Yazar | Mesaj #5766 29-07-2007 13:09 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaN![]() Destekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
melegin ismi
Bir zamanlar doğmak üzere olan bir çocuk varmış. Ve dünyaya gideceği gün Allah&a sormuş Bu kadar küçük ve korunmasızken dünyada nasıl yaşayacağım& Allah Meleklerimin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni hep koruyacak. diye cevap vermiş. Ama lütfen söyle bana, burada Cennet& te hiçbirşey yapmadan şarkı söylüyor ve gülümsüyorum, ben böyle çok mutluyum. Senin meleğin de sana şarkılar söyleyecek ve sana hergün gülecek. Sen de o meleğin sevgisini hissedeceksin ve mutlu olacaksın.................... Tam o esnada Cennette ki huzur ortamına dünyanın homurtuları karışmaya başladı. Dünyaya gitmek üzere olduğunu anlayan çocuk aceleyle son sorusunu sordu Peki Allahım şimdi gitmek üzereyim, lütfen bana o meleğin ismini söyler misin Meleğin ismi önemli değil, sen ona Anne diyeceksin Bu mesaj Admin tarafından düzenlendi (17-04-2008 14:51 GMT+2 saat, ago)
Yazar | Mesaj #5769 29-07-2007 15:41 GMT+2 saat | |||||||
@KeDi@![]() Süper Aktif Üye ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
vaaayyy...Gerçi bazıları şeytan oluo ama geneline melek denilebilir.
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj #5796 29-07-2007 18:10 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaN![]() Destekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
:D
Yazar | Mesaj #22309 07-12-2010 16:38 GMT+2 saat | |||||||
AİCWOLTEX![]() Huzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet