[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25051  13-03-2012 11:44 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
6 ve 7 yaşlarımda (evet çok ciddiyim) tam bir market hırsızıydım ben. girerdim markete (ki o zaman market diye bir şey yoktu lan, kantin vardı. migrosu anımsıyorum sadece). kırmızı renk böyle hafif balon model kabanım vardı. tabi safi çikolata araklardım. aslında ilk düşüncem allah bin belamı versin araklamak değildi.

hikaye şöyle başladı;

bir gün gittik markete. annemler alışveriş yapıyor, dolanıyorlar sağda solda. ben de çikolata reyonunda en sevdiğim ne varsa seçiyorum. çokonat olsun, dido olsun, tadelle olsun, eti puf olsun alıyorum tüm sevdiklerimi.

neyse sonra gittik kasaya annemlerle, ödemeleri yaptılar. çıktık dışarı. babamın reno toros mu ne öyle dandirik bir arabası vardı (dönemin efsanesi tabi). bindik ona gidiyoruz. arka koltukta ablamla ben varım. ablayla sohbet muhabbet ederken ben elimi cebime bi atıyorum. aneeeem! o da ney? didolar, tadelleler alayı cebimde lan. bunları alacaz alacaz diye alayını taşıyamadığım için ve sepet diye bir şey olmadığı için cebime atmıştım ama kasa aşamasında unuttum gitti. ablama diyorum abla ben anneme vermeyi unuttum bunları, ödemedik bunları. ablam ne dedi anımsamıyorum ama böyle yarı korku yarı sevinç doğmuştu içime. çünkü anneme verseydim en az 4de 3ünü almayacaktı. önde oturan annemlere söylememiştik bi güzel yemiştik ablamla.

sonrasında bu durum bende fena alışkanlık yapmıştı. 1 sene boyunca her kantin ziyaretinde cepleri dolduruyordum çukulatalarla. anneme söylesem almıyoruz dicek napim. öyle bir mevzuydu işte.
7 yaş süresince bunu hep yaptım ben. bildiğin hırsızdım lan. hatta bakkallara dadanmışlığım var sonradan. futbolcu etiketleri ve misket çalıyordum bu seferde.

yalnız bir gün çok pis yakalanmıştım bakkal amcaya(arkadaşımın biri çalarken yakalanınca beni de şikayet etmişti galiba). eve gelip annemlere söylemişti pezemeng. hem de öyle böyle değil. balkondan seslenerek söylemişti. babamlar ağzıma sıçmıştı. o zaman bırakmıştım işte.

ama işte bilinç altına işlemiş artık. günümüzde halen marketlerden eli boş çıkarken gergin olurum. ulan ya nasılsa öderim diye cebe attıysam bir şeyler yanlışlıkla derim. elle yukarda çıkarım hep marketten. ceplerin içliklerini de dışarı alırım ki güvenlik rahatça görsün.

-ekşisözlük-

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu