[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26029  15-09-2013 12:46 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Turkcell Platinum müşterisine yurtdışı da artık ‘yurtiçi’

9 yıldır müşterilerine özel ayrıcalıklar sunan Turkcell Platinum’da yeni bir dönem başlıyor. Değişen müşteri ihtiyaçları doğrultusunda yenilenen dünyada Turkcell Platinum müşterileri, tüm iletişim ihtiyaçlarına yetecek yepyeni paketlerle tanışıyor. Turkcell Platinum müşterileri artık yurtiçi paketlerini yurtdışında da 50 ülkede kullanmaya başlıyor. Turkcell Platinum Uygulaması ile de Turkcell Platinum ayrıcalık dünyası müşterilerin ceplerine taşınıyor.



Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell’in ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum dünyasını müşterilerinin yoğun iletişim ihtiyaçları doğrultusunda yenilemeye devam ediyor. Konforlu yeni Platin paketler ve yeni yurt dışı iletişim seçenekleri ile müşterilerine sunduğu ayrıcalıkları genişleten Turkcell Platinum’un akıllı telefon uygulaması da ayrıcalıklara tek bir dokunuşla ulaşmayı sağlıyor.

Yeni Platinum dünyasında daha fazla konfor, daha fazla ayrıcalık

Konuyla ilgili açıklama yapan Turkcell Segment Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek şunları söyledi:



“Yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların hayatına daha fazla konfor katmak üzere geliştirdiğimiz Turkcell Platinum’u müşterilerimizin değişen ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yeniliyoruz. “Bu doğrultuda yeni Platin Paket’lerimizi çok konuşmak isteyen, daha çok internete girmek isteyen, her ikisini de yoğun kullanan müşterilerimize göre farklı içeriklerde tasarladık. Müşterilerinin neredeyse tamamının akıllı telefon ve 5 kat daha fazla mobil internet kullandığı Turkcell Platinum paketlerimizde 2GB’dan başlayan internet, pakete dahil MMS, Konfor Alanları ile paketleri bitse bile uygun fiyata konuşma ve yurtiçi tarifelerini yurtdışında kullanabilme gibi avantajlarla Platinum dünyası ayrıcalıklarını zenginleştirdik. Hayatın her alanında ayrıcalıklarla dolu Turkcell Platinum dünyasına katılmak için müşterilerimizin tek yapması gereken 4 Platin paketten kendisine en uygun olanını seçmek” dedi.

Platinum’luların yurtdışında da kafası rahat

Yurt dışına sık seyahat eden Turkcell Platinum müşterilerinin Platin paketlerindeki dakikaları, internet ve SMS’leri Türkiye dışında da kullanabilmeleri, tarifelerine ek olarak günlük 9.90 TL karşılığında mümkün oluyor. Avrupa’da, Amerika, Rusya, Kıbrıs, Suudi Arabistan ve Çin’in de dahil olduğu 50 ülkede geçerli olan bu teklife ek olarak, özel günlerde yurt dışı çıkış pulu harcı ve ilk 30 SMS Turkcell’in hediyesi.

Konfor Alanı ile uygun fiyata iletişim

Platin paketlerle birlikte sunulan yeni Konfor Alanı özelliği ile paket bitimlerinde ya da pakete dahil olmayan bir kullanım olduğunda, kullanıcıların ek bir işlemle uğraşmasına gerek kalmadan uygun fiyata iletişim devam ediyor. Örneğin; Paketteki dakikalar bittiğinde 250 dakikalık konfor alanı devreye giriyor ve 250 dakikaya kadar sadece 5 TL’ye konuşuluyor. İnternet bittiğinde 250 MB konfor alanı devreye giriyor ve 5 TL’ye internete giriliyor.



Turkcell Platinum Uygulaması ile ayrıcalıklar sadece bir dokunuş uzakta

Platinum dünyasında yeniliklerden bir diğeri de “Turkcell Platinum Uygulaması”. iOS ve çok yakında Android telefonlarda kullanılabilecek bu uygulama ile müşterilerin kapısına kadar gelen özel müşteri hizmetleri bir dokunuşla çağrılıyor, tüm Platinum ayrıcalıklarına ulaşılabiliyor, hattıyla ve yurtdışıyla ilgili tüm bilgilere erişilebiliyor, uygulamaya özel sürpriz hediyeler ve özel avantajlar anında takip edilebiliyor. Piyasaya yeni çıkacak akıllı telefonlara ön rezervasyon yaptırmak, ya da Platinum ayrıcalıklarını sevdikleriyle paylaşmak da bu uygulama ile çok daha kolaylaşıyor.



Turkcell Platinum Dünyası Ayrıcalıkları:
• 7/24, ücretsiz ve özel Platinum Müşteri Hizmetleri,
• Kapıya kadar hizmet getiren Platinum Hizmet Ekibi,
• En yeni akıllı telefonlarda ve tabletlerde ayrıcalıklar
o Ön rezervasyonla adrese teslimat
o Aksesuar indirimleri ve hediyeler
o Ücretsiz teknik destek
o Turkcell Platinum Teknoloji Buluşmaları
• Hayatı kolaylaştıran ve hayata renk katan ayrıcalıklar
o Ücretsiz vale ve özel otopark alanı (Kanyon, Meydan, City’s)
o Havaş ile ücretsiz havaalanı transferi
o Sinemada bir bilet alana bir bilet hediye
o Konserlere, etkinliklere öncelikli ve indirimli biletler, davetiyeler
o Deniz Taksi’de %50 indirim
o Yaz ayrıcalıkları (Bodrum ve Çeşme’de yazlık mekanlarda indirimler, ücretsiz Motovale hizmeti)


• Halen 9 ilde (İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli, Mersin, Adana ve Diyarbakır) yüzden fazla Platinum Hizmet Ekibi elemanı çalışıyor.
• Yaz aylarında Platinum müşterilerinin yoğun olarak bulunduğu Çeşme, Bodrum ve Göcek’te hizmet veriyor. Göcek’te botlarla özel yatlara hizmet ulaştırılıyor.
• 107 kişilik Platinum Hizmet Ekibi’nin %45’i üniversite mezunu
• Platinum Hizmet ekibi 5 yılda 360 bin ziyaret gerçekleştirerek 7 milyon km yol kat etti. Bu mesafe dünyanın etrafında 176 kez dolaşmaya eşdeğer.
• Platinum Hizmet Ekibi’nden haftanın her günü 532'yi arayarak randevu alınabiliyor.
• Platinum Müşteri Hizmetleri’nde görev yapan 285 müşteri temsilcisi akıllı telefonlara destek, yurtdışı gibi konuya özel eğitim aldı.
Platinum Müşteri Hizmetleri ekibi ayda 360.000 çağrı karşılıyor.

Yeni Platin Paketler:


__________________
Çevirimiçi durumu