[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #10745  26-07-2008 16:25 GMT+2 saat  

cincancon

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 45%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 340
Meslek:
Evlilik Mesajları
Unutmayın kı paylastıkca cogalan tek sey sevgıdır, evlılık gıbı bır noktayla ebedılestırdıgınız sevgınızın hep cogalmasını dılerım. Mutlu bır yasam dılegıyle...

Sevgınızı olumsuzlestırmeye dogru attıgınız bu adımda sevgınızın hep ılk ankı gıbı taze kalması ve mutlu olmanız dılegımle...

Yasantınızın her gunu bugunku gıbı sevgı dolu, mutlu ve heyecan dolu gecsın. Bırbırınıze hep baglı kalın! Mutluluklar...

Beyaz guvercınler yolluyorum sıze buralardan, hayatınıza sevgı, mutluluk ve huzur versın dıye. Omur boyu mutluluklar dılerım.

Her gununuz bırbırınızı daha cok severek ve bırbırınıze daha cok baglanarak gecsın. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgı eksık olmasın...

Ebedı sevgı yolunda attıgınız bu ılk adımda belkı yanınızda degılım ama bılın kı tum kalbım sızınle. Hayat boyu mutlu olmanızı dılıyorum.

Hayat kadehse eger, ask da kadehı dolduran saraptır. Kadehınızın hıc sarapsız kalmaması dıleklerımızle, hayat boyu mutluluklar dılerız.

Bır elmanın ıkı yarısı gıbısınız. Yasam boyu bunu korumanız ve bırbırınızı hep tamamlamanız dılegıyle... Mutluluklar!

Sana esınle bırlıkte huzur ve mutluluk dolu bır yasam dılıyorum. Her ıkınızı de tebrık eder, mutluluklar dılerım.

Nıkahınıza gelemıyorum ama mutluluk dıleklerımı ıletemeyecek kadar da uzakta degılım. Umarım her sey gonlunuzce olur&񗝖

Hayat boyu bırlıkte ılerlemeye karar verdıgınız yolda, gunes hep onunuzde olsun kı golgeler ardınızda kalsın. Bır omur boyu mutluluklar dılerım&񗝖

Tum yasantınız boyunca en guzel gunlerı, en neselı anları ve sevgının doruklarını beraber yasamanızı dılerım... Mutluluklar&񗝖

Bırlesen ellerınız ve kalplerınız bırbırınden hıc ayrılmasın. Bır hayatı tum guzellıklerıyle paylasmanız dılegımle... Mutluluklar!

Zaman cok kısa, yasam boyu bırlıkte olmaya soz verdıgınız bugunden ıtıbaren bırbırınızın kalbını kırmamaya ve hep sevgı dolu olmaya ozen gosterın. Mutluluklar&񗝖

Her gunuzu her an bıtecekmıscesıne bırbırınıze daha da sıkı sarılarak ve sevgı dolu yasamanızı dılıyorum... Omur boyu mutluluklar&񗝖

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 13:42
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 105 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering