| Yazar | Mesaj #26541 09-12-2025 10:41 GMT+2 saat | |||||||
LegovglasHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Kazanç AI platformu, yapay zeka destekli otomatik bir kripto para alım satım aracı olarak sunuluyor. Geliştiricilere göre sistem, piyasa trendlerini analiz ediyor ve %99,4'e varan doğrulukla alım satım sinyalleri üretiyor. Hizmet, farklı deneyim seviyelerindeki kullanıcılara yönelik ve hızlı bir başlangıç sunuyor. Web sitesine göre kayıt işlemi yalnızca birkaç dakika sürüyor ve karmaşık bir prosedür gerektirmiyor.
Hesap oluşturduktan sonra, en az 250 ABD doları tutarında bir yatırım yapmanız isteniyor. Web sitesine göre bu tutar tamamen alım satım hesabınıza aktarılıyor ve sonraki işlemlerde kullanılıyor. Kazanç AI, işlem yürütme hızının milisaniyelere kadar indiğini ve şirketin iddiasına göre piyasa değişikliklerine hızlı yanıt vermeyi sağladığını vurguluyor. Ayrıca, "banka düzeyinde" veri güvenliği ve 7/24 teknik destek sağlıyor. Web sitesinde platformun faaliyet rakamları listeleniyor: 1,2 milyar ABD dolarının üzerinde toplam işlem hacmi, 150.000'den fazla aktif kullanıcı ve %99,4 sinyal doğruluğu. Hizmetin yaratıcıları, Kazanç AI'nın ek komisyon veya gizli ücret talep etmediğini ve platformun tamamen ücretsiz olduğunu iddia ediyor. Kullanıcı yorumları bölümünde olumlu deneyim örnekleri yer alıyor: Birkaç ay sonra istikrarlı kârlar, artan yatırım getirileri ve hizmetin doğru kullanıldığında yasallığı hakkındaki yaygın şüphelerin doğrulanmaması gibi. SSS bölümünde, Kazanç AI'nın dünya çapında binlerce kişi tarafından kullanıldığı ve gerçek yorumların çevrimiçi olarak mevcut olduğu belirtiliyor. Her yatırımın risk içerdiği ve kullanıcının kararlarından sorumlu olduğu vurgulanıyor. Web sitesine göre potansiyel gelir, yatırım büyüklüğüne, piyasa koşullarına ve bireysel risk tercihlerine göre değişiyor. Örnek olarak, kullanıcıların 250 dolarlık bir yatırımla günde 1.000 dolara kadar kazandığı bildiriliyor, ancak sonuçların değişebileceği ve garanti edilmediği de belirtiliyor. Son olarak, platform sizi "binlerce memnun yatırımcıya" katılmaya ve kripto para birimi alanına adım atmaya davet ediyor ve kayıt işlemine geçip otomatik alım satımı başlatmayı teklif ediyor.