[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25577  26-09-2012 19:28 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Windows 8 Gerçekten Hazır mı?
Microsoft'un yeni işletim sistemi için çıkış tarihi yaklaşırken, Intel CEO'su Paul Otellini'nin özel bir toplantıda dile getirdiği görüşler soru işaretlerine neden oldu.


Intel CEO'su Paul S. Otellini, Tayvan'da ekibiyle yaptığı özel toplantıda Windows 8'in "piyasaya sürüldükten sonra tamamlanacağını" öne sürdü. Bloomberg haberine göre Windows 8'in halen iyileştirmelere ihtiyaç duyduğunu ekibiyle paylaşan Otellini, Microsoft'un bu iyileştirmeleri ürünün satışa sunulmasının ardından yapacağı belirtti.

Henüz tam olarak hazır olmayan bir işletim sisteminin piyasaya sürülmesini doğru bir hamle olarak tanımlayan Otellini, Microsoft'un daha sonra gerekli iyileştirmeleri yapacağını söyledi.



İsmi açıklanmayan kaynakların sızdırdığı bu bilgiler doğru ise, ultrabooklarıyla Microsoft'un en önemli müşterileri arasında bulunan Intel'in CEO'su istemeden de olsa Windows 8'in ilk satışlarına darbe vurmuş olabilir. Zira 26 Ekim'de piyasaya sürülmesi beklenen işletim sistemine kısa bir süre kala böylesi bir iddia, Windows 8'e geçmeyi düşünen tüketicilerin aklında soru işaretleri oluşturacaktır.

__________________
Çevirimiçi durumu