| Yazar | Mesaj #10749 26-07-2008 16:28 GMT+2 saat | |||||||
cincancon![]() Huzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
AŞK VE SEVGİ MESAJLARI
Aşk okyanusta yüzen balıklara benzer, bazen okyanusun derininde yüzen balık olsam diyorum. Sen ki kara gözlüm, gece açan güneşe, gündüz doğan aya benzersin. Güneş açmaz, sen açarsın, ay günde doğmaz, sen doğarsın. Sana uzaklardan seslenirken, içimde hüzünlü bin sevinç var. Hüznüm seni görüp dokunmamak, sevincimse senin varlığın... Benim hayallerime başkası sahipken, şimdi bambaşka bir hayatın içindesin. Belki babasın, kocasın, bir başkasınınsın. Gözlerimde kalan son bir damla yaş, yine senin için aktı. Mutlu ol ama bana yaşattığın tüm acıları sen de yaşadıktan sonra... Bizi birbirimizden ölüm ayırır, ölümden başka bir engel tanımıyorum. Sana bir şey olursa ben ölürüm. Sana söylemek istediğim tek kelime; seni seviyorum. Evet beni seviyorum, çünkü sana aşığım ve sana tapıyorum... Şu bedenim, ne kadar cansız olsa da, ruhum seninle yaşıyor ve sonsuza dek seninle yaşayacak. Cansız vücudumun canı, sen kalbimde yaşadığın sürece ben de yaşamış sayılırım. Sakın ha, öldüğüme inanma. Çünkü seninleyim ve seni sevdim. Sensiz bir ölüm, sensiz bir sonsuz dahi olmadığını anladım. Çünkü benim, her şeyim sendin ve sen olacaksın birtanem... İşte gülüm hayat böyle, anlatamam aşkımı bu şiirle. Yine yalnızım odamda, bir tek kalbimdeki aşkla. Anlatılmaz aşkım bu sözlerle, anlatılamaz bu şiirle, işte gülüm düşman ettin beni hayata. Bu şiiri yazdığım masanın başında, veda ediyorum aşka... Sanki sen olmasan ben de olmayacağım. Damarlarımda kan gibisin, sensiz kanım çekiliyor, akmıyor. Sanki içime dolan nefes gibisin, nefesimsin sensiz soluk alamıyorum, içim daralıyor. Sensiz bedenini terk etmiş ruh gibiyim, çaresiz ve sensiz bir başımayım... Gidiyorum artık beni bulamazsın. Kalbimi bir daha alamazsın. Kendimden bile sakladım çalamazsın. Unut beni bir daha sevemezsin, ne hayalinde ne de düşünde. Bir kez başladım geriye dönemezsin. Hiç neşe kalmamış güzelim gülüşünde... Issız gecelerin karanlığını, tenha sokakların yalnızlığını, şimdi yıllar sonra yeniden görsen tanır mısın? Ey hilal kaşlım, yiğit sevdalım, seni başkasıyla düşünemezdim. Işıklarını söndür ben yokum yakma. Böyle de yaşarım sen acılanma. Birisiydi sıradan sevdi gitti de. Deli de aptaldı, söyle utanma. Soytarı sevemez hor görülecek. O hep ağlasın neden gülecek. Bir köşe kapmaca değildir hayat. Bu insanlar dünyayı sana zindan edecek... Esen yel olsam, sallanan dalım olur musun? Bahar olsam açan çiçeğim olur musun? Yağmur olsam ıslanan ağacım olur musun? Bunları bırak bırak. Ölürsem ağlayanım olur musun?.. Fener ateş olur denize. Alev alev yakar geceyi. Deniz gözlerin olur. İskelesinden sevdana savrulurum. Meçhule bir gemi kaybolur. Enginlerinde sevdanın, ben gözlerin olurum sevdiğim... Sensizlik, kapkaranlık kuyularda beklemekmiş. Çok özledim seni... Güneşim batmış olarak doğmak bilmiyor. Günlerim doğmuş, batmak bilmiyor. Kaderim küsmüş gülmek bilmiyor. Yalnızım, bugün yine yalnızım. Çiçekler solmuş, açmak bilmiyor. Gözyaşım akar durmak bilmiyor. Bülbüller susmuş ötmek bilmiyor. Yalnızım bugün yine yalnızım. Hasret uzak bitmek bilmiyor. Gülmek istiyorum dudaklarım bilmiyor. Yalnızım bugün yine yalnızım... Ben sözümü tuttum. Seni unuttum. Mektupları yırttım. Resmini yaktım. Sanma döneceğim bir gün sözümden. Sorma öleceğim aşkın için ben. Son sözü söyledim veda ederken. Git gözüm görmesin seni bir daha. Yaşattın dünyada mahşer azabı. Çektiğim çilenin meçhul hesabı. Senin gibilerin yoktur kitabı. Git gözüm görmesin seni bir daha... Gözlerinde uyku ben olsaydım geceler boyunca. Dudaklarında gülüş, aklına takılan soru, hatırındaki son türkü, elinden düşmeyen sigara, içine çektiğim hava olsaydım rahat ve temiz... Su olsaydım serin serin dudaklarına değen, ekmek olsaydım mis gibi, acıktığın zaman. Işık olsaydım benimle görseydin, çektiğin çile olsaydım şikâyetsiz, oynadığın oyun, beklediğin müjde, bulduğun değil de aradığın olsaydım, arzuladığın değil de arzun olsaydım, bir şey olsaydım işte, anlatamadığım. Sende başlayan, sende biten ve yalnız sende kalan... Sevgi kutsaldır bitanem, bir sır gibi saklamalı ve korumalısın gereksiz sözlerden ve tereddütlerden. Sevgi bulunmaz değildir elbet, ama bulduğun her sevgi aradığın değildir bitanem...! Ardindan divana dediler bana. Askinla yasadim güldüler bana. Hasretini içtim ben kana kana. Sonra isyan ettin gurbet yolluna. Gonlumde tek sen varsin askima bir baharsin, kalbimdeki aynaya bir de baktim sen varsin. Sen olmak, seninle olmak, seninle nefes almak, hayati seninle paylashmak, ellerini sikmak, seninle birlikte denize bakmak ne guzel... hayat işte bu... Seni ne zaman unutacagımı sorma bana vefasızım, çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum ve seni deli gibi seviyorum. Git rüzgar onu sevdiğimi söyle, uğrunda ölebileceğimi söyle, ona nefes gibi muhtaç olduğumu söyle, ama şunu unutma eğer bensiz mutluysa sus ve geri dön. Aşkı bitse de senin kalbine üzülme unutulmaktan iyidir, o sevmedi beni diye düşünürsen bir gün aldırma aldatılmaktan iyidir... Rüzgarın çığlığını dinledim bulutların ağlamasını izledim bir yıldızın kaymasına bakıp bir meleğe seni öpmesini söyledim "hissettin mi?" aşkım... Beni bir gün unutmayı denersen öyle biriyle unut ki; sana savurduğum kurşunların önüne gececek kadar cesur, seninle ölecek kadar seviyor olsun. Ben seni bir sercenin gözyaslari kadar seviyorum, bu sevgi sana belki az gelebilir ama biliyormuydun serçeler agladiklari zaman ölürlermis .. Sevmek yaşamak kadar güzelse, ayrılmak da öüm kadar acıdır. Sagir bir ressam kristal bir yüzeye düşen gülün çıkardığı güzelligi asla cizemez. Bu onun icin sadece ulasilmasi zor, yapilmasi ise imkansiz olan bir hayaldir. Sen ise bu sagir ressamin kristal yüzeyde ki ulasilmaz tek askisin. Seni cok seviyorum... Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekde tutmak...Ve bir akşam üstü yanınızda kimsecikler olmaz; Ya da olması gerekenler yanınızdakiler değildir. Sayfa sayfa cevirdim gonlumdeki defteri, kaderime yazili birde baktim sen varsin. Aci tatli gunlerde kurdugum hayellerde, gozum gordugu yerde birde baktim sen varsin. Sağ elini sol göğsünün üstüne koy...sağ elim sol göğsümün üstünde...hep buradasın... hep orada olacağım... Gözlerimde unuttuğun bakışların için endişelenme.onları en kutsal emanet diye yüreğime kilitledim... Gözlerine bakarak seni seviyorum demek ruhsatsız silahımdı...!!! artık silahsızım... "Seni çok seviyorum" bunu ne zaman söylesem canım yanıyor... "çünkü artık yoksun"... Dün bir nefes kadar yakınken bana,bugün yıldızlar kadar uzaktasın.kapadım gözlerimi... EVET !!! artık yanımdasın Aşk kıvılcım gibidir. Önce küçük, sonra benim sana olan aşkım gibi büyük... Birini sevmek, "Seni Seviyorum" demekle bitmez. Insan sevdigi icin daglari deler, hayati birak canindan vazgecer. Sen dünyanin en eski şarabi, ben hayatin en eski kadehi. Seni doldururlar bana. KIRILSAM Paramparca, söyle bitanem gelir misin arkamdan damla damla.? Bulabilseydim dünyanın en sivri bıçağını, saplardım kalbimin en derin köşesine ve akan kanımla yazardım SENI SEVIYORUM diye.!!! Dudagimde alevlenip, hece hece akiyorsun. Gözlerin neden islanmis.? Neden masum bakiyorsun. Gizleme bakislarini, çevirme yüzünü bana. Bosuna ugrasma gülüm, biliyorum agliyorsun.. Dunyami yiktin gidisinle. Sozler soyledin duymak istemedigim, beni sevmendi tek istegim ben sana beni sev dedim OLDUR DEMEDIN. Ruhun ihanet etmeden sadece yüreğinin sesini dinleyerek ve yüreğin sana o dedikçe onun izinden gidebilir misin söyle ey yar sen gerçekten aşık olabilir misin? Kitledim kalbimin kapılarını. Anahtarı sende. Yabancılara yer yok kalbimde. Ne olur anla seni ölesiye cok 'ÖZLEDİM ANLA' Sevgi mantık daglarının ardında büyük bir ovada küçük bir sandıktadır. Onu ancak yurekli insanlarlar elde edebilir ben sandıgı buldum taşımama yardım edermisin ACABA.? Ask kalbimi yakan bir volkan gibidir. En sevdigim tatli kazandibidir. Yelda sokma beni mesgüle, seninle kasik atalim, iki tabak kesküle. Öptüm! Keske yalnizligim kadar yanimda olsaydin, keske onunla paylastiklarimi seninle paylassaydim keske senin adin yalnizlik olsaydi ve ben hep yalniz kalsaydim. Ilik bir rüzgar esti buradan, nerden geldigini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen herseye dedi. Benimde aklima sen geldin çünkü özlenen sendin. Ben kurak topraklara inat yesermis bi cicegim biliyorum ki bir gun baharlar tum guzelligiyle gelecek ve sen yagmur olacaksin. Yagmuru ozleyen topraklar gibi, ruzgari bekleyen yapraklar gibi, sevgiye susamis dudaklar gibi, delicesine ozledim seni! Ariyorum bakislarin kadar sicak ellerini, ariyorum o en icten, o en masum gulusleri. Ozluyorum golgem bile sensizlikte sikayetci. Bu yalniz sokaklarda oldum bir refakatci. Biliyorum bugun kulaklarin bir baska cinlayacak, anlayacaksin seni yine nasil andigimi, ozledigimi. Ellerin titreyecek, gozlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yuregimde neler hissettigimi! Sen uzaklardayken ben yildizlari seyrettim tutam tutam isiklarini cekip icime, sen uzaklardayken ben gidisini resmettim umudun beyaziyla karanligi tuval yapip gelisini bekledim. Umutlarla eser, ilk tanyeri ruzgarlari. Gunesi senin icin bekletir, ayisigi safaklari. Seninle degil ama, hayalinle baslamak umidi, guzellestirir sabahi. Gecmez dedigin zaman bumuydu. Saatler nasilda su gibi akmis. Ne varsa goturmus sevincten yana, gonlumuzde hasret, huzun birakmis. Sana kosmak istedim sabrim tukendi, takatim tukenmis gucum yetmedi! Sigindim bicare sensizligime, resminle konusup agladim bugun. Yuregimde asla ayni yagmurda islanamamis olmanin ezikligi gozlerim seni ariyor, ellerim sana uzaniyor ah, uzaklardasin yalnizim! Buraya yagmur yagiyor ve bir ben islaniyorum. Senden uzaklarda, senden bir iz, sende bir biz arar gozlerim yapayalnizim sensiz. Senle dunyalar benim, hep gul, birtanem; benide guldur hayal kurmak icin varya yarinlar; senli-benli hayaller kur, dunu oldur. Hasretle doluyum hazanda mevsimler hicranlar bitmiyor kullendi alevler vuslatim nerede yuregim ahinler aradigim, yandigim, kandigim, sevdigim sensin. Bu gece yoklugunun sancilari volkanlar yaratiyor yuregimde acilar ciglik cigliga devlesiyor bir cicek gibi sensizligi