[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24697  02-02-2012 23:18 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Patlak Sokaklar Gerzomat Film Fragmanı

16 Mart’ta vizyonda!!

Konu:

İntikam yemini etmiş hapishane kaçkını Black Jack (Volkan Öge) , sinyalleri TV programlarına karışınca insanları aptala çeviren Gerzomat adlı makineyi ele geçirir… Ancak Gerzomat’ı kullanması için kaçık profesör Mary Jane’e (Doğa Rutkay) ihtiyacı vardır… Cengaver polislerimiz John Lemmon (Tansu Tunçel) , Billy Billy (Ömür Cedimağar) ve polis merkezinin güzel yıldızı, polis memuru Jennifer (Selin Demiratar), Mary Jane’i korumakla görevlendirilirler. Ancak işler hiç de umdukları gibi gitmez. John ve Billy, şehirden bunalmış bir Ayı’nın (Bildiğimiz Ayı) vicdanıyla baş başa kalmışken, Black Jack, Profesör Mary Jane’i kaçırır ve makineyi çalıştırmayı başarır. Kısa sürede tüm halkta aptallık belirtileri baş gösterir. Olaya el koyan karabasan federaller, zeka pırıltısı General (Bülent Serttaş) ve polis şefi agresif Peter’la (Kubilay Tunçer) Black Jack’i durdurmanın yollarını ararlarken, cengaver polisler John ve Billy ise çıldırmış bir halde Black Jack ile kedi fare oyununa başlamışlardır…

Black Jack, bu yarattığı aptallıklarla dolu dünyada sonsuza dek eğlenebilecek mi?

John ve Billy normal hayatı sirke çeviren bu aptallık fırtınasının önüne geçebilecekler mi?





YouTube'dan beyazperdeye
Üç kişiden oluşan BatesMotelPro ekibini ilk olarak "Sütü Seven Kamyoncu" adlı video ile tanımıştık. Fransızca şarkıları Türkçeye anlamsız kelimelerle bütünleştirerek yorumladılar. Özellikle gençler tarafından büyük ilgi gören ekip, 16 Mart'ta vizyona girecek "Patlak Sokaklar-Gerzomat" sinema filmleriyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bundan beş yıl önce video paylaşım sitelerinde 'Sütü seven kamyoncu', 'Bana kitap al' ve 'Esmeralda' gibi çektiği videolarla milyonlarca kişiye ulaşan BatesMotelPro ekibi, bu defa ilk sinema filmiyle izleyiciyle buluşacak. 16 Mart'ta vizyona girecek "Patlak Sokaklar-Gerzomat", absürt komedi türünde ve Türkiye'de ilk kez dublajlı çekiliyor. Her şey dünyanın en kötü adamı ve azılı bir suçlusu olan Black Jack'in intikamını alabilmek için hapishaneden kaçması ile başlar. Sinyalleri TV programlarına karışarak insanları aptala çevirebilen "Gerzomat" isimli makineyi ele geçiren Jack'in artık tek ihtiyacı, bu makineyi çalıştıracak kaçık profesör Mary Jane'dir. İşte yaşanan bütün absürtlükler de bu noktadan sonra başlar. Kimi şaşkın ve saf kimi ise saldırgan polis memurları, gerçek bir ayı ve makam aracı bir motor olan general aynı hikâyenin parçası olur ve bu curcunada Amerikan filmleriyle olabildiğine dalga geçilir.

Ekibin birbiri ardınca çektikleri kısa videoları 2011'de yayınlanan beş bölümlük internet dizisi "Patlak Sokaklar" izledi. Bunun üzerine uzun metrajlı ilk filmleri için kolları sıvayan ekibin üyeleri Volkan Öge, Tansu Tunçel ve Ömür Cedimağar, kendilerini güldüren ne varsa filme dâhil etti. Sosyal medyada ünlenen ve oradan kendilerine açtıkları yolla ilk sinema filmlerini çeken ekibin üyesi ve filmin başrol oyuncusu kötü karakter Volkan Öge, sosyal medyadan yayınladıkları videolara gelen yorumlara göre esprilerini şekillendirdiklerini söylüyor. Sinemaseverlerin seslerine aşina olduğu duayen dublajcıların da kolları sıvadığı filmde BatesMotelPro ekibinin yanı sıra Selin Demiratar, Doğa Rutkay ve Kubilay Tunçer de rol aldı.

__________________
Çevirimiçi durumu