[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25959  15-05-2013 20:12 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Turkcell Global Bilgi’de “Anneler Günü” coşkusu

Turkcell Global Bilgi, Diyarbakır ve Erzurum’daki çalışanlarının annelerini, Anneler Günü’nde çağrı merkezinde ağırlandı. Bu özel günde çocuklarının çalıştıkları ortamı daha yakından tanıma fırsatı yakalayan toplam 140 anne, Türkiye’nin eğitim ve aşçılık alanındaki en uzman isimlerinden biri olan Semen Öner ile bir araya geldi. Ayrıca düzenlenen eğlenceli yarışmalar sonucunda birinci gelen annelere sürpriz hediyeler verildi.



Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi özel günlerde düzenlediği şirket içi etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Turkcell Global Bilgi “Anneler Günü” dolayısı Diyarbakır ve Erzurum lokasyonlarındaki çalışanlarının annelerini çağrı merkezinde ağırlayarak, onlara keyifli bir gün yaşattı. Her iki lokasyondan toplam 140 anne bu vesile ile hem çocuklarının çalıştıkları ortamı daha yakından tanıma hem de Türkiye’nin eğitim ve aşçılık alanındaki en ünlü isimlerinden biri olan Semen Öner ile bir araya gelme fırsatını yakaladı.

Anneler Günü’nde “Lezzetli yöresel tatlar yarışması”

Turkcell Global Bilgi’nin Anneler Günü’nde düzenlediği organizasyonda anneler, kendileri için özel olarak hazırlanmış kokteyller ile karşılandı. Bu anlamlı günde lokasyona davet edilen Semen Öner ile bol bol sohbet eden anneler, usta aşçıdan lezzetli ve pratik yemek yapmanın püf noktaları ile ilgili özel tüyolar aldı. Ardından Semen Öner ve lokasyon yöneticilerinin jüri üyeliğinde annelerin getirdiği birbirinden lezzetli yöresel yemeklerin seçileceği bir yarışma düzenlendi. Yarışmada Erzurum’dan Fadime Yavuz yaptığı su böreği ile birinci olurken, Diyarbakır’dan Hümay Budak içli köftesi, Fatma Kıran ise kalbur hurması ile beğenileri topladı. Kazananlara verilen büyük ödüllerin yanı sıra etkinliğe katılan tüm annelere günün anısına küçük armağanlar sunuldu.

__________________
Çevirimiçi durumu