soluyorum zaman durmus sanki sabah olmuyor huzzam sarkilari agliyor dudaklarimda her yanimi caresizligin kaplamis yoklugunda ne yapayim bilmiyorum. Nerede kaldi o mutlu gunler? Nerelere kayboldi! O sevincler, o gulusler. Varsa eger sende bu sevgi, varsa eger yureginde o alev, yaklas yanima ver elini, hasret birakma beni. Sensizde basardim bircok seyi, en azindan denedim sensizligi. Sensizligi becerdimde becermesine de bir tek sogutamadim basinin gogsumun uzerinde biraktigi sicakligini. Firtinalar kopar her gece, her gece bu saatlerde, bu saatlerde derin bir yalnizlik coker uzerime, masum bir cocuk gibi suskun, ama bir kabus gibi uyanilmasi zor, vazgecilmesi imkansiz, bir hayal oldun sen ellerimde. Seni özlemekten çok seni düşünmekten yorgun kaldığım gecelerden biriydi. Gece zalim ve inatçıydı. Tek şey kalmıştı geriye donana kadar parmaklarimla seni yazmak. Seni özlemekten çok seni düşünmekten yorgun kaldığım gecelerden biriydi. Gece zalim ve inatçıydı. Tek şey kalmıştı geriye donana kadar parmaklarimla seni yazmak. Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur, gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur. Suyun kaynak olduğu, ağac kokunun saldiği, eşin dostun gittigi, yolun ayrildiği gidenin dönmediği, çarenin olmadiği yerde bekliyorum seni. Bir güneşe bir de sana bakamam, bir ateşi bir elini tutamam, bir nefessiz bir de sensiz kalamam. Çöllerde su gibi özledim seni, kutupda yaz gibi özledim seni. Bekliyorum burdayim. Hala geç değil. Keske dememek için bekliyorum. Belki beni seversin diye hala bekliyorum.. Tatli biri vardi sevilmeye deger. Güzel biri vardi görülmeye deger. Iyi dostlar vardi özlemeye deger ama biri vardiki can vermeye deger... Yine sen geldin aklima, sanki yanimdasin, birde bakiyorum, bana bir yildiz kadar uzaktasin, hayatim da unutmadigim tek varlik sensin, bence bu askin adi da sensin. Sana bu satirlarimda, sevgimi yaziyorum, kalbimin kösesine, bir mezar kaziyorum, sana olan askimi, oraya gömecegim, seni severek dogdum, seni severek ölecegim... Ay agliyor bu gece birlesemeyenler icin, yildizlar sarki söylüyor sevipte sevilenler icin, bu gece bende agliyorum özleyipte ulasamadigim askim icin... Aramizdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sonsuzluga giden tüm yollara adini yazdim. Hangi yoldan gecersen gec seni sevdigimi okuyacaksin... Gözler kalbin dili. Yalan söylemez beni, ben bilirim eller bilmez, seni çizdim kadarime kimse silemez... Biraz seni bilirler, biraz beni. Ama ne bilirler bu delinin seni deli gibi sevdigini... Kilitli demir bir kapi, belki senelerce calinmadi, arkasinda gecligin atesi sakli, hep yalniz yandi farkedenler üstüne buz taneleri atti. Her tanede alevleri agladi, istirabina dil bulamadi. Anlatamadi... Karanlik dünyamin isigi sensin, sen benim mutlulugum, sevincimsin, sen benim sonsuz aşkimsin, sensizlik cok aci bir dert birtanem. Aglatir zindan olur dünya bana, yikar bini sensizlik yikar beni caresizlik... Bu gece yine sensiz yattim yatagima. Bos bakislarla seyretmekteyim odamdaki karanligi. Kalbimde sevgin, aklimda sen, bekliyorum seninle gelecek aydinligi.. S.Ç.S Yitik Sevdam. Seni karsidan gördüm dün aksam hani o ilk karsilastigimiz yerde. Sanki nefesim kesilecek oldu bir an yanina gelmek istedim ama nafile. Dislanmaktan korktum bir an cesaret edipte yanina gelemedim ama seni halen coooook SEVIYORUM sen beni sevmesen bile... :-( Sen baliklarin askini bilirmisin? Ben bilirim... Birbirlerine hic dokunmazlar ama kalblerinde hissederler sevgiyi. Ben de sana hic dokunamiyorum ama hep kalbimdesin.!!! Beni bir gün unutmayı denersen öyle biriyle unut ki; sana savurduğum kurşunların önüne gececek kadar cesur, seninle ölecek kadar seviyor olsun. Davaciyim gözyasi akittirmayi sevenlerden, Tomurcuklanmis gülü koparanlardan, Vazoya koymayip, cöpe atanlardan, Sevgi dolu kalpleri sömürenlerden, Davaciyim, sahte asklardan.!!! Sigaram bittikce ben bitiyorum, Askin sarabini ben iciyorum, Sen olmayinca yasanmiyor canim, Yar, askinla MUM gibi eriyorum.!!! Gencligin göz yasi, gencligime dur deyip, durduramadim, ne yaptiysam onu tuatamadim, bir damla gözyasi olup aktı gitti. Gecligim sel olup icime karisti. Kalbimin bir kösesine saklayamadim, yüzüme aynada bakamadim cok istedim ama. Bir daha ulasamadim, ne sende kalir ne bende kalan sadece uzun bir RÜYA bilki hepsi ölen bir hatira.!!! Bu gece yine sensiz yattim yatagima. Bos bakislarla seyretmekteyim odamdaki karanligi. Kalbimde sevgin, aklimda sen, bekliyorum seninle gelecek aydinligi.. Senin için bir başkasını terkeden bir başkası içinde seni terkeder. Kilitli demir bir kapi belki senelerce calinmadi arkasinda gecligin atesi sakli hep yalniz yandi farkedenler üstüne buz taneleri atti, her tanede alevleri agladi, istirabina dil bulamadi Anlatamadi?? Feryatlar içinde günlerce oturup ağlasanda, gerçekleşmeyecek hayallere ümit bağlasamda, hergün ömründen on yıl geçmişçesine yaşlansamda yinede yüregim senin hayalinle genç kalacak. Hayatimda iki şeye deger veririm; Birincisi özgürlügüme. Ikincisi sevdiklerime. Özgürlügüm icin sasarim, sevdiklerim icin ölürüm. Aşk denilen kelimeyi sarkilarda duyardim, sen