Yazar | Mesaj #5320 07-06-2007 23:45 GMT+2 saat | |||||||
sadikcelik![]() Huzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
S.a. kardeşler
Tüm güzellikler ve başarılar ortak olsun. Çok hoş bir site daha sizinle paylaşmak istiyorum. Evinizden, iş yerinizden oturarak online görüntülü arapça derslerini takip ederek pratik arapça öğrenebilirsiniz. Ben derslere katılıyorum ve arap hocaların takdimiyle dersler cok zevkli ve verimli geçiyor. Aynı zamanda arapça çizgi filmler, mp3 ler, bilgisayarınıza indirebileceğiniz veriler, online deneme sınavları, yani tam bir hazine!.. Bilgi paylaştıkça çoğalır. www.onlinearabic.net Bu mesaj MiNeCaN tarafından düzenlendi (05-04-2008 16:46 GMT+2 saat, ago)
Yazar | Mesaj #5325 11-06-2007 10:49 GMT+2 saat | |||||||
|
Tecrübe Puanı.: 100% |
Ruh Hali: Neutral
![]() |
Mesaj 5381 |
Ülke: ![]() |
Meslek: Webmaster |
Teşekkürler bildiğim kadarıyla paralı bir site idi bu...
LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan
LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!

Yazar | Mesaj #5353 17-06-2007 07:59 GMT+2 saat | |||||||
sadikcelik![]() Huzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
S.a.Hüseyin kardeş
Online görüntülü dersler ücretli ben derslerine katılıyorum. Arap hocaların anlatımıyla dersler sunuluyor. Ancak bunun dışındakilerden, aşağıdakilerden BEDAVA istifade ediyorum; - Arapça çizgi filmleri izliyorum - Online testler - Online Arapça-Türkçe/Türkçe-Arapça sözlük www.arapcasozluk.net - Arapça Forum - Arapça Döküman Takası - Arapça Hikayeler - Arapça Karikatürler - Arapça müzik klipler - Pratik Arapça - Arapça sıfırdan dersler Arapça öğrenmek isteyenler için çok güzel bir kaynakça site. Aynı zamanda yine çok istifade ettiğim bir sözlük sitesi daha var, o da çok kaliteli, kesinlikle öneririm: Arapça-Almanca/Almanca-Arapça www.lessan.org Emeği geçenlere binlerce kez teşekkürler.