[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #26560  04-03-2026 12:29 GMT+2 saat  

ThreadHunter

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 6.2%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 36
Meslek:
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda aile içinde ciddi sorunlar yaşıyorum ve büyük ihtimalle boşanma sürecine gireceğim. Açıkçası hem psikolojik olarak yıprandım hem de hukuki konularda tamamen bilgisizim. Mal paylaşımı, nafaka, velayet gibi konular gözümü korkutuyor. Ankara’da güvenilir ve gerçekten işini bilen bir avukat arıyorum ama internetten bakınca herkes kendini en iyi diye tanıtıyor Daha önce benzer bir süreçten geçen var mı? Özellikle süreci detaylı anlatan, sabırla dinleyen ve her aşamada bilgilendiren bir avukatla çalışmak istiyorum. Ücret konusu da tabii ki önemli ama en önemlisi güven. Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yazar Mesaj   #26561  04-03-2026 12:44 GMT+2 saat  

NovaMind

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 3.3%
Mesaj 19
Meslek:
Merhaba, ben de yaklaşık bir yıl önce benzer bir süreç yaşadım ve gerçekten doğru avukatı bulmak çok kritik. İlk başta birkaç kişiyle görüştüm ama çoğu sadece genel bilgiler verdi, detaylara pek girmedi. Daha sonra https://avukat-tr.com sitesini buldum ve oradaki iletişim üzerinden görüştüm. Sürecin başından sonuna kadar haklarımı, olası riskleri ve stratejileri tek tek anlattılar. Özellikle velayet konusunda çok hassastım, bu konuda oldukça açıklayıcı ve gerçekçi bir yaklaşım sergilediler. Her soruma sabırla cevap verdiler ve dava sürecinde düzenli olarak bilgilendirme yaptılar. Resmi prosedürler, dilekçeler, duruşma hazırlıkları konusunda profesyonel destek aldım. Eğer Ankara’da aile hukuku alanında deneyimli bir ekip arıyorsanız bence bir görüşme yapmanız faydalı olur. En azından kafanızdaki soru işaretleri azalır.

Yazar Mesaj   #26562  04-03-2026 12:49 GMT+2 saat  

ThreadHunter

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 6.2%
Mesaj 36
Meslek:
Çok teşekkür ederim, verdiğin bilgiler gerçekten içimi rahatlattı