cikinca karsima kendimde seni buldum, önceleri mutluydum ve senden umutluyum, kedersiz bir dünyam vardi simdi dertlere boğuldu... Asik oldum ben sana, gözlerime baksana, halimden anlasana, ver elini elime kilit vurma gönlüme, muhtacim ben sevgine, hayat kisa güzelim kiymetini bilelim, derde gülüp gecelim. Ah AKSAMLAR özlemim bitmiyor, ah YAGMURLAR gözyasim dinmiyor, ah GECELER sabahlar olmuyor, ah SEVGILIM sensizde yasanmiyor!!!!! Beni bir gün unutmayi denersen öyle biriyle unut ki; sana savurdugum kurşunlarin önüne geçecek kadar cesur, seninle ölecek kadar seviyor olsun. Bir gök yüzü düşün o gök yüzü sensin.bir yer yüzü düşün o yer yüzü benım.Tamam, belki birleşemıyoruz ama ayrılamıyoruzda... Ilık bir rüzgar geçti buradan. Nereye diye sordum özlenen herşeye dedi. Aklıma ilk sen geldin çünkü özlenen tek şey sendin. GÜZEL İNSANA; Merhaba özlenmesi en güzel insan, özümde özlediğim gözümde tüten yüz merhaba, duyduğumda en mutlu olduğum sese ve sahibine merhaba... Ya gözlerin aklımda yada sesin kulağımda. Ya ben diliyorum yada çok özlüyorum. Ya özlemek çok güzel. Yada özlenen çok özel. SENİ SEVİYORUM. Herkesin içinde sabırlı bir tohum gibi kendi kozasında saklı duran bir aşk yatar... Sabah uyandığımda yaşadığımın farkına varmadan önce seni özlediğimin farkına varıyorum, sensiz bir güne gözlerimi açmaktansa hiç uyanmamak istiyorum... Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. Iyi geceler herşeyim. Seni severim. Seni seveni de severim ama seni benim kadar seveni asla. Eğer seni benim kadar seven varsa sana benim kadar hasret kalsın... Sesin umudum, varlığın gülümseyişin tutkum, kızmaların korkum, susmaların kaygılarım, saçların özlemim... Ben de isterdim mavilere gezmeyi. Kader izin vermiyor seni sevmeyi. Üzülme boş ver, kaderimiz diyelim. Yolun açık olsun canım sevgilim. Ben her gece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere. Rüzgar olup esiyorum sessizce. Sen uyurken yüreğim geliyor üstünü örtmeye, bensizken üşürsün diye... Adını karatahtalara yazdım, Yanlızğımı denize fırlattım, Sevgimi yanlız sana sakladım, O güzel günler için, Ağacın toprağa bağlandığı gibi bende sana bağlandım Bir nasihat: Kendine dikkat et! Bir rica: Sakin degisme! Bir dilek: Beni unutma! Bir yalan: Seni hic sevmiyorum ve Bir gercek: Seni ozluyorum Bir gul olarak sevmedim solup kurursun diye,rüzgar gibi sevmedim esip gecersin diye, günes gibi sevmedim gece olur batarsin diye olumune sevdim birtanem toprakta bitersin diye... Ben bir yıldız olsam yalnız sana parlarım. Ben bir güneş olsam yalnız senin için doğarım. Fakat ben ne bir yıldız ne de bir güneşim. Yalnızca seni seven fedakar liseliyim... Bir yol sectim günesi batmayacak. Bir gül buldum koklayinca solmayacak. Kalbim attığı sürece birtaneme bagli kalacak. Buna yemin ettim hep böyle kalacak. SENI COK SEVIYORUM Dava: Bir ask hikayesi Davaci: Yalnizlik Davali: Ayrilik Sahit: Yeminler Suçlu: Sevgilim Ceza: Sonsuza dek sevecegim Ağladığında gözlerinden akan yaş olmak ısterdım. Yanaklarını öpmek için. Güneş her sabah doğuyor ben ise sensız hegün bıraz daha batıyorum. Günese bakarsam bile yüzüne asla Atese tutarsam bile elini asla Candan geçersem bile senden asla Dünü unutsam bile seni asla asla asla S eviyorum ama kimi, E n tatli birisini, N asil anlatsam bilemiyorum, I lk harfine baksana Bir sicak yüz aradim su tenha sokaklarda sanki herkes yabanci herkes darilmis bana.ne derdimi soran var ne tanidik bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim bos kaliyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttiriyor. Yalnizlik gecelerin,umit bekleyenlerin,hayal caresizlerin,yagmur sokaklarin, tebessum dudaklarin, sen ise yalniz benimsin birtanem Bir gün beni hatirlamak istersen kurumus bir agaca bak.çatlamis kabuklari dudaklarim,dökülen yapraklari umutlarim,dökülen yapraklari göz yaslarimdir,yinede...o agacin kökü sen,gövdesi benim. Sana dünyanin en güzel varligini vermek isterdim ama seni sana veremem ki... Bilirim sen bir yildizsin ve etrafinda bir çok gezegen var ama unutma ki:ben de dünyayim yalniz ben de hayat var... Kim bir gün günesin üzerine kar taneleriyle seni seviyorum yazarsa bilki o seni benden daha cok seviyordur.....! Seni sonsuza dek bekleyebilirim ama sonsuzlugun sonunda sen oldugun sürece... Yasamak sadece nefes almaksa su aziz bedende can tasimaksa eninde sonunda toprak olmaksa ben böyle yasamak istemiyorum Hayat istediği kadar devam etsin, dünya istediği gibi dönsün, ne çıkar.? Ben hergün gözlerinde boğuluyorum ,öyle bir denizki,ne zaman çıkarım,ne zaman ölürüm,hiç bilmiyorum. Aşk bu, kurtuluş olsa ne çıkar?. Ben seni bir serçenin göz yaslari kadar sevdigimi biliyormuydun ama birsey var serçeler agladiklari zaman ÖLÜRLER.. Agaç sariya inat her gün yesermekte günes geceye inat hergün parlamakta ben de sana inat seni ölesiye sevmekteyim. Ben eşkiyayım güzelim susarsam, savaş yazarsam destan, seversem devrim olur. Sen de o devrimin tek nedeni olursun. Bu dünyada herşeyin bir sınırı vardır. Sınırı aşanlar, sonsuza dek kaybederler. Hayatı kendim için yaşamıyorum ve korkmuyorum hiçbirşeyden, başıma gelecekleri biliyorum. Herşeye rağmen düşmana inat yaşıyorum, düşmanım sensin sevgilim ve senle yarinlar bizim çünkü... Sana ne demeli.? Günesim desem batiyor. Hayatim desem kisa. Gülüm desem oda soluyor, buldum sana canim demeliyim, çünkü bu can seninle yasiyor. Yitirdigim her seyde kazandiklarim , kazandigim her seyde ise biraz yitirdiklerim sakli bu yüzden birileri hep isinip dururken dinmez hiç üsümelerim. Mutluluk, mesafeleri uzak da olsa baglar, yalnizlik sensizlik olunca gülen gözler aglar, senin adini duyunca yikilir karsimda tüm siradaglar . Sen beni bir dagin etegindeki gelincik kadar severken ben seni o dagin dorugundaki kardelen kadar özlüyorum. Yari dalgali olmamali deniz ya tam durulmali ya da kudurmali. Ümit vermemeli sevgiliye ya tam sevmeli .Ya da çekip gitmeli. Duyguydu yillarca bozdurup harcadigimiz, sevgiydi gölgelerimizi kiskandigimiz, kaderdi pençesinden kurtulamadigimiz, mutluluktu tadina doyamadigimiz asktan da öte bir seydi adini koyamadigimiz. Sürgün bu sevdanin umutlari, olmayacak daglari sarsan kursuni bakislari, artik saramaz beni bu sevdanin alçili kollari... Uzak diyarlardan geldim, seni görmeye yemin ettim, bir ömür seni sevmeye. Sensiz bir dünya benim neyime? Ya beni sev ,verme ellere, yada at, bilinmez yerlere... Seven sevgiyi bir tutam bahar sanir, çiceklerin açtigina kanar; Sevilen ise mevsimi yaz bulur, günesin her zaman güldügünü görür. Bu ask ta kis mevsimine kalir. Kül olmus ates yanarmi? Buz tutmus su akarmi? Bu gözler senI sevdI baskasina bakarmi? Seni sevmek dünyanin en güzel sesinde sarki dinlemeye benziyor, ama ben sarki dinlemek degil sarki söylemek istiyorum..... Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir, geçip giden zaman. Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsin. Hani kardelen göge asik olup çikartir ya basini karin altindan; zemheri yüregim derki yüregine :KARDELEN KADAR CESARETIN YOKSA SAKIN ASIK OLMA... Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni... Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM' Insan bir defa asik olur geride kalanlar ise sadece bir tutkudur. Kalbim seni sevmeyecek kadar adi ise ellerim onu parcalacak kadal asil dir. Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok sevecegimki bir daha cennetine dönemeyeceksin Mutlu olmak istiyorsan asla bekleme çünkü;o hiç bir zaman gelmez... Sana son yalanimi son nefesimde söyleyecegim, sirf sana inat olsun diye seni sevmiyorum diyecegim... Allah'im beni öyle bir son bahar ayazinda öldür ki, sevdigim mezarima koyacak tek bir gül bile bulamasin... Sen gittin saçlarima erimez karlar yagdi mevsimlerin tadi yok baharim sende kaldi... Seni nekadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damalsini tutmaya calis;tutabildiklerin senin sevgin tutamadiklarinsa;benim sana olan sevgimdir... Hani kardelen göge asik olup çikartirya basini karin altindan; zemheri yüregim derki yüregine :KARDELEN KADAR CESARETIN YOKSA SAKIN ASIK OLMA... Alip kirsalar kalemimi kanimla yazarim seni sevdigimi... Her yagmur damlasi seni seviyorum demek olsaydi heryeri sel götürürdü... Dost deniz kenarindaki taslara benzer önce birer birer toplarsin sonra atmaya baslarsin , içlerinde bazilari var ki atmaya kiyamasin, iste sen onlardansin. Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artik, çünkü sen rüzgarin çöktürdügü bulutusun, bugün bana esersin yarin "ELLERE". Bazen anlatmak zor geldi,korktum...Bazen cesurdum, sen yoktun...Bir karar aldim, söylüyorum;SENI ÇOK SEVIYORUM.. Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz, özlemle özletendin. Sen özlenenler arasinda en çok özlenendin. Ama habersizce çekip gittin. Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar masum sevilecek kadar özelsin BIRTANESIN SEN HER SEYE BEDELSIN. Hasretle tüten yillara inat bizi bizden alan yollara inat kavusmak yok diyen fallara inat kavustuk diyerek HAYKIRACAGIZ. Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm.. Gün bir gün sevdalanmis geceye, gecede yakomoz düsürmüs denize, o günden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taaki günes tutulup gölge düsürene dek sevdalara. Her ask bir yüregin sesidir ve sabirla büyür! içindeki sevgiyle, aciyla, inançla, öfkeyle,piser! Sarap gibi gün geçtikçe güzellesir. Cani canan için sevse canani sever, Cani için kimki canani sever cani sever..(fuzuli) Biz sevgimizi kir çiçekleri gibi elimizde degil, kursun yarasi gibi kalbimizde tasiriz. Sen rüyalarin en güzelini görürüken tanrinin seni korumasi için gönderdigi melegin kanatlari o kadar büyük olsun ki sana kimse dokunamasin. Firtinalar insanin denizi sevmesine engel degildir! Aglamayi bil gülmeyi unutma, sevmeyi bil sevilmeden sevme, güller bülbüllerin yildizlar gecelerin mutluluklar sadece ama sadece senin olsun Bitanem Seni Seviyorum. Güller hep ellerinde açsin, ama dikenleri batmasin. sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasin. mutluluk hep yüregine dolsun, ama beni unutturmasin. Sevgim sinirsiz ama anlayabilene, dostlugum sonsuz ama paylasabilene, sen harikasin ama benim oldugun sürece. Mutlulugun ve sevginin resmini çizen bir ressam ol. Firçan hiçbir zaman kederi yansitmasin o bembeyaz zemine. Mutlu