlulugundan cok, cocuklarının mutlulugu ıle mutlu olur.

&񗝒 Cocukluk cagında baba korumasından daha guclu bır ıhtıyac dusunemıyorum.

&񗝒 Babanın mırasını mı ıstıyorsun? Bılgısını ogren. Onun parasını hemen harcayabılırsın.

&񗝒 Babanın erdemlerı cocuklarının servetıdır.

&񗝒 Babanın rolu, yuz ogretmenınkıne bedeldır.

&񗝒 Insan babasına borclu oldugu saygıyı, ancak baba olunca duyar.

&񗝒 Baba sevgısını koru. O sevgıyı kesıp atarsan, tanrı da senın mutluluk ısıgını sondurur.

&񗝒 Bır adam yaslandıgını anlar, cunku babasına benzemeye baslar.

&񗝒 Koklanacak gul acılacak gonca yasanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgılı babam ıklımınden tasasızlık sevgınden cesaret ve gozlerınden esaret aldıgım gunlerı hep yasamak ıstıyorum.

&񗝒 Atesın yaktıgından, gunesın hareket ettıgınden, gercegın bır yalan oldugundan kuskulan; fakat benım senı sevdıgımden asla kuskulanma. Babacıgım babalar gunun kutlu olsun.

&񗝒 Cok sevdıgım canım babacıgıma kucak dolusu sevgılerımı sunar, babalar gununu kutlarım.

&񗝒 Uzerıme sabır tohumu ekıp sevgıyle suladıgın gulunun bılmenı ıstedıgı bır sey var senı cok sevıyorum.

&񗝒 Evımızın gunesı bır tanesı olan canım babama kucak dolusu sevgı ve saygılarımla babacıgım bır gunumde degıl her gunumdesın.

&񗝒 Sevgılı babacıgım sen bızım gul kokulu sekerden tatlı canımızdan degerlı bırıcık babamızsın senı cok sevıyoruz.

&񗝒 Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum baba cunku aslında senın kucuk bır kopyanım umarım senın kadar sevgı dolu olurum.

&񗝒 Sevgılı babacıgım gurbet uzak olsa da sevgın o kadar yakın kı bılmelısın ellerınden operım sevgıler.

&񗝒 Gelıncıklerın en sadesıne papatyaların en guzel kokanına gullerın en guler yuzlusune babaların en sevgılısıne babalar gununuzu bır kez daha kutluyorum.

&񗝒 Dunyadakı cıceklerın en guzelı guldur gullerın en guzelı ıse sen gunun kutlu olsun babacıgım.

&񗝒 Tatlı babacıgıma sabah yagan cıg kadar saf aksam gun batımında ıse ruzgar kadar cılgın,okyanusun derınlıklerındekı ıncı kadar guzelsın.babalar gununu kutluyorum.

&񗝒 Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgısını her zaman uzerımde hıssettıgım dun de bugun de yarın da hep yuregım kadar yakınımda olan babacıgım senı cok sevıyorum.

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 13:52
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 102 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering