[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26044  30-09-2013 11:50 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
gnçtrkcll temsilcileri ödüle doymuyor

Yaz başında Londra’dan ödülle dönen “gnçtrkcll temsilcileri” şimdi de 25. Kristal Elma’da ödül aldı. "Uygulamadaki Mükemmellik" kategorisinin en yeni ödülü “gnçtrkcll temsilcileri” ile gnçtrkcll’in oldu.



Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll’in yürüttüğü temsilciler programı hem uluslararası arenada hem de Türkiye’de ödüller almaya devam ediyor. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nın en başarılı ve yenilikçi sadakat programları belirlendiği Londra’daki 2013 Loyalty World Awards’da “Sosyal Medyanın En İyi Kullanıldığı Sadakat Programı” seçilen “gnçtrkcll temsilcileri” bu kez de Türkiye’nin reklam ödüllerinin dağıtıldığı Kristal Elma Ödül Töreni’nde "Uygulamadaki Mükemmellik" kategorisinin “en yeni ödülü”nü aldı.

Uluslararası arenanın ardından Türkiye’de de ödüle layık görülen “gnçtrkcll temsilcileri” hem dünya hem de Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Geçen yıl uygulamaya konulan “gnçtrkcll temsilciliği” programı, Türkiye’nin gençlik kulübünde gençleri doğrudan yönetime dâhil etmeyi amaçlıyor. Kariyer, Alışveriş, Tarife, Teknoloji ve Etkinlik alanlarında gençlerin oylarıyla belirlenen beş temsilci, gnçtrkcll yönetimine dahil olarak gençlerin ihtiyaç, talep ve beklentilerini karşılayacak proje ve kampanyalar geliştirilmesini sağlıyor.

Marka yönetimini hedef kitlenin kendisine, yani gençlere devrederek pazarlama iletişiminde yepyeni bir sayfa açmış oldukları için ödüllere layık görüldüklerini belirten Turkcell Pazarlama İletişim Direktörü Alpay Alptekin, “gnçtrkcll’de amacımız gençlerle daha yakın olmak, onların isteklerini kavramak ve karşılığını en iyi biçimde sağlayabilmek. Bu doğrultuda geçen yıl hayata geçirdiğimiz temsilcilik sistemi ile gençlerin beklentilerini doğrudan yönetime taşıdık. Yaşadığımız tecrübeler ve birbiri ardına almış olduğumuz bu ödüller ne kadar doğru bir karar verdiğimizi açıkça gösteriyor” diye konuştu.

__________________
Çevirimiçi durumu