[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26180  18-05-2015 11:01 GMT+2 saat  

totoroo





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Hobi işleriyle uğraşan hanımlardan tavsiyeye ihtiyacım var. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle etamin işlerine giriştim. Normalde hiç anladığım şeyler değildi ama kendimi bir anda malzeme ararken buldum. Bir sürü kalıp ve resim bulabiliyorum ama emin olamıyorum. Bu arada kanaviçe de var. Aynı şey sanırım emin değilim. Elimi atmışken bir de goblen yapayım dedim ama ona bulaşmadan önce sanırım bir süre etamin yapmam gerekecek. Bilemiyorum hangisi doğru, hangisi daha kolay. Bir de siz goblen resimler kolayca sergileniyor ama kanaviçe ve etamin için kullanım alanı bulamadım. Siz nerelerde kullanıyorsunuz? Ha bi de sormaya biraz çekiniyorum ama kanaviçeyle etamin aynı şey mi? Çok benzeşiyolar da… Cevaplarınızı bekliyorum.
Taze anne olunca içimde bir örgü heyecanı başladı ki sormayın gitsin. İnternette o patikleri, minicik kazakları filan görünce içim gitti. Ama bir sorun var ki ben hayatımda ne örgü yaptım ne dantel işledim. Benim annemin de ilgisi yoktur, hiç göstermedi böyle şeyler. İlk birkaç örgü bere denemem büyük başarısızlıkla sonuçlandı ama pes etmeyi de düşünmüyorum. Dantel olayına hiç girmiyorum. Kızıma düz bir çorap aldım kenarına dantel işleyeyim dedim saçma sapan bir şey oldu. Elim mi yatkın değil nedir bilmiyorum.
İnternette ders videosu filan bakıyorum ama hep yabancı şeyler çıkıyor. Benim de yabancı dilim yok. Türkçe olanlar da hep resim ama resimle olacak gibi değil. Var mı bildiğiniz, yeni başlayanlar için videolu kaynak?

__________________
Çevirimiçi durumu