[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25722  15-11-2012 11:32 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Turkcell'den korunmaya muhtaç çocuklara Disney keyfi

Disney Live! Mickey, Anadolu Turnesi öncesi perdelerini korunmaya muhtaç ve eşit fırsatlardan yoksun çocuklar için açtı

Turkcell ve İstanbul Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle Türkiye’ye gelen “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” İstanbul’daki gösterisinde korunmaya muhtaç ve eşit fırsatlardan yoksun çocuklara keyifli bir gün yaşattı

İstanbul Çocuk Tiyatrosu işbirliği ve Turkcell’in iletişim ve teknoloji sponsorluğunda yerelleşen; tüm dünyada ve Türkiye’de yoğun ilgi gören “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”, 14 Kasım Çarşamba günü Aile ve Sosyal Politikalar Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı yuvalardan ve Toplum Merkezleri’nden destek alan çocuklara özel bir gösterim gerçekleştirdi. Gösteriyi izleyen çocuklar, “Küçük Deniz Kızı”, “Alaaddin” ve “Oyuncak Hikayesi”nin kahramanlarıyla birlikte çıktıkları Disney’in büyülü dünyasındaki gezinti sırasında aralarında Kenan Doğulu’nun sevilen “Çakkıdı” şarkısının da bulunduğu pek çok popüler şarkıyla müzikale dahil olmanın da keyfini yaşadı. Gösteri sonrası sevdikleri kahramanlarla bir araya gelen çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi.

Binlerce kişinin izlediği gösteri Anadolu turnesine çıkıyor
İstanbul’da 23 Nisan’dan itibaren sahnelenen Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’ni bugüne kadar binerce kişi izledi. İstanbul’da 25 Kasım’da sona erecek olan Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali, Aralık ayından itibaren Anadolu’daki çocuklarla da buluşmak üzere turneye çıkacak. Disney’in sihirli kahramanları Anadolu turnesinde de korunmaya muhtaç çocuklar ile bir araya gelmeyi sürdürecek.

Disney kahramanları 5-9 Aralık tarihleri arasında Bursa’da, 12-16 Aralık tarihleri arasında Ankara’da, 19-23 Aralık tarihleri arasında Samsun’da küçük hayranlarıyla buluştuktan sonra, Konya, Adana, İzmir, Mersin, Trabzon ve Gaziantep’i dolaşacak.

İstanbul hediye bilet kampanyası için son 10 Gün!

Turne öncesi İstanbul’da, gösteriyi görmeyen çocuk kalmasın diye, bir bilet alana bir bileti de Turkcell hediye ediyor. AVANTAJ yazıp 2222’ye SMS gönderen tüm Turkcell’liler 25 Kasım tarihine kadar sürecek olan fırsattan yararlanabiliyor. Turkcell’in “1 bilet alana bir bilet hediye” kampanyasına katılmak için AVANTAJ yazıp 2222’ye mesaj göndermek ve cep telefonuna gelen şifreyi www.biletix.com’da belirtilen alana girmek yeterli oluyor. Kampanyaya katılmak için gönderilen SMS’ler 0,4 TL olarak ücretlendiriliyor.

Gösterinin konusu;

Tüm aileye yönelik bu müzik festivalinde; Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy muhteşem bir konser sahneliyorlar ve hip hop, swing, pop, reggae,rock, country ve başka pekçok tarzdan esinlenen müziklerle eğleniyorlar. Tüm aileye yönelik bu müzik festivalinde Prenses Ariel, Sebastian, Ursula; Prenses Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz Lightyear ve Jessie’nin de aralarında bulunduğu 25’den fazla Disney karakteri rol alıyor.

Walt Disney Company Türkiye Hakkında:

Dünyanın önde gelen uluslararası aile aktiviteleri ve medya şirketi olan The Walt Disney Company beş ayrı segmentte faaliyet göstermektedir: Medya kanalları, eğlence parkları, film stüdyoları, tüketici ürünleri ve interaktif medya grubu.

Disney’in Türkiye’deki ilk ofisi ürün lisansları vermek amacıyla 1996’da kurulmuş ve Disney’in sinema, ev eğlencesi, televizyon dağıtımı, müzik ve interneti de kapsayan pek çok iş alanında faaliyet göstermektedir. Disney’in Türkiye’de en çok gişe hasılatı yapan filmi, toplamda 8.1 milyon $ gelir sağlayan Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde olmuştur. Disney’in yakın zamanda sinemalardaki diğer başarıları arasında ise 2.4 milyon $ gişe hasılatıyla Disney’in bir numaralı animasyon filmi Oyuncak Hikâyesi 3 yer almaktadır.

TWDC her yıl Avrupa’da 6.5 milyonu aşkın bir izleyici kitlesinde eğlence deneyimleri sunmaktadır. Avrupa-Ortadoğu,Afrika bölgesi genelinde sahnelenen dünya çapında müzikal yapımlar ile karakterlere dayanan Disney on Ice ile Disney Live! haricinde, Disney ayrıca klasik Disney eserlerinin lisanlarını okullara ve yerel tiyatrolara vererek genç izleyicilere kapsayıcı deneyimler sunmaktadır.

Feld Entertainment
Feld Entertainment insan ruhuna hitap eden ve kalıcı güzel anılar yaratan gösterilerin hazırlanması ve sunulmasında dünya çapında liderdir. Gösterilerini her yıl 30 milyon kişi izlemektedir. Feld Entertainment’ın 70’den fazla ülkede sahnelenen yapımları arasında Ringling Bors. ve Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice and Disney Live!yer almaktadır.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT)
İstanbul Çocuk Tiyatrosu A.Ş. dünya çapında çocuk ve aile müzikallerini, tiyatro ve gösterilerini yurdumuza getirmek, genç bir nesil oluşturmak yolunda yeni çözümler üretmek adına kuruldu. “Her çocuğa unutamayacağı bir İLK sahne gösterisi deneyimi yaşatmak” ilkesini benimseyen İstanbul Çocuk Tiyatrosu, bu amaç doğrultusunda “Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası” gösterisini Türkiye’ye getirdi. Ardından Eylül ayında “Disney On Ice – Disneyland Macerası” gösterisini İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirdi. Ocak 2011’e ise çocuk ve ailelere yönelik yeni bir gösteri olan “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” başarıyla sahneye konuldu. 7 Ekim 2011 tarihinde ise Disney’in dünyada büyük yankılar uyandıran muhteşem buz gösterisi “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”ı Türk çocukları ve aileleri ile buluşturdu. Disney Live! Mickey’nin Çılgın Yolculuğu’nu sahnelemeye hazırlanan ICT, bu gösterilerin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için çalışıyor. Müzikaller aracılığıyla çocukların ve ebeveynlerin hayata bakış açısını genişletmeye çalışan ICT, en yeni Disney gösterilerini Türkiye’ye getirmeye devam ediyor…

__________________
Çevirimiçi durumu