[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25100  18-03-2012 13:36 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Alexsandra Stan Beyaz'ın Kucağına Oturdu !



Taksim Club IQ. konser vermek üzere İstanbul’a gelen Romanyalı seksi şarkıcı Alexandra Stan, Beyaz Show'a konuk oldu. Alexandra'nın şarkı söylerken Beyaz'ın kucağına oturması ise herkesi şaşırttı.
Usta şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’a bu hafta; SüperTürk filminin başrol oyuncuları; Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan, pop müziğin güçlü yorumcularından Deniz Seki, Patlak Sokaklar Gerzomat filminin başrol oyuncularından Selin Demiratar, Volkan Öge, Ömür Cedimağar ve Tansu Tunçel ile şarkılarıyla dünya diskolarını sallayan Alexandra Stan konuk oldu.

BEYAZ SHOW'DA ALEXSANDRA RÜZGARI ESTİ

Dün geceki Get Back, Mr. Saxobeat ve Lolilop” şarkılarıyla dünya diskolarını sallayan Alexandra Stan 'ı konuk eden Beyaz Show'da eğlenceli dakikalar yaşandı. Daha önce de Türkiye'ye geldiğini söyleyen Alexandra Stan ilk defa bir şov programına katıldığını ifade ederek, programda olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Türkiye ve İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen Alexandra Stan üzerindeki ceketi de İstanbul'dan satın aldığını belirtti.

BEYAZ DA ŞARKIYA EŞLİK EDERSE...

Beyazıt Öztürk'e cebinden çıkardığı 1 Euro'yu veren Alexandra Stan, bu 1 Euro'yu klibindeki gibi 1 milyon Euro yapması halinde cep telefon numarasını vereceğini söyledi. Listeleri alt üst eden şarkılarını canlı yayında seslendiren Alexandra Stan, şarkı söylerken Beyaz'ın kucağına oturması herkesi şaşırttı. Yeni çıkacak olan albümünün çıkış şarkısını canlı yayında mırıldanan Alexandra Stan'ın şarkısını Beyazıt Öztürk de söylemeye çalışınca stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

ALAXSANDRA'YA NAZAR BONCUĞU HEDİYE ETTİ

Alexandra Stan'a programa katıldığı için teşekkür eden Beyazıt Öztürk, Stan'a kocaman bir nazar boncuğu hediye etti. Alexandra Stan'da bileğine taktığı nazar boncuklu bilekliğini gösterince, Beyaz ve Alexandra arasında geçen diyaloglar kahkaha tufanına yol açtı.

Bu mesaj Can tarafından düzenlendi (18-03-2012 22:10 GMT+2 saat, ago)
__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu