[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25677  22-10-2012 19:06 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
“Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”ne 1 bilet alana 1 bilet Turkcell’den

Turkcell’in İletişim ve Teknoloji sponsorluğunda sergilenen “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”, Türkiye turuna çıkıyor. Turne öncesi İstanbul’da, gösteriyi görmeyen çocuk kalmasın diye, bir bilet alana bir bileti de Turkcell hediye ediyor. AVANTAJ yazıp 2222’ye SMS gönderen tüm Turkcell’liler 25 Kasım tarihine kadar sürecek olan fırsattan yararlanabiliyor
Dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi gören “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” gösterisi Türkiye turuna çıkmak için gün sayıyor. Türkiye turu öncesi Turkcell’lilere özel kampanya ile tüm çocuklara eğlenceden fazlasını sunan gösteri, 26 Kasım tarihine kadar herkesi Disney’in sihirli dünyasına davet ediyor.

Turkcell’in “1 bilet alana 1 bilet hediye” kampanyasına katılmak için AVANTAJ yazıp 2222’ye mesaj göndermek ve cep telefonuna gelen şifreyi bilet alırken göstermek yeterli oluyor. Kampanyaya katılmak için gönderilen SMS’ler 0,4 TL olarak ücretlendiriliyor.

Türkiye turu
İstanbul’a 25 Kasım’da veda edecek olan Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali heyecanı Türkiye turuyla devam edecek. 6 Aralık’ta Bursa’dan başlayacak olan Türkiye Turnesi Ankara, Samsun, Kayseri, Konya, Adana, İzmir, Antalya ve Gaziantep’in ardından Şubat ayında son bulacak.

Mickey Mouse ve arkadaşları, bu müzikal gösteride “Küçük Deniz Kızı”, “Aladdin” ve Disney/Pixar’dan “Oyuncak Hikâyesi”nin yıldızlarıyla beraber renkli bir eğlence sunuyor. Gösteri ayrıca dünyada bir ilke imza atıyor ve ünlü sanatçı Kenan Doğulu’nun sevilen şarkısı “Çakkıdı”yla çocukları dans ettiriyor.

Gösterinin konusu;
Tüm aileye yönelik bu müzik festivalinde; Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy muhteşem bir konser sahneliyorlar ve hip hop, swing, pop, reggae,rock, country ve başka pekçok tarzdan esinlenen müziklerle eğleniyorlar. Tüm aileye yönelik bu müzik festivalinde Prenses Ariel, Sebastian, Ursula; Prenses Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz Lightyear ve Jessie’nin de aralarında bulunduğu 25’den fazla Disney karakteri rol alıyor. Gelin ve dans edin, şarkı söyleyin, kahkahalar atın ve hava gitarı çalın. “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” size hayat boyu unutmayacağınız eğlenceli anılar sağlamayı garanti ediyor.

__________________
Çevirimiçi durumu