[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25186  10-04-2012 14:11 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Pro Evolution Soccer Serisi Çöküşte
PES serisinin önlenemez düşüşü devam ediyor. PES 2012 ile oldukça umutlu olan Konami, fena halde yanılmış. PES 2012'nin satış rakamları, FIFA'nın yanına bile yaklaşamıyor.


Yılların futbol oyunu Pro Evolution Soccer, kısa adıyla PES'in düşüşü devam ediyor. Bir zamanlar FIFA'dan daha çok satan ve oldukça popüler olan PES serisi, iki senedir süren kan kaybına daha fazla dayanabilecek mi bilemiyoruz, ancak PES 2012'nin gidişatı hiç de iyi gözükmüyor.



2011'in Eylül ayında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkan PES 2012, piyasaya çıktığı günden bugüne 1 milyon adet satmış. 6'dan uzun bir süre geçtiğini düşünürsek bu kadar sürede 1 milyon adet satmış olması gerçekten az bir rakam. Özellikle FIFA 12'nin daha ilk ayında 1 milyon rakamını fazlasıyla geçtiğini düşünürsek, artık FIFA'nın tercih edilen oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Konami, PES 2013 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Oyunu, oyuncuların isteği üzerine şekillendirmek için bir kampanya bile başlatmıştı. Ancak satışlara ne kadar yansır şimdilik bilemiyoruz. Görünüşe göre PES 2013'de öok büyük bir yenilik ya da değişim olmazsa satış rakamları yine aynı oranda devam edebilir.

__________________
Çevirimiçi durumu