[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26109  14-04-2014 14:40 GMT+2 saat  

dilokullari





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş


Teknoloji tüketicileri gündelik yaşantılarını zenginleştirmenin yanında, kendilerine ilham sağlayacak mobil araçlar aramaktadırlar.Bilgilerini yenileyebilecek mobil telefonlar arıyorlar. Samsung S5, kişilerin fikir ürettikleri yeniliklerle, piyasada bugün ki ileri teknoloji üstün cep telefonu sunmaya odaklanan temel ve akıcı kullanıma endeksli, harika görselliği temsil ediyor.

Yeni Samsung Galaxy; on altı megapiksel telefon kamerası, gelişmiş bir menü ve ön görünüme ulaşmış gelişmiş kamera işlemleri sayesinde kullanıcıların zahmetsizce fotoğraf çekmelerini, düzenlemelerini ve paylaşmalarını sağlıyor.

Galaxy S5, 0.3 saniyeye kadar sabitleme yapabilen dünyanın en hızlı otomatik odaklanma niteliğini göstermekte ve gelişmiş Yüksek Dinamik Aralığı (High Dynamic Range) özelliği ile tüm koşullarda doğal ışık ve renkleri göz kamaştırıcı bir yoğunlukta tekrar oluşumu sağlıyor. Bunun yanında Samsung S5’in yeni Selective Focus özelliği, kullanıcıların aynı anda, bir nesnenin belirli bir alanına sabitlenmesini sağlarken, arka planı bulanıklaştırabiliyor. Bu nitelik ile kullanıcıların, Sığ Alan Derinliği (DOF) önemini belirtmek için özel bir lens setine ihtiyacı kalmıyor.
Samsung Galaxy, beşinci nesil Wi-Fi 802.11ac ile 2X2 MIMO özelliği sunmakta ve LTE Kategori 4 standardı ile çok sayıda LTE frekansını destekliyor. Daha hızlı veri bağlantısı isteyen kullanıcılar için Galaxy S5, sahip olduğu Download Booster gelişmiş teknolojisiyle Wifi ile LTE teknolojilerini aynı anda birbirine bağlayarak veri hızlarını kuvvetlendiren yenilikçi Wi-Fi özelliğini sağlıyor. Galaxy S5, nerede olursa olsun, kullanıcıların mümkün olan en hızlı bağlantıya sahip olmalarına yardımcı oluyor.

__________________
Çevirimiçi durumu