ol ki yasadigini yapmak daha haz versin sana. Seni düsünüyorum yine, yalniz ve kendi halimdeyken. bazan durgun sular kadar sakin, bazen, coskun dalgalar kadar coskulu. Öyle senden çok uzaklarda degilim, görmesini bilen gözlerin bakisindayim. Belki sana senden daha yakin bir yerde, çarpan kalbinin her atisindayim..... Bin yil ömrüm olsaydi; Bin yil seni severdim; Bin yil seni sevseydim; Bin yil daha isterdim. Bataryasi zayif rüyalarimda , kapsama alani disinda kalan sevgilime, sebeke hatasi nedeniyle ulasamadim, simdi yüregimde full çeken hattimla seniinleyim... Uzakliklar küçük sevgileri yok eder , büyükleri yüceltir ,tipki rüzgarin mumu söndürüp atesi yükselttigi gibi. Seni Seviyorum diyenin sevgisinden süphe et çünkü ask sessiz sevgi dilsizdir. Bir gün dünyanin en karanlik ve en derin uçurumundan düssem sadece tutunacak tek dalim sen olsan seni tutmaktan degil kirmaktan korkarim. Gözlerimde renk, kulagimda ses, içimde bir nefes olarak kalacaksin...... Seni seninle yasamak varken, sensiz hayalinle yasamak gücüme gidiyor .. Sevmek keman çalmaya benzer çalmasini bilmeyenler kötü sesler çikartir. Bir dost yüzüne ihtiyaç duydugunda basini kaldir ve gökyüzüne bak...gündüzleri bulutlarin, geceleri yildizlarin arkasindan gülümsüyor olacagim. Yüregime gömdüm seni söküp atmak mümkün degil, rüyalarin yeter bana, ben sensiz degil, elbet birgün benim olacaksin sen bensiz degil!.... Bir gün bir rüzgar eserse oralara. Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgini yolla........ Bir dost yüzüne ihtiyaç duydugunda basini kaldir ve gökyüzüne bak...gündüzleri bulutlarin geceleri yildizlarin arkasindan gülümsüyor olacagim. Ne yildizlari istiyorum gece yarilarima, ne günesi istiyorum karanligima , çik gel seni istiyorum yalnizligima. Birlikte yasayabilecegin biriyle degil; onsuz yasayamayacagin biriyle ol, gelip bosluk dolduranlardan degil, gittiginde yeri dolmayanlardan olsun. Seni saçaklarda titreyen serçenin kanat çirpmasi kadar masum ve bir anne duasi kadar içten seviyorum. Karanlik dünyam, dertler ve ben, aklimdaki tek düsüncem, mutluluk ve sen. Sen seni benden fazla seven bulursan, ben unutmaya raziyim... Göz damlalarinin yanaklarina çizdigi islak patikalari seyret, seyret ki yalnizligin acisini anlayasin. Dudaklarini oksayan tuzlu tanecikleri hisset hisset ki daha güzel aglayasin. Yatagini gül yapraklariyla süsledim, üzerini ay isigiyla örttüm. tüm kabuslari ben aldim, bu gece tatli rüyalar senin olsun! Dostluk,güzellik ve sevgi kavramlarimin sözlük anlamlarini degistirmek mümkün olsaydi ben senin isminle degistirmek isterdim. Seni bin kisi seviyorsa bil ki ben onlardan biriyim, seni yüz kisi seviyorsa bil ki ben onlarin içindeyim seni bir kisi seviyorsa bil ki o benim, seni kimse sevmiyorsa bil ki ben ölmüsüm...! Eger sen bana gözlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi çok iyi anlardin. Dünyada iki renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun. Gözlerin nehir, kirpiklerin Köprü olsun, ben tam üzerinden geçerken Ipler kopsun, düstügüm o yer DUDAKLARIN OLSUN... Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim, kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim, belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM.' Ayak ucumda basladi sevgi ...Simdi basimin tepesinde olusan bir düsünce yiginiyla bulutlardan asagi hizla düsüyorum, dua ediyorum parasütüm açilsin. Bir gül olmak isterdim, dalimdan koptugum an yalniz senin için kopayim ve yalniz senin avuçlarinda solayim diye birtanem. Beni bos bir kutu farzet,içimi ise sevginle donat... Sari giyer günes olursun, mavi giyer deniz olursun, siyah giyer matem olursun, kimbilir belki bir gün, beyaz giyer benim olursun. Ne elimden tuttular ne yüzüme güldüler , nede bir gün olsun ölümüne sevdiler. Ben sevdim baskasina verdiler. Bana bu dünyada Mutluluk harammis meger! Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanin ölüm oldugunu göstereyim... Sevmek ölmektir bence , ben de sevmisim ölmeden önce. Sevmek mi.? Hiç tatmadim ya gülmek.? Çoktan unuttum ... Yasamak mi.? Bosver, ask ne mi.? Büyük bir yalan. Mutsuzluk mu .? iste o benim dünyam! Gülmek senin için bir tutku olsun, olurda bir gün aglarsan oda mutluluk olsun!! Ruhumu yere vurup hasret çektiren olsanda , ne askina bedduam nede sana kinim var, deryaya akar gibi binbir dertle dolsamda seni mahsere kadar sevmeye yeminim var. Seni nekadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damlasini tutmaya çalis, tutabildiklerin senin sevgin tutamadiklarinsa, benim sana olan sevgimdir. Gülüsüne bin kursun siksada ölüm, unutmaki umuda kursun islemez , gülüm. Kahpeler dünyasinda, sevgi için verilen mücadele bos.çünki maglup olan sevgi için mücadele edendir. Ama olsun adi bir galibiyete asil bir malgubiyet daha iyidir..!!! Sevgiyi göstereceksin söylemek yetmez , sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez, sevgi herseydir kalbe hapsedilmez, seveceksin benim gibi ama yüregin yetmez. Tek kaldim dünyada DÜNYAM olurmusun? Deniz kadar sevdigim DALGAM olurmusun? Ates gibi yandigim ALEVIM olurmusun? Ilk askim degilsin affet... SON ASKIM olurmusun? Hayatta iki seye önem veririm,biri özgürlügüm digeri sen.