[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #24811  10-02-2012 16:08 GMT+2 saat  

ahmet

Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Ülke:
Meslek:
Şafak Sezer'e benzerliği yüzünden tokat yemiş

OYUNCU Şafak Sezer’e benzerliğiyle dikkat çeken İzmitli Şafak Tanrıseven, Şafak Sezer’in memleketi Erzincan’da, Sezer’e benzerliği yüzünden dayak yediğini söyledi. Bir iş gezisi için Erzincan’a giden Şafak Tanrıseven, arkasından gelen bir kişinin "Şafak ünlü oldun buraları unuttun" dedikten sonra ensesine birkaç tokat attığını öne sürdü.

İzmit’te bir akaryakıt istasyonunda muhasebeci olarak çalışan ve birkaç yıl önce bir iş gezisi nedeniyle gittiği Erzincan’da ünlü komedyen Şafak Sezer’e benzerliği nedeniyle dikkatleri üzerinde toplayan İzmitli Şafak Tanrıseven, sanatçıya benzerliği nedeniyle değişik ortamlarda büyük ilgi gördüğünü, ancak bir kez de bu yüzden yayak yediğini anlattı.

SEZER’İN DAYISI TOKATLAMIŞ

Şafak Tanrıseven, "Yolda yürürken arkamdan bir anda enseme oldukça sert tokatlar yemeye başladım. ’Ünlü oldun buraları unuttun’ diyordu. Bana vuran kişinin daha sonra Şafak Sezer’in dayısı olduğunu öğrendim. Birkaç tokat ve şaka yollu yumruk da yedikten sonra ve derdimi güçlükle anlatabildim. Ben de orada yediğim dayakla kaldım" dedi.

Gittiği değişik ortamlarda Şafak Sezer’e benzerliği nedeniyle birçok kişinin kendisiyle fotoğraf çektirdiğini anlatan Şafak Tanrıseven, her şeye rağmen bu benzerlikten şikayetçi olmadığını söyledi.

Yazar Mesaj   #24812  10-02-2012 16:23 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
demek ki şafak sever dayısıyla bile görüşmüyor artıkk

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 11:58
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 23 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering