[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25454  31-08-2012 16:27 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Samsung 32 bin saat çalıştı, ortaya Yeni 9 Serisi çıktı

Samsung Electronics, ince ve şık yeni dizüstü bilgisayarı Yeni 9 Serisi dizüstü bilgisayarlarını satışa sundu. Yeni 9 Serisi, Samsung’un dizüstü bilgisayar sektöründeki yaratıcı ustalığını ortaya koyarken özellikle iş dünyasının yoğun profesyonelleri için de yenilikler sunuyor.



Özenli ve dayanıklı malzeme seçimi ve etkileyici tasarımıyla dikkat çeken Yeni 9 Serisi, çarpıcı inceliğinin yanında üstün performansı ve ek özellikleriyle iş dünyasının beklentilerine uygun özellikler sunuyor.

İş dünyasına yeni bir heyecan ve işlevsellik getirmeye hazırlanan Samsung 9 Serisi dizüstü bilgisayarlar, performanstan ve işlevsellikten ödün vermeden üst düzeyde stil ve fonksiyona ulaşabilmek için tasarlanmış. Ürünün 33 bin saatlik ön hazırlık aşamasının 9 bin saati tasarım çizimi ve maket çalışmasına, 24 bin saati Ar-Ge çalışmasına ayrıldı.

Samsung yetkilileri, bu süreç sırasında LED ekranı, klavye, anakart, kablolar, soğutma pervaneleri ve batarya gibi temel parçaların Yeni 9 Serisinin ekstra ince, tek parçadan oluşan gövdesine sığabilmesi için özel olarak yeniden tasarlandığını söylüyorlar. Ekranın kenar kalınlığını en aza indirmek ve ekran boyutunu 2,5 santim kadar artırmak için de Samsung’un MaxScreen teknolojisi kullanılmış.



Gerçek düz tasarımlı, 14,9 milimetre (0,58 inç) kalınlığında ve yalnızca 1,58 kg (3,5 lb) ağırlındaki yeni 15 inçlik 9 Serisi diğer mevcut 15 inçlik ince ve hafif dizüstü bilgisayarlara göre neredeyse yüzde 50 oranında az yer kaplayan bir yapıya sahip.

12,9 mm (0,5 inç) kalınlığında olan 13 inçlik 9 Serisi ise sadece 1,16 kg (2,6 lb) ağırlığı ve önceki modelinden bile yüzde 28 daha küçük tasarımıyla ince ve hafif dizüstü bilgisayar tasarımında yeni bir çıtayı simgeliyor.

İnce ama performansı da yerinde

Ürünler 3. nesil Intel Core i5 işlemci, 4GB bellek, 128 GB SSD (Solid State Disk) gibi üstün performansa yönelik bileşenlerle desteklenmiş.

Samsung Fast Solutions’un çözümleriyle Yeni 9 Serisi ürünleri 9,8 saniyede açılıyor. Ürünlerin Fast Start ile 2 saniyede uyku modundan normal çalışmaya geçebildiği, Fast Browsing ile 2 kat hızlı web taraması yapabildiği söyleniyor. Modellerin pil ömrü ise 10 saate kadar uzanıyor.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu