[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #10206  02-06-2008 19:15 GMT+2 saat  

Can

Admin

Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Ülke:
Meslek: Webmaster
Facebook'ta Paylaş
CENNET KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ PROGRAMLARI BAŞLADI
Modern mimarisi ve teknik açıdan son derece donanımlı altyapısıyla, her türlü sosyal ve kültürel etkinliğin rahatlıkla gerçekleştirilebileceği Cennet Kültür ve Sanat Merkezi, yapım aşamasının tamamlanmasının ardından sanata kapılarını açtı.
Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi etkinlikleri, Haldun Dormen, Ebru Cündübeyoğlu, Tarık Papuççuoğlu ve birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı Tiyatro Kedi ekibinin sahnelediği "Kibarlık Budalası" oyunuyla başladı.
Oyuna ilçe halkının ilgisi büyük oldu. Programın sonunda oyunda rol alan sanatçılar adına Türk tiyatrosunun duayeni, usta oyuncu Haldun Dormen'e çiçek takdim eden Başkan Aziz Yeniay, ilçeye yeni yapılan kültür merkezleri ile Küçükçekmece'nin kültürel ve sanatsal aktivitelerin merkezi haline geleceğini belirtti.
Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde, tiyatro ve sinema salonlarının yanı sıra her türlü sanat eserinin sergilenebileceği büyüklükteki sergi salonu, 300 kişilik çok amaçlı salon, el sanatları odası, müzik-resim atölyeleri, kütüphane, bilgi evi, bilgisayar eğitim merkezi, üç adet poliklinik ile iki adet müdahale odası yer alıyor. Halkın sosyal-kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek merkezde ayrıca, çocuklar ve yetişkinler için müzik, dans, tiyatro ve yaşam boyu eğitim adı altında çeşitli kurs imkânları da sağlanacak .

Merkezde Daha Sonraki Bir Zamanda Sinema Salonunun Açılışı Yapılacak.

Bu mesaj Admin tarafından düzenlendi (13-09-2008 21:11 GMT+2 saat, ago)

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #10728  25-07-2008 12:50 GMT+2 saat  

çekmeceli

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 0.3%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 2
Meslek:
hepimize hayırlı olsun sinema da açılsa gelsek artık...