[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25524  09-09-2012 20:39 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
iPhone 5, 4G LTE'i Destekleyecek
iPhone 5'in duyurulmasına çok kısa bir süre kala heyecanla birlikte iPhone 5 hakkındaki dedikodular da artıyor. Bazı kaynakların verdiği habere göre, Apple'ın yeni gözdesi 4G'yi destekleyecek.


Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone 5, 12 Eylül'de tanıtılacak. Fakat bu tarih öncesinde özellikle söylentiler hızla yayılmaya devam ediyor. iPhone 5'e ait olduğu iddia edilen görüntülerin ardından, bir söylenti de, iPhone 5'in 4G teknolojisini destekleyeceği yönünde.

iPhone 5, Amerika, Avrupa ve Asya da dahil olmak üzere tüm dünyada 4G'yi destekleyecek ancak burada iş yeni iPhone'dan çok, operatörlere düşüyor. Çünkü önemli olan, bu altyapıyı operatörün desteklemesi.



Amerika'daki T-Mobile, AT&T ve Verizon gibi firmalar 4G'yi destekliyor ve böylece iPhone 5 kullanıcıları daha hızlı internet bağlantısına sahip olabilecekler.

4G teknolojisinin, 3G teknolojisine oranla daha hızlı internet deneyimi sunuyor. Ancak ses kalitesi konusunda 3G'den çok da iyi bir yanı olmadığı biliniyor.

Türkiye'deki operatörler de 4G'ye hazır, çünkü 3G sadece bazı yazılım güncellemeleri ile birlikte kolayca 4G'ye geçiş yapılabiliyor. Ülkemizdeki 3G kullanım oranları da oldukça iyi olduğundan, telefonlar destekledikçe 4G'ye de hızlı bir geçiş gerçekleşeceğini düşünüyoruz.

__________________
Çevirimiçi durumu