Özgürlügüm icin canimi veririm, senin içinse özgürlügümü... Seni tanimadan önce ben bende degildim,oysa seni tanidiktan sonra,bendeki bensizligin aslinda sensizlik oldugunu anladim. Hissedince sana vuruldugumu baharda ,kus olup uçasim gelir, bakinca o güzel gözlerine , hasreti bir anda silesim gelir ama ne çare BiRTANEM ne çare ne kus olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana inan , seni bir ömür boyu SEVEBILIRIM. Seni her özledigimde gökyüzünde bir yildiz eksilseydi gökyüzü karanliga bogulurdu. Seni bir serçenin gözyasi kadar seviyorum..bilirmisin sen o göz yaslari ne kadar degerli.. Serçe agladiginda ölürmüs. bende ölümüne seviyorum seni iste. Sen deprem gibi girdin gönlüme, fay hatti çizdin yüregime, enkazlar biraktin üzerimde, kalbimde artçilar devam etmekte, özlenmektesin 8.4 siddetinde. Bir gün sen de seversin, bir gün sen de aglarsin, o zaman aklina ben gelirim belki geri dönmek bile istersin ama vakit çok gec, elimde degil, seviyorum özlüyorum hepte öyle kalacak.... Uçurumdan düserken tutunacak bir dalim olsan, ölmekten degil , seni kirmaktan korkarim Gökten üç yildiz düsmüs. Biri doguya, biri batiya. Digeride kalbime düsmüs, çünkü o yildiz sensin sevgilim. Günesi seviyorum diyorsun günes açinca gölgeye kaçiyorsun , yagmuru seviyorum diyorsun, yagmur yaginca semsiye açiyorsun , korkuyorum çünki beni de sevdigini söylüyorsun. Bir deniz düsün, susuz. Bir insan düsün, mutsuz. Bir gece düsün, uykusuz. Bir bahar düsün, çiçeksiz. Bir de beni düsün, sensiz. Hatirlarmisin dogdugun günü sen aglarken herkes sevinçle gülüyordu öyle bir ömür yasaki öldügünde herkes aglasin , sen mutlulukla gülümse? Birgün gülen gözlerle bana geleceksin .Bana ben mi dünya mi diye soracaksin ben tabiki dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksin , bilmesinki bütün dünyam sensin gülüm. Sensiz bir aksamdayim yine gözlerim yasli ,gönlüm hüzünlü . Seni kalbime hapsettim ama sen kaçmayi basardin simdi gözlerim yollarda dönmeni bekliyorum , Birtanem. Sevmek; konusmadan anlasabilmek, sevmek, soguk kis gününde paylasabilmektir bir tek gocugu. Sevmek; çagrilmadan yanina gidebilmek, sevmek, çogu zaman aglanacak hâle bile gülebilmektir!.. Sevmek, cepteki son metelikle alinmis simidi ikiye bölebilmek, sevmek, gerekirse sevilenin ugruna ölebilmektir! Hala farkina varmiyormusun etrafindaki korkunç yalnizligin .Yar olsun dost olsun ne çikar adresi bellimi ki vefasizligin . Simdi gozlerime aglamayi ogrettim ki bu yaslar utangac boynunun kolyesi olsun bu da benim sana ayrilirken hediyem olsun! Ben sevdim o gormedi , ben yaklastim ona o uzak durdu benden , ben soyledim o dinlemedi tek caresi kaldi oda evlenmek . Teklif etmem gerek , onuda kabul etmesse , bundan sonra kor topal yasayacagim yalniz karanlik dunyamda. Yasamak özlemsiz , özlem sevgisiz , sevgide sensiz olmaz.Unutma ki sevmek her zaman beraber olmak degil, sensizken bile seni sevmek ve olmak demektir... Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin.... Gözlerin nehir,kirpiklerin köprü olsun,ben tam üzerinden geçerken ipler kopsun,düstügüm o yer dudaklarin olsun... Ask dudaklardan çikan bir kelime degil, gözlerden akan bir yastir. Maksat bir sevgi ugruna ölmek degil , ugrunda ölünecek bir sevgili bulmaktir. Ölsen bile benden kurtulamazsin. Kefen olur bedenini sararim. Yagmur olur üzerine yagarim. Çiçek olur mezarinda açarim. Ölsen bile benden kurtulamazsin. Yastigimla uykumu basbasa biraktim,sirf seninle yanliz kalabilmek için!Bu da yetmedi kendimide bir kenara biraktim simdi burada yanliz sen varsin!!! Elimde denizde buldugum bir midye var ,denizden o kadar uzakki tipki seninle benim gibi.Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin. Gitmek mümkün olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yüregimi, savursam küllerimi daglara denizlere ,yeserirdi küllerim sana olan sevgimle. Ne senden vaz gecerim, ne duslerimden, nede gozlerimi kaparim hayalinle yasarken. Inan hayati seni bana verdigi icin, seni ise hayatima anlam verdigin icin seviyorum!! Cama vuran her damlada bir tek sen varsin , ne istiyorum biliyormusun her gün yagmur yagsin!! Asla sevme, seversen ihanet etme , ihanet edeni de asla affetme!! Bir insanin idealleri olmali sonsuzluk gibi, bir insanin ozlemi olmali özlemle acan cicekler gibi, bir insanin birtanesi olmali oda senin gibi. Ben seni sevmek için degil , sevmenin nasil oldugunu gör diye sevdim . Sen benim alin yazimsin. Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ? Kalbimde 3 çiçek yetistirdim.Sevmek,sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardin. Bana sadece biri kaldi beklemek ,beklemek ,beklemek... Sana olan askim sagir bir ressamin kristal bir yüzeye düsen gul yapraginin çikardigi sesi cizdigi zaman bitecek. Bir su gibi berrak , bir çicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalin , okyanus kadar derin kelimelere sigmayacak kadar büyük bir SEVGIMIZ oldugunu sakin UNUTMA ! Bir soluk kadar yakin , yildiz kadar uzak derler sevgi icin. Uzanirsin yetisemezsin , yetisirsin dokunamazsin , dokunursun vazgecemezsin , vazgecersin ama unutamazsin!! Hissedince sana vuruldugumu , baharda kus olup uçasim gelir. Bakinca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir. Ama ne çare birtanem ne çare ne kus olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana birtanem inan seni bir ömür boyu sevebilirim... Dava: Bir ask hikayesi. Davaci: Yalnizlik. Davali: Ayrilik. Sahit: Yeminler. Suçlu: Sevgilim. Ceza: Sonsuza dek sevecegim. Beni terkettigin gün saçlarindan bir tel koparip asacagim kendimi, beni terkettigin gün kirpiklerinden birini koparip saplayaacagim kalbime ve beni terkettigin gün ölecegim. Yasamin kaynagi sevgi ise eger, sevgi bir tutku. Amac bir seyleri paylasmaksa, paylasmak dostluk. Dostluk hatirlamaksa eger, hep aklimdasin! Seni nekadar sevdigimi birbilsen sende uzayi gören insanlardan biri olurdun... Sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen varya sen, özlemlerin içinde en çok özlenensin!! Gonlume taht kurdun, gonlumun sultani oldun, gece gokyuzunde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan gunesim oldun .. Damdan duser gibi hayatima girdin, beni deli divane ettin, sucum neydi ki, beni kendine bu kadar asik ettin. Her gun sevda cekipte, gulunmuyor degilmi, bir guzelden baskasi, sevilmiyor degilmi, seni asla unutamam, sensiz olamam diyordun, hani bensiz olurdun, olunmuyor degilmi? Bir yudum mutluluk, pesinden kosuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, sevmisim seni bir kere, doyamadan gidiyorum . Her yagmur damlasi seni seviyorum demek olsaydi heryeri sel gotururdu... En buyuk okyanusta bir su damlasi olmak, ucsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak ama en onemlisi milyonlarca insanin icinden senin sevgilin olmak... Sen sahra cöllerinde bir gül olsan seni kurutmamak için göz yaslarimla sulardim. Bir gül olmak isterdim neden mI? Beni koparip kokladiginda vücudunun derinliklerine girip bi daha oradan çikmamak için. Hayata niye geldim diye düsünmeye baslamistim . 19 umdan sonra seninle tanisinca anladim dünyaya gelis sebebimi.. Önce düstügümde kalkmayi, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ve sevilmeyi ögrendim... Herseyi ögrendim de yalniz seni unutmayi ögrenemedim .! Seni sevdigim kadar yasasaydim; ölümsüzlügün adini ask koyardim... Ask bir su damlasi olsaydi okyanuslari,bir yaprak olsaydi bütün ormanlari,bir yildiz olsaydi tüm kainati sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum. Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana,uzakta oldugun icin tutkunum sana!Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana,imkansiz oldugun icin tutkunum sana. Ne insanlar tanidim yildizlar gibiydiler. hepsi göklerdeydi parliyordu. ama ben seni günesi seçtim. bir günes için bin yildizdan vazgeçtim... Eger askta guzel bir an varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir. Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun... Seni Sevdigim kadar ibadet etseydim ; cennette kösküm olurdu... Hayatta üç seyi sevdim. Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye. Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunlugumu kalbime degil, günesin dogusunda kaybolan bugulu camlara yazardim. Nice insanlar gördüm kalpleri bombos ama mutlu, çokaz insanlar gördüm kalpleri sevgiyle dolu ama ask atesiyle yanip kavrulan,hüzünlü ve mutsuz !! Insanlar hep birilerinin pesinden kosarlar, ama dönüpte kendi peslerinden kosanlara hiç bakmazlar. Eger geceler seni düsündügüm kadar uzun olsaydi asla sabah olmazdi..... Ben bir kisin günesine, birde güzelin gülüsüne aldandim. Sen benim hayatimda oldugun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..Çünkü sen benim için daima tektin. Askimizin suya düsecegini bilseydim , balik olurdum. Sen gözlerimde bir damla yas olsaydin seni kaybetmemek için ömür boyu aglamazdim!!! Gökyüzündeki bütün yildizlari toplasan birtek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin. Bir delinin seni öpmesine izin ver ,ama bir öpücügün seni delirtmesine izin verme. En surekli ask karsiligi olmayan asktir. Askin ilk solugu mantigin son solugudur. Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin. Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ? Hayatta iki kör taniyorum ; 1.'si senden baskasini görmeyen ben, 2.'si beni göremeyen sen... Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ? Seni ne kadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damalsini tutmaya calis; tutabildiklerin senin sevgin tutamadiklarinsa; benim sana olan sevgimdir. Deniz kumsaldaki izleri, zaman mazideki kötü anilari siler. Ama hiçbir sey kalplerdeki gerçek "SEVGI VE ASKI" silemez... Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin. Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ? Hayatta iki kör taniyorum ; 1.'si senden baskasini görmeyen ben, 2.'si beni göremeyen sen... Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ? Seni ne kadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damalsini tutmaya calis;tutabildiklerin senin sevgin tutamadiklarinsa;benim sana olan sevgimdir. Deniz kumsaldaki izleri, zaman mazideki kötü anilari siler. Ama hiçbir sey kalplerdeki gerçek "SEVGI VE ASKI" silemez...